Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>EKONOMİ
26 Temmuz 2018 Perşembe - 07:36

Kripto para Breezecoin'e, Alaçatı'da, Serdar Ortaç'lı tanıtım

Breeze de Mar, kripto para piyasasına Breezecoin ile giriş yaptı. Breezecoin'in tanıtım ve lansmanı, Alaçatı'da Serdar Ortaç'ın katılımıyla görkemli bir basın toplantısıyla gerçekleştirildi.

Kripto para Breezecoin e, Alaçatı da, Serdar Ortaç lı tanıtım

Amerika’nın Florida Orlando bölgesinde Türk yatırımcı Gürkan Akpınar’ın gerçekleştirdiği inşaatı devam etmekte olan Breeze de Mar Gayrimenkul projesi, Dünya kripto para sektörüne BreezeCoin ile giriş yapıyor. Breeze de Mar projesinin gücüyle kripto para piyasasına giriş yapan BreezeCoin’in tanıtım ve lansmanı Alacatı’da, Guaj Restoran & Bar'da görkemli bir şekilde yapıldı.

Breeze de Mar Gayrimenkul projesinin reklam yüzü olan Serdar Ortaç'ın da eşi Chloe ile katıldığı gecede, Breezecoin ve Breeze de Mar projeleri ile ilgili güncel bilgiler ve tanıtımlar yapıldı. Ayrıca Serdar Ortaç’ın ilk BreezeCoin alımını gerçekleştirmesiyle birlikte. Breezecoin, Sistemkoin borsasında resmi olarak işlem görmeye başladı.

"Bize iki ev hediye ettiler"

Lansmana eşi Chloe ile birlikte gelen Serdar Ortaç, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Şirketin Amerika Orlando'da 1500 konut yaptığını belirten Ortaç,  "Aynı zamanda borsaya da açıldılar. Borsada ne kadar sermayeleri olduğunu öğrenmeye çalışıyorum. Bize de iki ev hediye ettiler. Birisi hanıma, diğeri bana. Orlando'ya evlerin yapımını görmeye gittik. Hala bitmedi, bitecek. Amerika'da çok güzel bir Türk kenti yaptılar. Gerçi herkes gelip ev alıyor. Araplar da ev alanlar arasında. Tabi bir İrlandalı da var aramızda. Borsada 2-3 milyon sermaye ile satış yapıyorlar. İzleyeceğiz bakalım. Para yerine geçen Bitcoin var ya, onun gibi Breezecoin'i yapıyorlar. Gürkan Akpınar, Beş bin hanıma, beş bin de bana Breezecoin vereceğini söyledi. Ne işe yarar bilmiyorum, öğreneceğim. Bitcoin nasıl para yerine geçiyorsa, Breezecoin de öyle. Gürkan Akpınar'ın gerçekten çok büyük projesi var" diye konuştu.

"Chloe'nin dizi filmde oynamasını istiyorum"

Serdar Ortaç bir soru üzerine de,  "Ben Chloe'nin dizi filmde oynamasını istiyorum. Türkçesi de güzel. Hanım, hep 'zamanı var' diyor. Kaç tane teklif geldi. Onun aksanı yok. Dümdüz Türkçe konuşuyor. Millet şok oluyor. King box da yapıyor. Koydu mu oturtur" dedi.

"Komiser Hayati" de katıldı

Lansman gecesine katılan, sevilen yaz dizisi "Hayati ve Diğerleri" dizisindeki Komiser Hayati rolünü oynayan Celil Nalçakan da gazetecilerin ilgi odağı oldu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nalçakan, Breezecoin'in çok sevdiği arkadaşları Gürkan Akpınar ve Tolgahan Çolpan'ın girişimi olduğunu vurgulayarak, "Ben bu girişimleri seviyorum. Yeni her zaman iyidir. Bu hayatta yeni bir şeyler yapmak lazım. İnşallah hayırlı olur" şeklinde konuştu.

"Mola vermiştim, artık yeter"

Celil Nalçakan, gazetecilerin bir sorusu üzerine yeni sezonda da bir dizide rol alacağını belirterek, "Tiyatro devam ediyor. Dizi molası vermiştim. Artık yeter. Senaryolar geliyor. Üzerinde konuşuyoruz, düşünüyoruz. İnşallah hiç kimsenin emeği zayi olmaz. Katkıda bulunabileceğimiz en doğru işi bulup, orada devam edeceğiz. Poyraz Karayel'in yeniden çekilmesi zor. Oyuncu arkadaşlarımızın hepsi başka işlerde. Ama gönlümüzde Poyraz devam ediyor" dedi. 

"Beşiktaş'a aşığım"

Bir soru üzerine Beşiktaş'a aşık olduğunu söyleyen Nalçakan, "Ben Beşiktaş taraftarı değil, Beşiktaşlıyım. Aşığıyım. Gönül ister ki, Avrupa'da da, Türkiye'de de başarılı olalım. Ama önemli olan Fair Play, dostluk kazansın. Tabi o arada Beşiktaşım da kazansın. Şampiyon olmasak da seneye yine burada buluşuruz. Ben yine Beşiktaş'ı ne kadar sevdiğimi sabaha kadar anlatırım. Çok seviyorum, yapacak bir şey yok" diyerek sözlerini tamamladı.

Sistemkoin Borsası nedir?

Sistemkoin borsası Türkiye’nin en fazla Kripto para çeşidini bünyesinde bulunduran alım satım platformudur. Türkçe haricinde 10 ayrı dilde hizmet vermekte olup 60 ülkeden yaklaşık 85 bin aktif üyesi bulunmaktadır.

 

 
Dalyan Marina Büyüyor
 
Ildır Çayağzı güzelleşiyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KOSGEB 900 Girişimcinin Hayallerini Gerçekleştirdi
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ...
Emekli ve memurun zam oranı belli oldu!
TÜİK, haziran ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. İşçi, memur ve Bağ-Kur ...
ESİAD, "Döviz kurlarındaki seviye, enflasyonu besliyor"
Ege Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı ...
 
Emeklilerin bayram ikramiyesinin 198 lirası eridi
Hükümetin seçim yatırımları arasında yer alan emeklilere 1000 lira bayram ...
İlk mesajları "sinerji" oldu
İzmir Ticaret Odası'nın Mahmut Özgener başkanlığındaki yeni yönetimi, ...
İTO'da devir teslim zamanı
İzmir Ticaret Odası'nda geçtiğimiz hafta düzenlenen seçimlerininin ardından ...
 
İTO’nun yeni Başkanı Mahmut Özgener
İzmir Ticaret Odası’nın (İTO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Mahmut Özgener ...
Engellilerin iş engelini kaldırmak için buluştular
Çeşme Kent Koneyi ve İŞKUR İzmir İl Müdürlüğü, engellilerin iş engelini ...
İzmir’den ‘Demokrasi’ ve ‘Değişim’ dersi
İzmir Ticaret Odası (İZTO) meslek komiteleri ve meclis üyelikleri seçiminde ...
 
YAZARLAR
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
"HER İLETİŞİMCİ BİRAZ FİLOZOF OLMAK ZORUNDADIR"
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Okan Yüksel
Okan Yüksel
NİCE NİCE YILLARA BALIKÇI
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri