Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
TÜRK DİL DERNEĞİ'NİN KONUĞU GAZETECİ  ERÇETİNGÖZ
TÜRK DİL DERNEĞİ'NİN KONUĞU GAZETECİ ERÇETİNGÖZ
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT-MAGAZİN
17 Mayıs 2018 Perşembe - 12:06

Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivali başladı

Narlıdere Belediyesi Gençlik ve Çiçek Festivali, eski belediye binası karşısında bulunan Pir Sultan Abdal Parkı içinde gerçekleştirilen etkinliklerle başladı.

Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivali başladı

Narlıdere Demokrasi meydanında devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle bu yıl eski belediye binası karşısında bulunan Pir sultan Abdal parkı içinde düzenlenen festival etkinlikleri kapsamında dernek stantları açılış töreni ve geleneksel futbol turnuvası final karşılaşması ve kupa töreni gerçekleştirildi.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere ilçe Başkanı Şahin Fırat, Belediye Meclis üyeleri ve muhtarların katılımı ile dernek stantlarının açılış töreni gerçekleştirildi.

Ege Üniversitesi öğrencilerinin müzik dinletisi ve İzmir marşı ile başlayan açılış töreni Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un konuşması ile devam etti. Batur “Her yıl Ahmet Piriştina Demokrasi meydanında gerçekleştirdiğimiz festivalimizi bu yıl meydan yenileme çalışmaları sebebi ile Pir Sultan Abdal parkın düzenliyoruz. 29 Ekim’de meydanımızda süren inşaat çalışmalarını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz. Bu süre zarfında etkinliklerimizi Pir Sultan Abdal Parkı içerisinde sürdüreceğiz. Bu seneki festival programımız şöyle olacak. Bugün yöre dernekleri stantlarını açıyoruz ve gençler arası düzenlediğimiz futbol turnuvamızın finalini gerçekleştireceğiz. 17 Mayıs Perşembe günü saat:18.30’da Aşık Mahzuni anmak için adını taşıyan parkta bir anma törenimizi gerçekleştireceğimiz ve hemen arkasından saat:20.00’da ise  Aşık Mahzuni adını ve felsefesini yaşatmak  için düzenlediğimiz Aşık Mahzuni Beste Yarışmamızın finalini Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştireceğiz. Festivalin 2.nci günü 18 Mayıs Cuma günü saat:19.00’da halkımızın katılımı ile güzel sanatlar fakültesi önünden başlayacak ve Pir Sultan Abdal Parkında son bulacak olan Demokrasi Kortejimize tüm halkımızı davet ediyoruz ve bekliyoruz. Kortejin son bulacağı Pir Sultan abdal parkında Saat.20.00’da Ercan- Gökhan konseri ve hemen ardından Saat:21.00’da Edip Akbayram konseri ile devam edeceğiz. Festivalimizin son günü ise Pir Sultan Abdal Parkı içinde Saat:18.00’da Geleneksel çiçek yarışmamız ve Saat:21.00’da ise Manuş Baba konserimiz ile festivalimiz son bulacak. Halkımızı tüm etkinliklerimize ve konserlerimize davet ediyor ve bekliyoruz. Bugün bu alanı ve stantları dolduran ve Narlıdere’mizi temsil eden derneklerimizin, sivil toplum örgütlerimizin hepsine teşekkür ediyorum. Bu aynı zamanda Narlıdere’mizin yardımlaşma, birlik beraberlik konusunda ne kadar duyarlı ve inançlı olduğunu gösteriyor. Hepinizin bildiği gibi ülkemizin kaderini belirleyecek çok önemli bir seçim var önümüzde. Kader seçimi. Bu kez başka, bu seçim başka. Bu kez geleceğimizi çok derinden ekleyecek bir netice ortaya çıkacak. Biz inanıyoruz ki bu kez Demokrasi kazanacak. Hak Hukuk ve Adalet diyenler kazanacak. Bu kez Mustafa Kemal Atatürk diyenler kazanacak. Artık sen, ben, biz, siz yok. Hepimiz varız. Bu hepimizi etkileyecek. Bu sadece bir siyasi partinin davası değil, hepimizin davası. Davamız Türkiye. Bu seçimlerde sandıklarımıza her zaman olduğundan daha da çok sarılacağız, sahip çıkacağız. Ülkemize sahip çıkacağız. Ben hepinize inanıyorum” dedi.

 
'' Sofradan tuzlukları kaldırın''
 
İzmir programları belli oldu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gurme deneyimi için Tasting Alaçatı'da buluştular
Tasting Alaçatı; hayata ve keşfetmeye düşkün olanlar, gurme deneyimler ...
Bahar Konseri Büyüledi
Çeşme Güzel Sanatlar Kültür Derneği'nin Geleneksel Bahar Konseri'nde, ...
4 kıtadan edebiyatçılar İzmir'de buluşuyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen “İzmir Uluslararası ...
 
Bu turlar kaçmaz!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılından bu yana sürdürdüğü ‘Ücretsiz ...
Müze Ödülü APİKAM’a
İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi, Tarihi ...
Müzeler Günü, etkinliklerle kutlanacak
18 Mayıs Müzeler Günü, Çeşme Müze Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ...
 
Uçurtma Festivali'nde, gökyüzünde görsel şölen
Çeşme Belediyesi'nin 9 Durak 9 Deneyim projesi içinde yer alan ve bu yıl ...
Narlıdere’de mis gibi festival
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 16 - 17- 18-19 Mayıs tarihlerinde ...
En renkli festival başladı
Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Reisdere Uluslararası Uçurtma ...
 
YAZARLAR
Levent Donduran
Levent Donduran
BAŞTAN YAZMALI...
Sedat Kaya
Sedat Kaya
BİR AVUÇ ALKIŞ
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Denizli, Çeşmelilerin gönlünü çabuk kazandı
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
ALİ SİRMEN'İN MAHPUSLUK KEHRİBAR TESBİHİ...
Okan Yüksel
Okan Yüksel
EBEBİYATIN KEMALLERİ
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Kara kaplı defter!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri