Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>POLİTİKA
8 Ocak 2018 Pazartesi - 12:26

Seçimlerde "Çeşme'yi alacağız"

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP Çeşme İlçe Başkanlığının düzenlediği Mahalle Temsilcileri toplantısına katıldı.

Seçimlerde  Çeşme yi alacağız

Mahalle Temsilcileri toplantısına katıldı. Karataş Mahalle Temsilcilerine “2019 yılın Mart ayında yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Çeşme Belediyesini alacağız bugün itibariyle Çeşme de seçim çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Çeşme MHP’ nin üretken belediyecilik anlayışı ile yönetilmeyi hak ediyor” dedi.

MHP Çeşme İlçe Başkanlığı mahalle temsilcilerine yönelik kahvaltılı bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Ildır Mahallesinde düzenlenen toplantıya MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İl Başkan Yardımcıları, İl Yöneticileri, MHP Çeşme İlçe Başkanı Gazi Fildir, MHP Çeşme İlçe Yöneticileri, Çeşme de bulunan 25 Mahallenin temsilcisi ve üyeler katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan MHP Çeşme İlçe Başkanı Gazi Fildir, göreve geldikleri ilk günden bugüne Çeşme Belediyesini kazanmayı kendilerine en büyük hedef olarak koyduklarını ve bütün çalışmalarını bu doğrultu da yaptıklarını belirtti. Çeşme de şuan ki siyasi konjektüre ve partilerin aktifliğine bakıldığında MHP’ nin birinci parti olduğunu ve 2019 yılında yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde de bu durumun Belediye Başkanlığının kazanılmasını sağlayacağını söyleyen Fildir, Ildır Mahallemizde yaptığımız bu Mahalle Temsilcileri toplantısının başlangıç olduğunu önümüzde ki süreçte bu toplantıların devam edeceğini belirtip başta İl Başkanım olmak üzere katılım sağlayan bütün ülküdaşlarıma çok teşekkür ediyorum dedi.

MHP İzmir Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı da Mahalle Temsilcileri ile görev ve sorumluluklarını paylaşıp, vatandaşla iç içe ve bire bir temas halinde olması münasebetiyle Mahalle Temsilciliğinin ne kadar önemli bir görev olduğunu anlattı.

Daha sonra söz alan. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, toplantıya katılarak görevlerinin bilincinde olduklarını beyan eden mahalle temsilcilerine ve bu toplantıyı organize eden Çeşme İlçe Başkanı ve Yönetimine teşekkür etti.

Ülkenin şu anki ekonomik, siyasi ve güvenlik ile ilgili geniş ve detaylı bir konuşma yapan Karataş; “Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi, ekonomik durumunun geçmişte uygulanan yanlış ve isabetsiz politikalardan kaynaklandığını belirtti. Geçmişte muhterem liderimiz de, yetkili kadrolarımız da bu hataları hep dile getirdi. Söylediklerimizde keşke biz haklı çıkmasaydık da ülkemiz bu durumda olmasaydı” dedi.

Başkan Karataş; Maalesef Ülkemiz Türk ve Türkiye düşmanları tarafında kuşatılmış durumda. Ülke insanımız yıllardır süregelen terör belasıyla acı çekmekte bununla beraber sınırlarımızdaki gelişmeler Türkiye’yi ve Türk insanını tehdit altına almasıyla Ülkemiz tabiri caizse yangın yerine dönmüştür. Türk Milliyetçileri ve Milliyetçi Hareket Partisi bazı siyasi partiler ve anlayışlar gibi, bana ne dememiş kayıtsız kalmamıştır. Çünkü bizim başkaca bir Vatanımız yok, Başka Türkiye yok birilerinin gidebileceği başkaca ülkeler olabilir biz bizlere emanet edilen bu Vatan toprağını bırakıp hiçbir yere gidemeyiz, Türk Milleti Türk Vatanı için sonuna kadar mücadelemizi sürdürür gerekirse Atalarımız, Ağabeylerimiz, kardeşlerimiz gibi Şehit olmaya da hazırız.

Bu sebeple bize kimin ne söylediği önemli değil, bizler bu ülke bu vatan için ne ifade ediyoruz nerde duruyoruz ona bakarız, biz moda siyasetçisi bölücü ayrılıkçı sevicisi değiliz, Bizler İlkeli Ülkülü ve dürüst siyasetin adresi olan Milliyetçi Hareket Partiliyiz. Bizleri AKP ye destek olmakla suçlayanlar kendilerinin neye ve kime destek olduklarının farkına varsınlar Türk ve Türk Milletinin çıkarlarına göre siyaset yapsınlar.

Bizler AKP’ye değil, tarafımızca kabul gören ve beklentimiz olan uygulamalara destek veriyoruz. Bizler; Terörle mücadeleye, Fetö ile mücadeleye, Irak ve Suriye’deki gelişmelerde atılan olumlu adımlara destek veriyoruz. Türk ve Türkiye düşmanı dış güçler için destek veriyoruz ve bunlar bizim olmazsa olmazlarımızdır.

Konuşmasının son bölümünde İl Başkanı Necat Karataş, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2019 hedeflerine değindi; Türkiye’de genel seçimlerde başarılı olmak için, iktidar olmak için öncelikle mahalli idarelerde başarılı olmak gerektiğini belirtti. Elinizden gelen gayreti gösterin, herkese ulaşın herkese dokunun, girmedik sokak, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayın, başarı sizlerin gayretiyle gelecektir.

“Bizler Çeşme’nin, İzmir’in ve Çeşme’ lilerin, İzmirlilerin karşısına projelerle çıkacağız, tüm birimlerimiz ve kademelerimiz ile birlikte koordineli çalışmalarla başarılı olacağız. MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını hem Çeşmeliler hem de İzmirlilerle buluşturacağız.” şeklinde konuştu. 

Daha sonra 25 Mahalle Temsilcisine ve Sosyal Medya Birim Başkanlığına atanan Kadir Mola’ya atama belgeleri MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ve MHP Çeşme İlçe Başkanı Gazi Fildir tarafından takdim edildi. 

 
Engelleri birlikte aşıyoruz
 
Çeşme Belediyespor 2 transferle güçlendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’de Yücel dönemi
CHP İzmir İl Kongresinde Gümrükçü ile yarışan Deniz Yücel, 355 oyla CHP İzmir İl Başkanı oldu.
CHP’de olaylı kongre!
CHP İzmir İl Kongresi'nde, Utku Gümrükçü konuşurken, rakibini destekleyenler ...
CHP İzmir'de seçim zamanı
CHP’de mahalle delege seçimleri ve ilçe kongrelerinin ardından sürecin ...
 
İlçe Başkanları kararlarını verdi
İl kongresi öncesinde ilçe başkanları adına hazırlanan ortak bildiriyi ...
Oran'dan Gümrükçüye tam destek
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nde Ocak’ta gerçekleşecek ...
İlçelerden tüm adaylara başarı dileği çıktı
CHP İzmir İl kongresi öncesinde komite kuran ve süreci örgüt olarak yürüteceklerini ...
 
Çocuk yaşta evliliğe meclis araştırması istendi
CHP’li milletvekilleri “4721 sayılı Medeni Kanun’un 11. maddesinde ‘erginliğin ...
“Genel merkezin adayı yok”
Amerika Birleşik Devletleri'nde görülen Reza Zarrab davasını yerinde takip ...
Demokrat Parti kongresi yapıldı
Kongre'de yapılan seçimde Mehmet KARAGÖZ, Demokrat Parti Çeşme İlçe Başkanı olarak seçildi.
 
YAZARLAR
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
"HER İLETİŞİMCİ BİRAZ FİLOZOF OLMAK ZORUNDADIR"
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Okan Yüksel
Okan Yüksel
NİCE NİCE YILLARA BALIKÇI
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri