Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>YEREL
19 Eylül 2018 Çarşamba - 08:09

Çeşme Taksi'de lüks araçlarla konfor arttı

ÖTV indiriminden faydalanan Çeşmeli taksiciler, araçlarını lüks araçlarla yenileyerek konfor ve güveni arttırırken, taksimetre ücretleri ise sabit kaldı.

Çeşme Taksi de lüks araçlarla konfor arttı

Türkiye'nin turizmdeki en önemli marka destinasyonlarından Çeşme'de, taksiciler de araçlarını son model araçlarla yenileyerek, hizmette kalite, konfor ve güveni arttırmaya başladılar. 

7 Eylül 2019 tarihinde yürürlüğe giren ve 30 Haziran 2019 tarihine kadar devam edecek olan ÖTV indirimi ile ilgili tebliğden faydalanan Çeşmeli taksiciler, araçlarını son model araçlarla yenilemeye başladılar. Yenilenen taksilerle, turizmin marka beldesi Çeşme'de hizmet kalitesi, konfor ve güvenin yanında müşteri memnuniyeti de arttı. Taksilerden faydalanan tatilciler, konforlu araçlarla, herhangi bir ek ücret ödemeden, sabit taksimetre ücretiyle, güvenli yolculuk yapmanın keyfini yaşamaya başladılar.

"Amacımız kaliteli ve güvenli hizmet sunmak"

Çeşme Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Çeşme Taksiciler Başkanı İbrahim Sarı, Çeşmeli taksiciler olarak, devletin sağlamış olduğu ÖTV'siz araç alabilme hakkını en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını vurgulayarak, "Gücümüzün yettiğince en iyi araçları almaya çalışıyoruz. Amacımız, Çeşmemize tatile gelen insanların en iyi ulaşım hizmeti alması. Daha konforlu, daha güvenilir bir şekilde taksi yolculuğu yapabiliyorlar. Diğer araçlara göre, son model araçlar daha güvenli. Bilindiği gibi Çeşme, Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alıyor. Çeşmemize tatile gelen insanlar da daha kaliteli hizmet bekliyorlar. Turizmde de taşımacılığın önemli bir yeri olması nedeniyle, biz taksi esnafı olarak, devletin bize sağladığı imkanlarla araçlarımızı son model araçlarla değiştirerek, hizmet kalitemizi de arttırmış oluyoruz" diye konuştu. 

"ÖTV indiriminin devam etmesini istiyoruz"

ÖTV indiriminin 30 Haziran 2019'dan sonra da devam etmesini istediklerini belirten İbrahim Sarı, "Yeni aldığımız araçlarımızı üç yıl elden çıkaramıyoruz. Ama üç yıl sonra biz araçlarımızı tekrar yenileyerek, konfor, kalite ve güveni sürdürmek istiyoruz. ÖTV indirimi sürerse, çok daha iyi araçlar alabiliriz. Bu konuda devlet desteğinin sürmesi, hizmet kalitesinin de sürmesi anlamına gelecektir. Araçlarımızın yenilenmesiyle müşteri memnuniyeti de arttı. Her binen müşteri, konforlu yolculuk yapmanın keyfini yaşıyor. ÖTV indirimi sürerse, müşteri memnuniyeti de artacak, biz de en kaliteli taşıma hizmetini sunabileceğiz" diye kaydetti. 

"D segment araçları zorunlu hale gelmeden kullanmaya başladık"

Çeşme Taksi olarak temizliğe de büyük önem verdiklerini vurgulayan Sarı, "Araçlarımızdaki konforun yanında araçlarımızın temiz olması da bizim en çok dikkat ettiğimiz konulardan birisidir. Konfor ve temizlik bir araya gelince, müşteri memnuniyeti de artıyor. Taksicilerimizin bir bölümü şu ana kadar taksilerini lüks araçlarla yeniledi. Diğer taksici esnafımız da taksilerini yenileme gayreti içindeler. İstanbul'da zorunlu hale getirilen 'D segment' araçları, biz Çeşme'de zorunlu hale gelmeden kullanmaya başladık" diyerek sözlerini tamamladı.

"Çeşme'ye yakışan taksicilik hizmeti verme amacındayız"

Taksisini en iyi markalardan birisi ile değiştiren Çeşmeli taksici Muammer Eren de bir açıklama yaparak, "Aracımı 2017 yılında, çok sevdiğim bir markayla yeniledim. Çeşme, turizmde giderek artan bir değer. Müşteri kalitesinde de belirgin bir artış var. O nedenle ben de ÖTV indiriminden faydalanarak, aracımı en iyi markalardan birisiyle yeniledim. Artan müşteri kalitesine, ben de hizmet kalitemi ve konforu arttırarak katılmak istedim. Bu değişimden ben de müşterim de çok memnun. Aldığım araçla, rahatlık, konfor ve güvenlik arttı. Müşterime en iyi hizmeti sunabiliyorum. Bu hizmeti sunarken de müşterimizden hiçbir şekilde ek ücret talep etmiyoruz. Normal ticari taksi ne yazıyorsa, aynı ücreti alıyoruz. Çeşmeli taksiciler olarak, son model araçlarla, konforlu ve güvenli hizmet verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Duraktaki birçok arkadaşımız araçlarını yenilemeye başladı. Marka değeri artan Çeşme'ye yakışan taksicilik hizmeti verme amacındayız. Müşteri memnuniyetimiz de çok arttı. Aracıma binen müşteri şok oluyor. Birçok yerde böyle taksi görmediklerini söylüyorlar. Müşterimiz memnun olunca biz de memnun oluyoruz" diye konuştu. 

 
"Ahilik zenginliğimiz"
 
Gazilerin Gurur Günü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çeşme esnafının Ahilik Haftası'nı kutladılar
Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ...
Korkutan yangın kontrol altında
Ovacık otoban gişelerine yakın bölgedeki TIR antreposunun karşısındaki ...
Esnaf Odası Başkanı Köfüncü Ahilik Haftası'nı kutladı
Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, 31. Ahilik Haftası ...
 
Kurtuluş coşkusu!
Çeşme’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen ...
Çeşme'nin gurur günü!
Çeşme'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü gururla kutlandı. ...
“Haksız karalamalara karşı susmayacağız!”
Alaçatı’nın kurtuluşunun 96. Yıldönümünde bir konuşma yapan Çeşme Belediye ...
 
Çeşme plajlarında farkındalık temizliği
15 Eylül Dünya Temizlik Günü nedeniyle, Çeşme'nin üç ayrı plajında, eşzamanlı ...
Alaçatı ve Çeşme'de Kurtuluş coşkusu yaşanacak
Alaçatı ve Çeşme'nin kurtuluşunun 96. yıldönümü nedeniyle 15 Eylül Cumartesi ...
Tepki yaratan gemi Çeşme'yi terk etti
Çiftlik açıklarında demirleyen ve "Şarbonlu hayvan taşıdığı" iddialarıyla ...
 
YAZARLAR
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
"HER İLETİŞİMCİ BİRAZ FİLOZOF OLMAK ZORUNDADIR"
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Okan Yüksel
Okan Yüksel
NİCE NİCE YILLARA BALIKÇI
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri