Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor








Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>SPOR
28 Mart 2017 Salı - 10:22

Sezon yorgunluğunu attılar

Süper Amatör Lig Kırmızı Grupta sezonu 50 puanla 4. olarak tamamlayan Çeşme Belediyespor yönetici, teknik ekibi ve futbolcuları sezon sonu yemeğinde buluştular.

Sezon yorgunluğunu attılar

Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen yemekte bir konuşma yapan Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, bir aile yemeğinde bir araya geldiklerini vurgulayarak, "İyisiyle kötüsüyle, başarısıyla başarısızlığıyla geçirilmiş bir sezonda, gösterdiğiniz emekten dolayı hepinize teşekkür etmek amacıyla bu yemeği düzenledik. Sporun içerisinde kazanmak da, kaybetmek de var. Tabi gönül hep kazanmak istiyor. Bizler iddialı insanlarız. Bu sene de ufak tefek hatalarla birlikte, iyi bir sezon geçirdiğimize inanıyorum. Belki çok daha başarılı olabilirdik. Ama iyi bir tesise sahip olmak için sahamızı yenilememiz bizim bir takım dengelerimizi bozdu. Sezon başında yaptığımız bir takım hatalardan dolayı, yüksek puan almamıza rağmen yarışmanın dışında kaldık" dedi.

"Kimlerle yola devam edeceğimize yönetim karar verecek"

Çeşme Belediyespor olarak Çeşme'ye spor heyecanı yaşattıklarına inandığını ifade eden Kulüp Başkanı Gün, "Futbol heyecanını hep beraber yaşadık. Bir sezonu, birlik beraberlik içerisinde tamamladık. Umuyorum ki, gelecek dönemde daha iyileri hep birlikte başaracağız. Bizim kapımız açık. Çeşme Belediyespor'un kaderi, hiç kimsenin tekelinde değil. Yönetim kurulumuzla birlikte güzel şeylere imza attığımıza inanıyorum. Gelecekte çok daha iyi şeyler yapmak adına ilk adımları attığımıza inanıyorum. Tüm futbolcu arkadaşlarıma kapımız açık. Gelecek sezonla ilgili planlamayı yönetim kurulumuz yapacak. Önümüzde iki aylık bir dönem var. Bu dönemde, kimlerle birlikte çalışacağız, kimlerle yolları ayıracağız, nasıl bir yönetimle devam edeceğiz, bütün bunların planlamasını yapacağız. Lütfen herkes yönetimin alacağı kararlara saygılı olsun" diye konuştu. 

"En az 6 Çeşmeli futbolcu olacak"

Sezonun ikinci yarısında oynadıkları maçlarla iyi bir olduklarını herkese gösterdiklerini vurgulayan Gün, "Daha iyi olabiliriz. İyi bir kadromuz var. Belki bu kadronun büyük bir bölümüyle yola devam edeceğiz. Bazı takviyeler gerekebilir. Şunu da belirteyim; Çeşme Belediyespor'un başarısı, iyi bir planlamayla ve içinde en az 6 Çeşmeli futbolcunun olmasıyla artacaktır.  Yönetimimizin başarısı, Çeşmeliler tarafından ancak bu şekilde takdir edilmelidir. Bunu da zaman içerisinde göstereceğiz. Kısa bir dönem olmasına karşın sizleri tanıdığım için çok mutlu oldum. Sezon içerisinde hepimiz hatalar yaptık. Ama siz de takdir edersiniz ki, en az hata yapan yönetim kuruludur. Biz yönetim olarak verdiğimiz her sözü, elimizden geldiğince yerine getirdik. Gelecek sezonlarda da aynı düşünce içerisinde olacağız. Bizim ağzımızdan bir söz çıktığı zaman, bilin ki gerçekleşecektir" diyerek sözlerini tamamladı.

"Benim gönlümde şampiyonsunuz"

Çeşme Belediyespor Teknik Direktörü Malik Gençalp de yaptığı konuşmada, yönetim kurulunun bir aile yemeği düzenleyerek herkesi buluşturduğu için teşekkür ederek, "İyisiyle, kötüsüyle bir sezonu bitirdik. Ben son maçtan önce de söyledim, bu ekip, bu yönetim, benim gönlümde şampiyondur. Herkes çok emek verdi. Herkes, elinden gelen bütün çabayı gösterdi. Bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Sizlerle olmaktan gurur duydum. Önümüzdeki dönemde, biz oluruz olmayız, Çeşme Belediyespor için elimizden gelen her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu. 

"Emeğimizin takdiri güzel bir duygu"

Çeşme Belediyespor Kaptanı Kaleci İbrahim Gören de kısa bir konuşma yaparak, "Takım arkadaşlarıma da, yönetime de teşekkür ediyorum. Güzel bir sezon yaşadık. İyi puan topladık. Play Off'a çıkamadık ama emeğimizin karşılığını herkesin takdir ettiğini görüyorum. Bu çok güzel bir şey. Herkesin emeğine sağlık" dedi. 

Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün'ün, futbolcularla tek tek yakından ilgilenerek, sohbet ettiği yemek, gecenin geç saatlerinde sona erdi.

 
Hem güldürdü hem ağlattı
 
Çeşme turizmine ‘OT’ dopingi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’in kızları tarih yazdı
İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Ankara'da oynanan final ...
Halı sahadaki büyük mücadele sona erdi
Çeşme Belediyespor'un düzenlediği ve heyecanlı maçlara sahne olan Halı ...
Galibiyete sevinemediler
Ligin son maçında konuk ettiği Torbalı Çaybaşıspor'u 5-0 yenen Çeşme Belediyespor, ...
 
Play Off umudu son maça kaldı
Çeşme Belediyespor, evinde konuk ettiği Narlıdere Belediyespor'u 6-0 yenmesine ...
Kış Trofesi’nde Yunan Yarışçı Sürprizi
Uluslararası Çeşme Yat Kulüp (ICYC) ve Ege Açık Yat Kulübü’nün (EAYK) ...
Gönülleri fethettiler
İki sezon aradan sonra yeniden Avrupa sahnesine çıkan İzmir Büyükşehir ...
 
"Çirkin olaylar olmazsa Play Off'a çıkarız"
Çeşme Belediyespor Teknik Direktörü Malik Gençalp, "Düzgün oynanan bir ...
En büyük yardım koşusu İzmir'de
İzmir, Türkiye'nin en büyük yardım koşusuna ev sahipliği yapıyor.
Şerif Gün'den sert açıklama
Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, Urla Gençlikspor maçının ...
 
YAZARLAR
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
“HERKESLE VE HİÇ KİMSESİZ”
Okan Yüksel
Okan Yüksel
PAPİ MEHMET
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Papi Mehmet
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri