Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor








Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>SPOR
25 Ekim 2017 Çarşamba - 10:29

Şerif Gün, 'Takımımız iyi, daha da iyi olacak'

Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, bu sezon iyi bir takım kurduklarını belirterek, "İyi takım olduk, daha da iyi olacağız" dedi.

Şerif Gün,  Takımımız iyi, daha da iyi olacak

Ligin üçüncü haftasının ardından bir değerlendirme yapan Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, iyi bir takım kurduklarına inandıklarını vurgulayarak, "Son aldığımız takviyelerle daha bir takım olduk. Hep söylediğim gibi, futbolun sonucundan çok temaşa tarafına önem veriyorum. Elbette galip gelmek güzel. İnanıyorum ki galibiyet serileri devam edecek. Ben takımımıza güveniyorum. Son oynadığımız maçtaki güzel futboldan, benim kadar taraftarımız da mutlu oldu. Çok gol pozisyonu bulduk. Aslında çok daha farklı sonuç alabilirdik. Ama oynanan futbol çok güzeldi. Gerçekten futbolun gerektirdiği bütün verkaçlar, bindirmeler, ortalar ile keyifle izlenen bir futbol ortaya çıktı. Futbolcularımız arasında arkadaşlıklar gelişmeye başladı.İyi takım olduk. Daha da iyi olacağız. Kolay değil, dışarıdan 8-10 futbolcu alıyorsun. Birbirlerini tanıma süreci var. Bizleri ve taraftarı yeni tanıyorlar. Zaman içerisinde daha iyi olacağımıza inanıyorum. Umuyorum ki, bu sene mutlu sona ulaşacağız" diye konuştu. 

"Grubumuzda iddialı takımlar var"

Lig sonuna kadar daha heyecanlı ve stresli maçlar olacağına dikkat çeken Kulüp Başkanı Gün, "Grubumuzda iddialı takımlar var. Böyle olması futbol açısından daha güzel. Bir iki takımın çok çok iyi olup da diğerlerinin vasatın altında olması, futbol açısından pek keyif vermez. Önde giden kolay kolay tutulmaz. Grubun yaklaşık yarısı, birbirini yenebilecek durumda. Aşağıda gibi görünenler bile sürpriz yapabilecek durumda. Bu da hem heyecan açısından, hem futbolun güzelliği açısından oldukça olumlu" diye belirtti. 

"Alt yapıda eğitime yönelik çalışmalar yapacağız"

Çeşme Belediyespor olarak sadece futbol değil diğer branşlarda da iyi gittiklerini vurgulayan Şerif Gün, "Ama altyapıda eğitime daha fazla ağırlık vermemiz gerekiyor. Eğitim yönünün biraz düşük olduğunu izledim. Bu konuyla ilgili hocalarımızla ve alt yapıdaki çocuklarla toplantı yapmayı düşünüyoruz. Taraftarlarımızın arasında kötü tezahüratta bulunan alt yapı oyuncularımızı görünce üzüldüm. Kötü tezahüratın içinde alt yapıdaki çocuklarımız olmamalı. Çeşme, Türkiye'nin en batısında. Çeşme'de yaşayan alt yapıdaki çocuklarımızın da her yönüyle mükemmel olması gerekir. Çocuklarımızın o çirkin ortamdan çıkıp, daha renkli, daha güzel tezahüratta bulunmalarını sağlayacağız. Bu konuda gerekirse Milli Eğitim ve okullarla da işbirliği yapabiliriz. Alt yapıda eğitime yönelik çalışmalar yapmamız gerekiyor. Sporcu kimliği, benim için çok önemlidir. Çeşme Belediyespor, amatör bir takım. Alt yapıdaki oyuncularımızı iyi insan, iyi birey, iyi sporcu olarak topluma kazandırma amacındayız. Spor, insanı kötü alışkanlıklardan korur, liderlik öğretir, toplum içerisinde saygınlık kazandırır. Bu anlayışı alt yapıda iyi işlememiz gerekiyor. Hocalarımızdan, en az futbolu öğretmeleri kadar, bu konuları da öğretmelerini isteyeceğiz. Her şeyin başı eğitim" diyerek eğitim konusunun önemine dikkat çekti. 

"Alaçatıspor maçında dostluk kazandı"

Alaçatıspor ile oynadıkları yerel derbiyi de değerlendiren Kulüp Başkanı Gün, "Yerel derbide dostluk kazandı. Bu ilçenin iki güzide takımı arasında rekabet tabi ki olacaktır. Elbetteki takımımızın kazanmasını isterdim. Ama berabere kalmak, maçın olaysız bitmesi, bundan sonraki maçlarda duymayı arzu etmediğimiz ufak tefek kötü tezahüratları saymazsak maç iyi oldu. Futbolcular arasında da olumsuz bir şey olmadı. Bu açıdan da güzel. Alaçatıspor'dakiler de, takımımızdaki çocuklar da bizim çocuklarımız. İlçemizin iki takımı arasındaki dostluk devam edecek" diyerek sözlerini tamamladı. 

"Bu takımı izlemeye devam edin"

Öte yandan Çeşme Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Malik Gençalp de ligin üçüncü haftasının sonunda bir değerlendirme yaptı. Takımının henüz istenilen noktayı gelmediğini ifade eden Gençalp, "Takımımıza 8-10 tane yeni futbolcu katıldı. Takımdaki uyumu sağlamak oldukça zaman alıyor. Ama her maçta, hem skor olarak, hem de oyun kalitesi olarak üzerine koyarak gidiyoruz. Çok kaliteli ve iyi bir ekibimiz var. Birbirlerine, hem oyun içinde, hem oyun dışında saygılı olan bir ekibimiz var. Sezon başında söylemiştim; 'Bu takımı izlemeye devam edin' diye. Bu sözümün arkasındayım. Taraftarımız ve Çeşmeliler, bu takımı izlemeye devam etsinler. Biz yönetim teknik ekip olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Oyuncularımız da iyi niyetli. Tahmin ediyorum ki, geçen sene yarım kalmış başarımızı bu sene sonuçlandıracağız" diye belirtti. 

"Tek hedefimiz; Çeşme Belediyespor'un başarısı"

Çeşme Belediyespor'un tüm Çeşmelilerin takımı olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Gençalp, "Kişilerin nereden geldiği, nereye gittiği çok önemli değil. Biz bu takımı sevdiğimiz için takımın başındayız. Bu takıma bir şeyler kazandırmak için başındayız. Herkesin bunu böyle algılamasını istiyorum. Dışarıdan gelen oyuncu da, içeriden gelen oyuncu da hepsi bizim için birdir. Hiç kimse için ayırım yapmıyoruz, yapmayacağız da. Bizim tek bir hedefimiz var; Çeşme Belediyespor'un başarısı. Biz, alt yapı olarak da, A takım olarak da doğru yaptığımıza inanıyoruz. İnsanların da bu perspektiften bakmalarını istiyoruz. Seyircimize de şunu söylemek istiyorum; çok önemli maçlar vardır. Ama o maçların hiç birisi 6 puanlık maçlar değildir. Bizim için bütün maçlar önemlidir. Tabi yerel derbiler çok önemlidir. Ama yerel derbi kadar diğer maçlar da çok önemli. Taraftarımıza Alaçatıspor maçında gösterdiği destek için teşekkür ediyorum. Ama aynı desteği diğer maçlarda da, sportif ve fairplay çerçevesinde göstermelerini diliyorum. Taraftarımız yanımızda olduğu sürece bizler de onlara güzel futbol keyfi yaşatacağız" diyerek sözlerini tamamladı. 

Üçüncü haftada Çeşme de Alaçatı da galip geldi

Süper Amatör Lig Beyaz Grupta mücadele eden Çeşme Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Balçova Belediye Termalspor'u 4-1 yenerken, Alaçatıspor da deplasmanda karşılaştığı Menderes Bld. Eğt. Kül. Spor'u 1-0 yendi.

Çeşme Belediyespor, üçüncü haftada elde ettiği galibiyetle, aynı puanı paylaştığı İzmirspor ve Bayındırspor'un ardından 10 puanla üçüncü sırada, Alaçatıspor ise 7 puanla yedinci sırada yerini aldı. 

Çeşme Belediyespor, ligin dördüncü haftasında, 28 Ekim Cumartesi günü, saat 15.00'de, Güzelbahçe Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Alaçatıspor ise aynı gün ve saatte, Narlıdere Belediyespor'u Alaçatı sahasında ağırlayacak. 

 

 
ROMAN VATANDAŞLAR TBMM’DE
 
Ve İzmir “EuroVelo”da
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çeşme’de Yelkenler Çocuklar için Açıldı
Uluslararası Çeşme Yat Kulübü (ICYC) ve Ege Açıkdeniz Yat Kulübü’nün ...
Çeşme, Koşu Festivali'ne hazırlanıyor
Yarımada, Run of Legends Koşu Festivali'ndeTürkiye’nin en uzun yarışına ev sahipliği yapacak!
Alaçatı da, Çeşme de 3'er puan kazandı
Süper Amatör Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alaçatıspor da, Çeşme Belediyespor ...
 
Sonbahar Trofesi heyecanı başladı
Ege Açık Yat Kulübü (EAYK) ve Uluslararası Çeşme Yat Kulübü’nün (ICYC) ...
Cumhuriyet için koşacaklar
Çeşme, Urla ve Karaburun yarımadası, 28 – 29 Ekim’de eşsiz bir koşu festivaline ...
Alaçatı'da spor, müzik, eğlence iç içe
15 spor disiplini, birbirinden keyifli aktiviteler, yarışlar, workshoplar, ...
 
Sonbahar Trofesi başlıyor
Çeşme Marina'nın desteğiyle, EAYK-ICYC tarafından organize edilen Sonbahar ...
"Yerel heyecan yaratacak"
Süper Amatör Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Çeşme Belediyespor ve Alaçatıspor, ...
Karaburun Belediye Başkanı'ndan bisiklet yolu sözü
Her hafta Cumartesi günleri bisiklet turuna çıkan Çeşmeli bisikletseverler, ...
 
YAZARLAR
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Papi Mehmet
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
"HER İLETİŞİMCİ BİRAZ FİLOZOF OLMAK ZORUNDADIR"
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Okan Yüksel
Okan Yüksel
NİCE NİCE YILLARA BALIKÇI
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri