Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor








İzmir'de Eğitime Destek Kermesi
İzmir'de Eğitime Destek Kermesi
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
HABERLER>POLİTİKA
18 Temmuz 2017 Salı - 15:42

MHP'nin hedefi Çeşme

MHP Çeşme İlçe Teşkilatı, 2019 yerel seçimlerinde Çeşme Belediye Başkanlığı'nı hedeflediklerini açıkladı.

MHP nin hedefi Çeşme

İsa ATAGÖZ - 

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen kongrede seçilen Gazi Fildir başkanlığındaki MHP İlçe yönetimi, 2019 yerel seçimlerinde Çeşme Belediye Başkanlığı'nı kazanmayı hedeflediklerini açıkladı. 

MHP Çeşme İlçe Başkanı Gazi Fildir ve yönetim kurulu üyeleri, kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerdeki hedeflerini açıklayan MHP İlçe Başkanı Fildir, "Liderimiz Devlet Bahçeli ve İzmir İl Başkanımız Necat Karataş'ın bizlerden beklediği vizyon doğrultusunda Çeşme'yi hak ettiği yere taşımak, Çeşme halkını mutlu etmek, turizmciye umut vermek, küçük esnafı ayağa kaldırmak, büyük işletmecilerin daha fazla yatırım yapmalarına imkan tanımak adına 2019 yılının Mart ayında yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde Çeşme'de yerel iktidara talip olduğumuzu, MHP olarak Çeşme'yi istediğimizi ve bu amaçla çalışmaya başladığımızı Çeşme kamuoyuna açıklıyoruz" dedi. 

Projelerini anlattı

Geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde, Türkiye'nin birçok belediyesi ile önemli çalışmalar yapan üç şehir plancısını Çeşme'de ağırladıklarını açıklayan Gazi Fildir, proje çalışmalarına şimdiden başladıklarını söyledi. MHP İlçe Başkanı Fildir, Çeşme'nin çok ciddi alt yapı sorunları olduğunu belirterek, bu sorunun çözümü konusunda çalışma başlattıklarını ifade etti. Çeşme'nin termal kaynaklarının kullanılmaması nedeniyle mahçup olduğunu söyleyen Fildir, termal kaynakların doğru kullanılması ve şiddetle ihtiyaç duyulan doğalgazı getirmek için proje yapmaya başladıklarını belirtti. Çeşme'de yaz aylarında turistlerin büyük ulaşım sorunu yaşadıklarını ifade eden Fildir, "Bu sorunun çözümü adına Dalyan'dan binenlerin Alaçatı'da inecekleri, Ilıca'dan binenlerin Altınkum'da inecekleri ve bütün olarak Çeşme'yi kapsayacak bir tramvay projesi üzerinde çalışmalar yapmaya başladık. Ayrıca Çeşme'nin, İzmir, Bursa ve İstanbul'daki gibi deniz ulaşımına ihtiyacı var. Bu konuda İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri) örnek alınacak şekilde bir çalışma yapmaya başladık" diye konuştu. 

"3 Festival ekleyerek festivalleri devam ettireceğiz"

Çeşme'yi spor turizminin başkenti yapmak istediklerini ifade eden Fildir, "Alaçatı'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na tahsisli 70 dönümlük bir arazi var. Bu arazi üzerine doğru yatırım yapılması ile alakalı fikirlerimiz var. Futbol dışında kalan amatör branşlarda da Çeşme'de Türkiye, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları'nın düzenlenebileceği tesislerin bu arazi üzerine inşa edilmesini, Türkiye Olimpiyat Hazırlık İzmir Merkezi'nin Çeşme'de konuşlandırılmasını istiyoruz ve bu yönde çalışmalar yapmaya başladık. Ayrıca Çeşme'nin modern bir Kültür ve Sanat Merkezi'ne ihtiyacı var. Bu merkezi Çeşme'ye kazandırmak adına çalışmalar yapmaya başladık. Çeşme Belediyesi 9 Durak 9 Deneyim adı altında festivaller yapıyor. Ama ne yazık ki, Alaçatı Ot Festivali dışındaki bütün festivaller çok sönük geçiyor. Örneğin Germiyan'da bir festival yapılırken Çeşme'nin merkezi boş kalıyor. Biz bütün festivalleri Çeşme merkezi ile birleştirerek aynen devam ettireceğiz. Tabi ki üç festival daha ekleyerek: Uluslararası Müzik Festivali, Uluslararası Film Festivali ve çalışmasını yaptığımız sürpriz bir festival. Çeşme esnafının kış aylarında yüzünü güldürecek ve en az 1500 öğrenci kapasiteli olacak özel bir üniversite kurulması için de proje çalışmalarımız var" diye açıkladı.

MHP Çeşme İlçe Başkanı Gazi Fildir, açıkladıkları projelerin başlangıç olduğunu belirterek, "2019 Mart ayı yaklaştıkça Çeşme'ye değer katacağına inandığımız daha nice proje ile karşınızda olacağız" diyerek sözlerini tamamladı.  

 
Adımız tescillendi
 
Marina'yı periler bastı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğdu’dan korsan rapor tepkisi
TBMM'de 15 Temmuz darbe girişimini araştıran komisyon raporunda yaşanan ...
TRT yok saydı, Vali bey eksik saydı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ...
CHP'li Oran, “Maltepe Ruhu Harekete Geçmeli”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15 Haziran’da Ankara Güvenpark’tan ...
 
Bayramlaşmada "Adalet Yürüyüşü"nü konuştular
CHP İlçe Örgütü'nde gerçekleştirilen bayramlaşmaya, "Adalet Yürüyüşü" damga vurdu.
"Adaleti öldürdüğün gün, devlet de ölür"
CHP Çeşme İlçe Başkanı M. Ekrem Oran; CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun ...
Meclis’te Stat Kavgası!
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, TBMM Genel Kurulu’nda Süper Lig’e ...
 
CHP’den zeytin fidanlı protesto
CHP Konak İlçe başkanlığı halka zeytin fidanı dağıtarak, hükümetin zeytin tasarısını protesto etti.
Oran, “Tribünün sesi Türkiye’nin sesidir”
Referandum sürecinde “Bu ülkeyi topçular ve popçular kurmadı!” diyerek ...
MHP İlçe Başkanlığına Gazi Fildir seçildi
27 Mayıs Cumartesi günü yapılan MHP İlçe Kongresi'nde, tek aday olarak ...
 
YAZARLAR
Okan Yüksel
Okan Yüksel
BİZ KİMİZ?
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
"İSTİKLAL'İN MÜFTÜSÜ’'NÜN KONAĞI YAKILIRSA…
Sedat Kaya
Sedat Kaya
"ANNELER GÜNÜ"NÜN KARANLIK TARİHİ...
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Beyaz Atlı Süvariler
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Papi Mehmet
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri