Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor








Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>BÖLGE
2 Haziran 2017 Cuma - 11:58

Göztepe için meydanlara

Çeşme Belediyesi bu hafta sonu Antalya’da Göztepe ile Eskişehirspor arasında oynanacak Süper Lige yükselme maçı için Çeşme ve Alaçatı’da dev ekranlar kuruyor.

Göztepe için meydanlara

Futbolseverlerin final maçını keyifle izlemeleri için Çeşme Cumhuriyet Meydanı ve Alaçatı Köşekahve önünde Barkovizyon sistemi ile Çeşme’de futbolseverlere güzelbir final maçı izlettireceklerini söyleyen Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, “ Bir yanda Çeşmeli Mustafa Denizli diğer yanda şehrimizin takımı Göztepe. Bir futbolsever olarak bu maçın bir Anadolu derbisi olacağını düşünüyorum. Bizim için de çok zorbir maç olacak. Gerçek olan şu ki, İzmir’in bir  Süper Lig takımına ihtiyacı var. Buna da en yakın takım Göztepe. Çeşme Belediyesi olarak bizler de bu güzel maçı vatandaşlarımıza  izlettirmek adına Çeşme Cumhuriyet Meydanı ve Alaçatı Köşekahve önünde bulunan meydanda Barkovizyon sistemikuruyoruz. Ben de maçı Çeşme Cumhuriyet Meydanı’nda izleyeceğim. Tümvatandaşlarımızı da bu güzelmaç için meydanlara çağırıyorum” dedi.

Öte yandan İzmir’de final maçı için hazırlıklar sürüyor.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve futbolseverler, sarı-kırmızılı ekibi bu sezon Süper Lig’e uğurlamak için her desteği vereceklerini bildirirken, İZSİAD da şampiyonluk primi açıkladı

TFF 1. Lig'de Play-Off'a kalarak 14 yıllık Süper Lig hasretini sonlandırmak için dev bir adım atan Göztepe'yi İzmir kucakladı. Başkan Mehmet Sepil'in, önceki gün yaptığı açıklamada, "Bizim dışımızda Play-Off'a yükselen 3 ekip daha var. Onların kentlerinde neler yapıldığına bakın, bir de İzmir'e. Ne yazık ki İzmir'in gerçeği bu" ifadesini kullanarak, kentin şampiyonluk havasını yaşamamasını eliştirmesine, hemen yanıt geldi.

Başta İzmir Valisi Erol Ayyıldız olmak üzere, sivil toplum örgütleri Göztepe'ye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi. İzmir Sanayici İşadamları Derneği ise somut bir adım atarak, şampiyonluk primi açıkladı.

Yerel belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve kulüpler Göztepe'nin Devler Arenası olan Süper Lig hasretini dindirmek için kulübe maddi ve manevi destek olduklarını açıkladılar.



Şampiyonluk primi İZSİAD'dan

Göztepe'ye ilk somut destek İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği'nden (İZSİAD) geldi. İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, Göztepe Başkanvekili Talat Papatya ve yönetici Can Kestelli ile İZSİAD Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı basın toplantısında Göztepe'ye 350 bin lira şampiyonluk primi vaadetti. Küçükkurt, "Süper Lig'in kapısına kadar gelen tek takımımız Göztepe. Bu nedenle Göztepe'ye sahip çıkma, onları yüreklendirme, motive etme zamanı. Takımın Play-Off'tan çıkacağımıza inancımız tam. 350 üyeli İZSİAD olarak 350 bin TL prim vermeyi kararlaştırdık" dedi.

Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya ise İZSİAD'ın bu desteğinin bir ilk olduğunu belirterek, " İçinde 35 olan her şey çok önemli. 350 bin liralık desteğin rakamlardan daha fazla değeri var. Bu destek Göztepe'ye ve İzmir'e değer katacak" dedi. Talat Papatya, toplantının sonunda Küçükkurt ve Güres'e isimlerinin yazılı olduğu Göztepe forması hediye etti

Tüm İzmir desteklemeli

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, Göztepe'ye herkesin destek olması gerektiğini söyledi. Demirtaş, "Bu süreç içerisinde hepimizin yardımcı olması gerekir. Şu anda Başkan Mehmet Sepil çok özverili bir biçimde çalışarak kulübü bu noktalara getirmeyi başardı. Kendisine, yöneticilere ve futbolculara teşekkür ederken başarı dileklerimi iletiyorum. Perşembe maça giderek statta yanlarında olacağım.

Gerekeni yapmaya hazırız

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da, bu önemli sınavda Göztepe'nin yanında olduklarını ifade etti. Yorgancılar, "Hepimizin arzu ettiği şey Göztepe'nin Süper Lig'e çıkması ve İzmir'in futbolun zirvesinde temsil edilmesi. İnşallah bu hedeflerine ulaşırlar. Biz de manevi olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.


'Herkes bir forma alsın'

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli'den sarı-kırmızılı kulübe Süper Lig yolunda maddi katkı sağlayacak somut bir öneri geldi. Kestelli, "Her İzmirli bir Göztepe forması alsın" diyerek destek çağrısında bulundu. Kestelli, "İzmir olarak, özellikle spor alanında uzun süredir kentin ekonomik gücünü yansıtmaktan, Ege kıyılarını çekim merkezi yapmaktan uzağız. Tesis konusunda çok geri kaldık, eski başarıları özlemle anar olduk. Bugün önümüzde altın bir fırsat var" dedi. Göztepe'nin İzmir'in önemli spor markalarından biri olduğunu vurgulayan Kestelli; "Kalbi Ege için çarpan herkese seslenmek istiyorum: Göztepe'nin başarısı için kenetlenelim. Türkiye'nin ve dünyanın İzmir'in spordaki gücünü hissetmesi için birlikte mücadele edelim. Yediden yetmişe herkesi Göztepe forması giyip takımımızın bu önemli mücadelesini stattan sokağa her yerde desteklemeye davet ediyorum. Başarıp Süper Lig'e çıkabilirsek "sürdürülebilir bir sportif başarı" için güçlü finansman konusunda İzmir iş dünyasının Göztepe'ye sahip çıkacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Vali Ayyıldız: Desteğe hazırım

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Göztepe'ye Süper Lig yolunda tam destek verdi ve üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu söyledi. Türkiye'nin üçüncü büyük kenti olan 4 milyon 250 bin nüfuslu İzmir'in Süper Lig'de temsil edilememesinin çok acı olduğunu vurgulayan Ayyıldız, Göztepe'nin bu acıyı dindirmesi için gerekli desteği vereceğini söyledi.

İzmir'e canlılık getirir?

Ayyıldız; "Göztepe'nin Süper Lig'e çıkmasını istiyoruz. Göztepe, Süper Lig'e çıktığı takdirde sadece sportif anlamda değil, ekonomik ve sosyal anlamda da İzmir'e canlılık gelecek. Göztepe, İzmir'in bir değeri. Göztepe Süper Lig'e giderken üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" dedi.


 

 
Çeşmeli yazarlar bir araya geldi
 
Karaburun Çeşmeli yazarı ağırladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İngiliz Büyükelçi gözüyle İzmir
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Fitch'den aldığı AAA rating notu için ...
İTO’dan lezzet tarihine yolculuk
İzmir Ticaret Odası tarafından düzenlenen Müze Buluşmalarının 5’incisi ...
"Önceliğimiz iki ülkenin dostluğu"
Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia ile eşi Nikos Stefanou ve ...
 
Akpınar’dan anıt tartışmasına son nokta
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Artık sussunlar. Kendilerine ...
Tarihe not düşecekler
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yapıların korunmasını teşvik amacıyla ...
Çeşme farkı!
Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi, Türkiye'deki mavi bayraklı plajlara bu ...
 
Öğrencilerden Bilimsel Çalışmalar
Alaçatı İsmail Güral Ortaokulunda Tubitak Bilim Fuarı, büyük beğeni topladı.
Alaçatı'da Okul Öncesi Çocuk Şenliği
Alaçatı'da bulunan eğitim kurumlarının ortak organizasyonu ile düzenlenen ...
Atatürk'süz duvar kalmasın
Metropol dışındaki 19 ilçenin muhtarlarına Atatürk portresi, Türk bayrağı, ...
 
YAZARLAR
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
“HERKESLE VE HİÇ KİMSESİZ”
Okan Yüksel
Okan Yüksel
PAPİ MEHMET
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Papi Mehmet
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri