Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
TÜRK DİL DERNEĞİ'NİN KONUĞU GAZETECİ  ERÇETİNGÖZ
TÜRK DİL DERNEĞİ'NİN KONUĞU GAZETECİ ERÇETİNGÖZ
HABERLER>TURİZM
28 Haziran 2018 Perşembe - 11:47

ÇEŞTOB yöneticilerinden nezaket ziyaretleri

Geçtiğimiz hafta yapılan Genel Kurul toplantısında ÇEŞTOB Başkanlığına seçilen Yakup Demir, yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte nezaket ziyaretlerinde bulundu.

ÇEŞTOB yöneticilerinden nezaket ziyaretleri

Genel Kurul toplantısında, kurulduğu günden beri başkanlığı yürüten Veysi Öncel'den ÇEŞTOB başkanlığı görevini devralan Ilıca Otel Genel Müdürü Yakup Demir, yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev ve Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Nezaket ziyaretlerinde yeni Yönetim Kurulu üyelerini tanıtan ÇEŞTOB Başkanı Yakup Demir, Çeşme turizminin gelişmesi için herkesle yakın işbirliği içinde olmak istediklerini söyledi. 

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ı ziyareti sırasında yıllardır ÇEŞTOB içerisinde Çeşme turizminin gelişmesi için mücadele ettiklerini vurgulayan Demir, "Siz de hep bizim yanımızda oldunuz. Turizm fuarlarındaki Çeşme stantları, bırakın Çeşme otelcilerini, bütün Türkiye'nin genelinde teşekkürle karşılandı. Fuarların en iyi standı seçilerek iz bıraktı. Turizmin arkasında durmanızın hep devamını isteyeceğiz. ÇEŞTOB Yönetim Kurulu olarak, sizlerin bizlerden istekleri ne olacaksa, onları yapmaya hazırız" dedi.

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç da ÇEŞTOB Başkanı Yakup Demir ve yeni Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dileyerek, "Çeşme turizmi için amacımız aynı. Bölgemiz için mutlaka çok çalışacağız. Çeşme, Türkiye'nin en önemli turizm beldesi. Ama hak ettiği yerde mi? Kesinlikle değil. Daha çok işimiz var. Ben bölgemizi bir gemiye benzetirim. Gemi delikse ve su alıyorsa, hepimizin el birliği ile tıkaması gerekir. Eksiklerimiz vardır. Hepimiz işbirliği yaparak eksiklikleri gidereceğiz. Tek ses olmamız gerekir. Yüz yüze konuşarak, çözüm üretmeliyiz. Önemli olan bölgemizi savunabilecek mekanizmaları geliştirmektir. Hep birlikte, tek ağız olarak aksayan yönleri düzeltmek için çaba göstermemiz gerekir. Biz üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız etkinliklerle, sezon dışında da Çeşme'yi cazibe merkezi yapmaya, Çeşme ekonomisine katkı sağlamaya gayret gösteriyoruz. Kasım ayında yapacağımız Granfondo bisiklet etkinliği için daha şimdiden 2 bini aşkın bisikletçi başvuruda bulundu" diye konuştu.

 

 

Çeşme Emniyet Müdürü Gürcan Alev'i de ziyaret eden ÇEŞTOB yöneticileri, Çeşme emniyet teşkilatının çalışmalarından çok memnun olduklarını dile getirdiler. İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev de seçimlerin bitmesiyle sezonun hareketleneceğini belirterek, "Hafta sonundan itibaren takviye ekiplerimiz geliyor. Çevik kuvvet, narkotik, kaçakçılık, trafik, organize, asayiş, yunus olmak üzere 170'e yakın takviye polis gelecek. Takviye gelecek ekiplerle, Çeşme'de huzuru ve asayişi tam olarak sağlayacağız. Hedefimiz sıfır olay. Çeşme gişeler, Alaçatı gişeler ve Şahin Tepesi olarak adlandırılan eski Çeşme yolu girişinde 24 saat denetimler yapılacak. Bu denetimlerden lütfen rahatsız olmayın. Amacımız herkesin huzur içinde tatilini yapabilmesi. Denetimleri Çeşme'nin huzuru için yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Çeşme Esnaf Odası Başkanı Osman Köfüncü de ilçe esnafının gelir kaynağının turizmden olduğunu dile getirerek, “ ÇEŞTOB ve Çeşme Esnaf Odası özellikle turizm sezonunda ortak hareket etmeli ve ortak kararlar almalı. Odamıza bağlı 1.800 esnafımızın bir çoğu turizm ile bağlantılı işler yapıyor. Bizler aynı çatı altında yaşıyorsak ve ortak kararlar alıyorsak bu Çeşme’nin menfaatinedir” şeklinde konuştu.

 
Kemeraltı böyle kurtulacak
 
Beko, "Bana göre seçimde şaibe var!"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ÇEŞTOB'da Yakup Demir dönemi
Kurulduğu günden bu yana ÇEŞTOB Başkanlığını yürüten Veysi Öncel bayrağı ...
Dalyan’a İmar izni!
Dalyan’daki imar planlarında yapılan değişiklik sonrasında, 3 bölge nitelikli ...
1 günde 700 bin kişi!
Bayra'nda 3 günlük tatili fırsat bilen vatandaşlar, Türkiye'nin gözde ...
 
Tatilcilerin tercihi yine Çeşme oldu
Okulların kapanması ve bayram tatili nedeniyle birçok tatilcinin tercihi ...
Haydi İzmir için oylamaya!
İzmir, Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı tarafından düzenlenen ve 21 ülkeden ...
Çeşme'de Mavi Bayrak sayısı arttı
Geçtiğimiz yıl 10 Mavi Bayrak ile turizm sezonunda hizmet veren Çeşme'de ...
 
Turizm ateşi İzmir'de yanacak
Son 3 yıldır Kuşadası'nda düzenlenen HORECA Uluslararası Otel Ekipmanları ...
İZTAV’dan Avrupa hamlesi
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 3 milyon lira kaynak aktardığı İZTAV, ...
Çeşme ITB Şangay Fuarı’nda
Çeşme Turistik Otelciler Birliği Yönetim Kurulu üyesi Boyalık Otel Genel ...
 
YAZARLAR
Levent Donduran
Levent Donduran
BAŞTAN YAZMALI...
Sedat Kaya
Sedat Kaya
BİR AVUÇ ALKIŞ
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Denizli, Çeşmelilerin gönlünü çabuk kazandı
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
ALİ SİRMEN'İN MAHPUSLUK KEHRİBAR TESBİHİ...
Okan Yüksel
Okan Yüksel
EBEBİYATIN KEMALLERİ
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Kara kaplı defter!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri