Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
TÜRK DİL DERNEĞİ'NİN KONUĞU GAZETECİ  ERÇETİNGÖZ
TÜRK DİL DERNEĞİ'NİN KONUĞU GAZETECİ ERÇETİNGÖZ
HABERLER>BÖLGE
6 Mart 2018 Salı - 09:44

Yılmazer’e Veda Yemeği

İzmir Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan Çeşme eski İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer için bir veda yemeği düzenlendi.

Yılmazer’e Veda Yemeği

Çeşme Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, Garnizon Komutanı Derviş Akova, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Çeşme Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Atıl Birol, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, Kamu Kurum ve Kuruluş ile STK temsilcileri katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, Çeşme eski Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer'e bir başarı belgesi vererek, "Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birisi olan İzmir'e atanan Hüseyin Yılmazer'e yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Kendisini daha iyi yerlerde, İl Emniyet Müdürü olarak da görmeyi diliyoruz" dedi.

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç da yaptığı konuşmada, "Emniyet Müdürümüz, iki yıl boyunca Çeşme'nin huzuru için çok güzel çalıştı. Ülkemizin bütün emniyet güçlerine güvenme hissini bize verdi. İki yıl boyunca dostluk içinde görev yaptık. Yasalar çerçevesinde ne gerekiyorsa mutlaka yapılır. Ben bunu Emniyet Müdürümüz Hüseyin Yılmazer ile yaşadım. Bu bir nöbet devridir. Bizler için de aynı şey söz konusudur. Ama Allah nasip ederse dört dönem daha Çeşme'nin Belediye Başkanı'yım. Bizler Emniyet Müdürümüz ile çalışmaktan mutluyduk. Aynı şekilde yeni tayin olan Emniyet Müdürümüz Gürcan Alev ile de iyi bir çalışma yapacağımızdan eminim. Eski Emniyet Müdürümüz Hüseyin Yılmazer'in Çeşme'yi unutmayacağını biliyorum. Kendisini her zaman ağırlamaktan onur duyacağız. Şunu söylemek istiyorum; kendisinin benim evimde her zaman bir odası var. Kendisini ağırlamak bizim için bir onurdur. Yeni Emniyet Müdürümüz Gürcan Alev de Çeşme'nin huzuru için hizmet edecektir. Yaklaşık 20 senedir görev yapıyorum. Kaymakamımızla, Garnizon Komutanımızla, Başsavcımızla, Emniyet Müdürümüzle, Jandarma Komutanımızla, Sahil Güvenlikle, Esnaf Odamızla, bütün kurumlarla işbirliği içinde çalışıyoruz. Çeşmemiz için olacak her hayırlı işte, ortak karar alıyoruz. Sayın Kaymakamımız, Çeşme'nin hayrı için bir şey söylüyorsa, bütün kurumlar ve biz Belediye olarak imza koyuyoruz. Biz Belediye olarak Çeşme için bir karar alıyorsak, aynı şekilde bütün kurumlarla beraber oluyoruz. Bundan daha büyük bir mutluluk olmaz" şeklinde konuştu.

İzmir Emniyet Müdür Yardımcılığı'na atanan Hüseyin Yılmazer de yaptığı konuşmada, görevlendirmenin bir nöbet değişimi olduğuna vurgu yaparak, "Bir nöbet değişimi oldu. Çarşamba günü İzmir'de göreve başlayacağım. Çeşme'de, Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Başsavcımız ve kurum amirlerimizle iyi bir hizmet verdiğimizi düşünüyorum. Nöbeti teslim ettiğim yeni Emniyet Müdürü Gürcan Alev'e hayırlı görevler diliyorum. İnanıyorum ki, Çeşme'de huzuru bir üst seviyeye çıkaracak. Şunu da belirtmek istiyorum; Alaçatı'ya, Kaymakamımızın, Belediye Başkanımızın ve diğer kurumların katkısıyla güzel bir Polis Merkezi kazandırdık. Belediye Başkanımız, hem yer olarak, hem de maddi olarak büyük katkıları oldu. Kendisine bu katkılarından dolayı, kurumumuz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye'nin en güzel Polis Merkezlerinden birisi oldu. Ayrıca eşime de teşekkür etmek istiyorum, gerçekten polis eşi olmak çok zor. Saatimiz belli değil. 33 yıldır gösterdiği sabır için teşekkür ediyorum" dedi.

Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev ise Hüseyin Yılmazer gibi tecrübeli bir isimden bayrağı devralmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, “ Bu bir bayrak yarışı. Allah bizlere Türkiye’nin sayılı, İzmir’in en güzel ilçesinde görev yapmayı nasip etti. Antalya’dan sonra böyle gir ilçede görev yapmak benim için büyük bir şeref ve onurdur. Hüseyin Yılmazer, bizim abimiz, ve meslek büyüğümüz. Bizlere çok güzel bir ilçe devretti. O’nun devrettiği Çeşme’yi bir adım ileri götürebilirsek ne mutlu bizlere” şeklinde konuştu.

Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, el yapımı Esnaf Odası logosunu taşıyan bir seramik tabak hediye ederek, "Bugüne kadar olan işbirliğimizden, esnaf dostu olmanızdan, her zaman esnafımızın yanında olmanızdan, Çeşme'ye olan hizmetlerinizden dolayı Çeşme esnafı adına size çok teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

    

 
E Devlet'ten miras sorgulaması başladı
 
Özgener: İzmir’in sinerjisini artıracağız
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“Milletin şekeri ile oynamayın”
Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Ferdan Çiftçi, şeker fabrikasının ...
Özgener: Dünya çapında ses getirecek projeleri konuşalım
İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkan Adayı Mahmut Özgener, İzmir’de uluslararası ...
Bu fabrika başka fabrika
Meslek Fabrikası çatısı altında çocuk gösteri giysileri dikimi ve nikah ...
 
"4 saate 1 emekçi ölüyor"
TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, “Ülkemizde her 4 saatte bir emekçi, ...
Körfez Geçiş Projesi'nde bilirkişi incelemesine vatandaş alınmadı
İzmir’e Sahip Çık Platformu, bilirkişi incelemesine alınmayınca basın ...
DEÜ Türk mutfağını dünyaya tanıtacak
Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, Seferihisar ...
 
İzmir-Çeşme otobanında dev uyuşturucu operasyonu!
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün ...
Körfez'de ihale zamanı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, körfezdeki ekolojik geri dönüşüm hedefinde ...
Büyükşehir çocuklara kitap dağıtacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi, dijital dünyadaki hızlı gelişimle okuma alışkanlığından ...
 
YAZARLAR
Sedat Kaya
Sedat Kaya
BİR AVUÇ ALKIŞ
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Denizli, Çeşmelilerin gönlünü çabuk kazandı
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
ALİ SİRMEN'İN MAHPUSLUK KEHRİBAR TESBİHİ...
Okan Yüksel
Okan Yüksel
EBEBİYATIN KEMALLERİ
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Kara kaplı defter!
Levent Donduran
Levent Donduran
Bir şiiri olmalı herkesin!..
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri