Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor








Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>SPOR
11 Şubat 2017 Cumartesi - 19:55

Şimşek, Çeşme'de çarpıldı

Çeşme Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği İzmirspor'u 2-0 yenerek, Play Off hedefine bir adım daha yaklaştı.

Şimşek, Çeşme de çarpıldı

Karşılaşma öncesi, vefat eden ve maç sırasında defnedilen Çeşmespor'un eski futbolcularından Tokmak Hasan için açtığı "Tokmak Hasan Seni Unutmayacağız" pankartı, taraftardan büyük alkış aldı.

Karşılaşmayı az sayıda İzmirspor taraftarı da kale arkasından izleyerek, takımlarına destek oldular.

Süper Amatör Lig Kırmızı Grubun 20'nci haftasındaki karşılaşmanın ilk yarısında, her iki takımda atak bir futbol sergilediler. İki takımda buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremeyince, ilk yarı golsüz sona erdi.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Çeşme Belediyespor, ikinci yarının ilk dakikasında İzmirspor kalesinde yarattığı pozisyonu gole çeviremedi. Çeşme Belediyespor, etkili ve taraftara keyif veren ataklarını 2 golle süsleyerek, Play Off hedefine bir adım daha yaklaştı. Çeşme Belediyespor oyuncuları 2-0'lık galibiyetin sevincini, taraftarların çağrısıyla tribünlere koşarak paylaştılar.  

"Bunlar, 6 puanlık maçlar"

Maçın ardından bir değerlendirme yapan Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, İzmirspor maçının kendileri için dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, "Biz, iyi takım olduğumuzu hep söyledik. Arada, hiç ummadığımız yol kazalarımız oldu. Puan avantajımızı kaybetmiştik. Bu nedenle İzmirspor maçı, bizim için çok önemliydi. Mutlaka kazanmak zorundaydık ve kazandık. İiyi takım olduğumuzu herkese gösterdik. Sanıyorum seyircimiz de mutlu olmuştur. Önümüzde Güzelbahçe maçı var. Her maç önemlidir, ama kritik maçlarımızdan bir tanesi de bu maç. Güzelbahçe, bizim gibi ilk üç için mücadele eden bir takım. O maça da ciddi şekilde hazırlanacağız. Eğer bir şanssızlık olmazsa, onu da geçeceğimize inanıyorum. İlk defa tam kadromuzla maça çıkabildik. Puan kaybettiğimiz maçlarda da noksanlarımız ve sakatlıklarımız vardı. Tabi, her futbolcumuz bizim için önemli. Ama herkes de takdir eder ki, tam kadro çıkmak farklı bir şeydir. Bunlar, 6 puanlık maçlar. Artık finale oynuyoruz. İlk üç içinde yer alarak Play Off oynamak istiyoruz" diye konuştu.

"Herkes inansın, bu işi bitireceğiz"

Çeşme Belediyespor Teknik Direktörü Malik Gençalp, geçen haftaki Torbalıspor maçının son dakikalarında maçın hakemi tarafından saha dışına çıkarılarak cezalı duruma düştüğü için, bu maçı da saha dışından izlemek zorunda kaldı. Gençalp, tel örgü dışından izlediği maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Bizim için tüm maçlar önemli. İzmirspor'la aramızdaki puan farkı çok azdı. O da bizim gibi iddialı bir takım. İzmirspor'u yenmek, bizim için büyük keyif. Baştan beri söylüyoruz; 'Çeşme Belediyespor'a herkes güvensin. İyi bir takım, iyi şeyler yapacak' diye. Sakatlıklarımız, cezalı futbolcularımız vardı. Onları aştık. Geçen hafta da söylemiştim, hakemler için konuşmak istemiyorum. Ama bazen öyle durumlar oluyor ki, hakemler maçın önüne geçiyorlar. Bugün iyi bir hakem vardı. Takımız da çok iyi oynadı. İzmirspor takımı da çok kaliteli takım. Futbol adına her şeyi yaptılar. Ama biz daha iyi oynayarak, kazandık. Hedefimize devam ediyoruz. Daha önce de söylediğim gibi, lider olmak değil, gruptan çıkmak önemli. Bütün oyuncularım inanıyor, bütün Çeşmeliler de inansın, seven sevmeyen herkes inansın, biz bu işi bitireceğiz. Önümüzdeki yıl, daha üst ligde oynayacağız. Şartların ne getireceğini bilemeyiz. Ama benim çok gururlu, onurlu oyuncularım var. Hepsi birbirinden değerli. Hepsi formasına son derece saygılı. O nedenle en büyük güvencem onlar. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Geldiler, bizi desteklediler. Bu sonuç bütün Çeşme'ye hayırlı olsun."

 
Depreme yakalandılar!
 
Onlar Çeşme'nin gururu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eski sporculara vefa
Çeşme Belediyespor, eski sporcularını onurlandıracak.
Aferin gençler!
İzmir’e 3 madalya ile döndüler.
Çeşmeli Satranççı Buca'da birinci oldu
Çeşme Belediyespor'un başarılı satranç sporcularından Egehan Yıldız, Buca ...
 
Yelkencilerin Kış Kupası heyecanı sona erdi
Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından 2017 yılının ilk ulusal turnuvası ...
Şehit Fethi Sekin için yarıştılar
Urla Cumhuriyet Meydanında verilen magazin startının ardından “Şehit Fethi ...
Yenilse de Play Off hedefi sapmadı
Çeşme Belediyespor, ligin 19'uncu haftasında Torbalıspor'a 4-1 yenilerek ...
 
İzmir’in “Su altı perileri” havuzda fırtına estirdi
Büyükşehir Belediyesi’nden bir kupa daha geldi.
Yelken'de Kupa Heyecanı Devam Ediyor...
Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Çeşme’de düzenlenen yılın ilk ulusal ...
Talihsiz yenilgi
Çeşme Belediyespor, ligin ikinci yarısında son kez gittiği deplasman maçında Bayındırspor'a takıldı.
 
YAZARLAR
Sedat Kaya
Sedat Kaya
ŞİKAGO'DA DÖRT DELİKANLI
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
“HERKESLE VE HİÇ KİMSESİZ”
Okan Yüksel
Okan Yüksel
PAPİ MEHMET
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Papi Mehmet
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri