Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor








Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>BÖLGE
14 Haziran 2017 Çarşamba - 16:08

Efsane Otomobil Alaçatı’da...

Türkiye’nin gözde tatil yöresi Alaçatı’da iki ünlü marka bir arada olacak. Clubbaba Köyiçi’nde açılacak tanıtım ofisinde Folkart, Çeşme’deki projelerini tanıtırken, Aston Martin’de son model otomobillerine yer verecek.

Efsane Otomobil Alaçatı’da...

İzmir’de 13 farklı proje için çalışmalarını sürdüren Folkart, özellikle Çeşme’ye yönelik projeleri ile dikkat çekiyor. Paşalimanı, Fenerburnu, Ardıç, Ilıca ve Boyalık’taki projelerini “Folkart Çeşme” adı altında birleştiren Folkart, yaz mevsiminde Alaçatı’daki satış ofisinde projelerini tanıtacak. Yeni satış ofisinde ayrıca, dünyaca ünlü Aston Martin markasının otomobilleri de yer alacak. Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar, Aston Martin DB11 modelini tanıtacak.

Alaçatı’nın en gözde yerlerinden ve eski ile yeniyi harmanlayan Clubbaba Köyiçi’ndeki satış ofisinde Folkart’ın Çeşme projeleri anlatılacak. Folkart Blu, Folkart Hills, Folkart Ardıç, Folkart Ilıca ve Folkart Boyalık projeleri hakkında bilgi alınabilecek.

FOLKART ÇEŞME

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’in en önemli ilçesi Çeşme’de 5 ayrı proje üzerinde çalıştıklarını, önümüzdeki süreçte bu projelere yenilerinin de ekleneceğini kaydetti. Folkart olarak Çeşme projelerine tek çatı altında “Folkart Çeşme” adı ile anlattıklarını belirten Sancak, Çeşme’nin Türkiye’nin en gözde tatil yörelerinden biri olduğuna işaret etti.

DENİZ, KUM, RÜZGAR, TERMAL

Sancak, “Çeşme, için ‘İzmir'in, şirin turistik bir tatil beldesidir’ denilir. Bu cümleyi sık sık duyarız ancak bu cümle Çeşme’yi tam anlamıyla anlatmamaktadır. Çünkü Çeşme, bundan çok daha fazlasıdır. Çeşme, dünya markası olma yolunda; bereketli doğanın, cömert davrandığı; güzellikleriyle dünya sahnesinde başrole çıkmayı bekleyen, hayranlık duyulacak bir aktördür. Denizi, dalgaları, kumu, rüzgarı, termal olanakları, altın rengindeki eşsiz plajları, temiz havası, muhteşem tarihsel mirası… Hepsi bir arada az bulunan bir örnek olarak büyüleyici dünya değerlerindendir” dedi.

Folkart olarak İzmir’in tanıtımına da büyük önem verdiklerine işaret eden Sancak, “Sadece İzmir şehir merkezi değil, projelerimizi anlatırken biz şehrimizin tüm güzelliklerini vurgulamaya özen gösteriyoruz. Bu noktada Çeşme için de aynı şekilde, güzel ilçemizin farklı özelliklerini öne çıkarmaya çalışıyoruz. Çeşme has güzelliklerle hazırladığımız tanıtım ofisimizde dünyaca ünlü Aston Martin otomobilleri de yer alacak” diye konuştu.

3 AY DEĞİL, 12 AY ÇEŞME

Çeşme’nin gastronomisine, eğlence adresi olmasına; doğa turizmi potansiyeline; yelkenden sörfe, su sporları için merkez özelliğine; termal olanaklarına; dalış turizmi gelişimine;  festivallerine; yat limanlarına; markalaşmış Alaçatı’nın karma simgelerine kadar birçok konuda öne çıktığını dile getiren Sancak, “Biz bu bakış açısıyla Çeşme’ye büyük bir önem veriyoruz. Çeşme’nin değerini İzmir ile birlikte yüceltmek istiyoruz. Çeşme’nin sadece yılın birkaç ayının yaşanılabileceği değil, 12 ay boyunca huzurun, mutluluğun, sakinliğin adresi olduğunu vurgulamak istiyoruz” dedi.

 

MESAFELER KISALIYOR

Sancak, şöyle devam etti:

“İzmir-İstanbul Otoyolu tamamlanınca, İstanbul’dan Çeşme’ye 3.5 saatlik sürede ulaşılacak. Öğlen yola çıktığınızda, akşam yemeğini gün batımı eşliğinde Çeşme’de yiyeceksiniz. Çeşme, artık farklı bir şekilde konumlanacak. Bu otoyol üzerinde bulunan Kocaeli, Bursa, Balıkesir gibi kentler de Çeşme’yi yeniden keşfedecek. Havacılığın yeni merkezi olma yolundaki İzmir’de, yakın gelecekte Alaçatı’ya planlanan butik havalimanı yapıldığında, Çeşme kapısını tüm dünyaya da sonuna kadar açacak. Yeni planlar ile eminim turizm de 12 aya yayılacak”

YENİ PROJELER HAZIRLANIYOR

İzmir’in geleceğine güvendiklerinin altını çizen Mesut Sancak, bu doğrultuda Çeşme’de günümüzde 5 ayrı proje için çalıştıklarını anlattı. Folkart’ın Çeşme’de ilk olarak 2016 yılının Haziran ayında Folkart Blu ve Folkart Hills projelerini tanıttığını anımsatan Sancak, Folkart Ardıç, Folkart Ilıca ve Folkart Boyalık projeleri ile ilgili çalışmaların artık son aşamaya geldiğini açıkladı. Proje safhasından uygulamaya geçiş safhasına geldiklerini belirten Sancak, sadece 5 proje ile kalmayacaklarını belirterek, önümüzdeki süreçte Çeşme’de farklı projelere de imza atacaklarını söyledi. 

 
“Şehirler ranta kurban edildi"
 
Dalyan'da nefes kesen operasyon
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“Şehirler ranta kurban edildi"
TMMOB Başkanı Emin Koramaz, “Ülkemizin deprem sorunu çözeceği belirtilen ...
Bu kez 4.5 şiddetinde...
EGE Denizi'nde İzmir'in Karaburun açıklarında saat 07.35'te Richter ölçeğine ...
Marina'da İlk Yardım Eğitimi
Çeşme Marina, yasal zorunluluğu olmamasına rağmen çalışanlarına aldırmış ...
 
DİSK^tem İşBırakma Eylemi
İzmir’de DİSK'e bağlı sendikalar, hükümetin kıdem tazminatını gasp etmek ...
Kıta sahanlığı dışı İzmir’i kurtardı
TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Alim Murathan, 6.3 ...
Geceyi dışarıda geçirenlere sıcak yemek
İzmir Büyükşehir Belediyesi Aşevi, deprem sonrası evlerine girmekten çekinen ...
 
İzmir'de deprem teyakkuzu
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karaburun açıklarından ...
Beşik gibi...
Ege denizindeki depremi en fazla hisseden ilçelerden biri de Çeşme oldu. ...
Ne mutlu İzmir’e !
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde başlatılan ve engellilerin ...
 
YAZARLAR
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Papi Mehmet
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
"HER İLETİŞİMCİ BİRAZ FİLOZOF OLMAK ZORUNDADIR"
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Okan Yüksel
Okan Yüksel
NİCE NİCE YILLARA BALIKÇI
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri