Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
HABERLER>SPOR
4 Şubat 2017 Cumartesi - 16:51

Yenilse de Play Off hedefi sapmadı

Çeşme Belediyespor, ligin 19'uncu haftasında Torbalıspor'a 4-1 yenilerek puan tablosunda 5'inci sıraya düşse de, Play Off hedefinden uzaklaşmadı.

Yenilse de Play Off hedefi sapmadı

Çeşme Belediyespor, evinde konuk ettiği, namağlup grup lideri Torbalıspor karşısında 4-1 mağlup olurken, maçın son dakikalarında Çeşme Belediyespor Teknik Direktörü Malik Gencalp saha dışına çıkarıldı.

Maçın ilk dakikalarından itibaren her iki takımın da etkili futbolu, Çeşme sahasını dolduran seyirciye keyifli anlar yaşatırken, 22. dakikada Torbalıspor, elde ettiği penaltıyı gole çeviremedi. İlk yarının 43'ncü dakikasında ise Torbalıspor, 11 numaralı formayı giyen İbrahim'in attığı golle, maçın ilk yarısını 1-0 tamamladı.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Çeşme Belediyespor, aradığı golü bulamayınca, 82'nci dakikada Torbalıspor'un ikinci golünü kalesinde gördü. İkinci golün ardından üstünlüğü ele geçiren Torbalıspor, 86'ncı dakikada skoru 3-0 yaptı. Çeşme Belediyespor, 90+3'üncü dakikada elde ettiği penaltıyı gole çevirerek, skoru 3-1 yapsa da, Torbalıspor, 6'ncı uzatma dakikasında bulduğu golle maçı 4-1 kazandı. 

Play Off hedefi sapmadı

Süper Amatör Lig'in 19'uncu haftasında elde ettiği galibiyetle namağlup ünvanını koruyan Torbalıspor, 49 puana ulaşarak liderliğini sürdürdü. Çeşme Belediyespor, 32 puanla beşinci duruma düşse de, Play Off hedefinden uzaklaşmadı. Süper Amatör Lig Kırmızı grupta 49 puanlı Torbalıspor'un ardından 35 puanla İzmirspor, 34'er puanla Güraltayspor ve Bayındırspor geliyor. Çeşme Belediyespor, ligin kalan 6 haftasında maçların tamamını kendi sahasında ve saha ve seyirci avantajı ile oynayacak. 

Hakeme isyan etti

Maçın 86. dakikasında Torbalıspor'un üçüncü golünü bulmasının ardından, Çeşme Belediyespor'un Teknik Direktörü Malik Gençalp, sahaya girdiği iddiasıyla tel örgülerin dışına çıkarıldı. Maçın bitiminde, saha dışında hakemlere itirazını sürdüren Gençalp, yaptığı maç sonu değerlendirmesinde de "Haksız yere saha dışına çıkarıldığı" vurgusunu yaptı. Maçın, değerlendirilecek bir maç olmadığını söyleyen Gençalp, "Maç başlamadan bile kaleci İbrahim'in çoraplarına mana bulan bir hakem, bize neler yaptı. Şimdiye kadar hakemler hakkında konuşmadım, konuşmam da. 'Üçüncü  gol ofsayt değil mi hocam? Dikkat eder misiniz?' diyorum, o bana, 'Sen sahanın içine girdin' diyerek beni dışarı atıyor. Sahanın içine girmedim. Ben kenarda oturuyorum. Benim doğal hakkım bu. Hakem, oğlum yaşında. Ben kötü bir şey söyler miyim? Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Torbalıspor'un hocası, defalarca içeriye girdi. Hakeme, 'Hocam dikkat eder misiniz? Sizin için de kötü not olur' dedim, 'Hocam, teşekkür ederim' dedi. Üçüncü golden sonra, 'Hocam, 2 metre ofsayt. Dikkat eder misiniz?' dedim. Yan hakem de bir şey söylemediği halde, beni dışarı çıkardı. Süper lig de bile hakemlerin kötü maç yönetmesinden bahsediliyorsa, bizi burada doğramaları gayet normal. Başka açıklama yapmak istemiyorum" diye konuştu. 

"İki takım da iyi mücadele etti"

Namağlup olarak liderliğini sürdüren Torbalıspor'un Teknik Direktörü Atilla Özcan da yaptığı maç değerlendirmesinde, "İki takım da iyi mücadele etti. Çeşme Belediyespor da öyle kolay yenilecek bir takım değil. Kendi saha avantajlarını da kullanıyorlar. Seyreden futbolseverler için iyi bir maç oldu. Zevkli dakikalar yaşattığımızı zannediyorum. Biz takım olarak biraz daha hazırız. Yenilmek de işimize gelmiyor. Ligi böyle bitirmek istiyoruz. Bizim maçlarımızda, karşı takım bize hücum ettiği zaman, açık veriyor, biz de değerlendiriyoruz" şeklinde konuştu. 

Çeşme Belediyespor, 11 Şubat Cumartesi günü, kendi sahasında, saat 13.00'de İzmirspor'u konuk edecek. 

Etiketler:
 
Unutmayacağız...
 
Bu destekten “bal” damlıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’in “Su altı perileri” havuzda fırtına estirdi
Büyükşehir Belediyesi’nden bir kupa daha geldi.
Yelken'de Kupa Heyecanı Devam Ediyor...
Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Çeşme’de düzenlenen yılın ilk ulusal ...
Talihsiz yenilgi
Çeşme Belediyespor, ligin ikinci yarısında son kez gittiği deplasman maçında Bayındırspor'a takıldı.
 
Çeşme Belediyespor'a esnaf desteği
Aldığı başarılı sonuçlarla Play Off hedefine adım adım yaklaşan Çeşme ...
Buz pistine İzmir damgası
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin minik sporcuları, Başkent’te düzenlenen ...
Çeşme’de yelkenciler ödüllerini aldı
Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen Kış Kupası’nda Laser ...
 
Halı Sahada Büyük Mücadele
Çeşme Belediyespor'un düzenlediği, 16 Ocak tarihinde başlayan Halı Saha ...
Emin adımlarla zirveye doğru
Çeşme Belediyespor, evinde konuk ettiği Kuruçeşmespor'u 3-1 yenerek, emin ...
Türkiye Şampiyonası'na Çeşme Damgası
Antalya'da düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda, Çeşme ...
 
YAZARLAR
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
NAM-I DİĞER "LAZ ERCAN"
Okan Yüksel
Okan Yüksel
NİCE NİCE YILLARA BALIKÇI
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Bayram gazetecinin neyine!
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri