Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>SPOR
23 Kasım 2017 Perşembe - 14:54

Liderlik mücadelesi verecekler

Çeşme Belediyespor, Süper Amatör Lig Beyaz Grup'un 9. haftasında, aynı puana sahip olduğu, averajla ikinci sırada yer aldığı İzmirspor ile kendi sahasında liderlik mücadelesi verecek.

Liderlik mücadelesi verecekler

25 Kasım Cumartesi günü, saat 13.00'de, Çeşme sahasında oynanacak karşılaşma öncesinde bir açıklama yapan Çeşme Belediyespor Başkanı Şerif Gün, taraftarlara çağrıda bulunarak; "Taraftarımıza futbol keyfi yaşatacağımız bu önemli karşılaşmada, taraftarımızdan, küfürsüz, fair play çerçevesinde, Çeşme'ye yakışır, coşkulu bir destek bekliyoruz" dedi. 

"İki kulübün de başkanı Çeşmeli"

Çeşme Belediyespor'un da, İzmirspor'un da ligde iddialı takımlardan olduğunun altını çizen Şerif Gün, "Elbette kazanmak için sahaya çıkacağız. Beni sevindiren yönü, iki kulübün de başkanı Çeşmeli. İzmirspor'un Başkanı Mustafa Gürkan, benim çocukluk arkadaşım. İzmirspor'u en iyi şekilde misafir etmek istiyoruz. İzmirspor seyircisi için de tribünlerimiz müsait. Elbette emniyetimiz gerekli tedbirleri alacak. İzmirspor Başkanı Mustafa Gürkan ile birlikte her iki tribüne giderek 'Hoşgeldiniz' diyeceğiz, başarılar dileyeceğiz. Her iki taraftar da kendi takımını destekleyecek. Taraftarlarımızdan isteğimiz, rakibe, hakeme küfür hariç, fair play çerçevesinde diledikleri gibi takımlarını desteklesinler. Her iki takım da kazanmak için mücadele edecek. Dileğimiz, güzel bir futbol olsun. Sonuç ne olursa olsun, her iki takım da, taraftarları da, futbol keyfini yaşayarak sahadan ayrılsınlar. Bizim kavgayla, küfürle işimiz yok. Sportmence futbol oynamalıyız. Alt yapıdan başlayarak bütün sporcularımıza bunu aşılamaya çalışıyoruz. Kazanmak için sahada sonuna kadar mücadele edeceğiz. O ayrı. Oyun kurallarına uyarak, centilmence bir karşılaşma olmasını arzu ediyoruz. Elbette doğal olarak, maç sonunda gülen taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.

"Tribünümüzü şenlik yerine çevirerek takımımızı desteklemeliyiz"

Çeşme'yi seven herkesi maçlara davet eden Gün, "Takımımızı, en güzel şekilde, şarkılarla, marşlarla desteklesinler. Kesinlikle oyun içinde küfürü ve hakeme küfürü sevmiyorum. Ne futbolcuya, ne de hakeme kötü söz söylemeye hiç hakkımız yok. Avrupa maçlarında da görüyoruz; her iki takımın taraftarları yan yana oturabiliyor, marşlarla, tezahüratla takımlarını destekliyorlar. Çeşme de Türkiye'nin en batısında. Çeşmemize yakışır şekilde takımımızı desteklemeliyiz. Bandolarla, davullarla, tribünümüzü şenlik yerine çevirerek takımımızı desteklemeliyiz. Futbolun keyfini en güzel şekilde, hep beraber yaşamalıyız" diyerek taraftara mesaj verdi. 

"3. Lig, Çeşme için ideal"

Çeşme Belediyespor'un iyi bir takım olduğunu, bu önemli karşılaşmaya da hazır olduğunu vurgulayan Kulüp Başkanı Gün, "Yeni oyuncularımızın katılmasıyla bir uyum süreci yaşadık. Sezon başından beri maç sonucu olarak iyi gidiyoruz, ama futbol olarak çok daha iyi oynayacaklarına inanıyorum. Bir, iki maç dışında, bana göre vasat futbol oynadık. Ama o bir iki maçta da, profesyonel lig seviyesinde oynadık. Tribünde keyifle maç izledim. Hep söylediğim gibi, ben temaşacıyım. Sonuçtan çok futbolun güzel oynanmasından yanayım. Bazı maçlarda da galibiyet aldık, ama futbol keyif vermedi. Futbolcularımız için yapılması gereken her şeyi yapıyoruz. İdmanlarımız da düzenli olarak yapılıyor. Yalnız ilk onbirin aşağı yukarı belirlenmesi, diğer futbolcularımızda motivasyon eksikliğine neden olabilir. Bunu aşmaya çalışıyoruz. Teknik Direktörümüzle de konuştum. As futbolcu diye bir şey tanımıyorum. Koşmayan, çalışmayan futbolcumuzu kadroda görmek istemiyorum. Hocamız da gereğini yapacağını söyledi. Çeşme, BAL ligini de 3. Lig'i de hak ediyor. 3, Lig, Çeşme için ideal. Herkesin de buna inanması gerekir. Bu hedefimiz için alt yapının sağlam temeller üzerine oturması gerekiyor. Alt yapıya bu nedenle çok önem veriyoruz" şeklinde konuştu. 

 
Kaçak göçmenlere geçit yok!
 
Çeşmeli Öğretmenler, İzmir İkincisi oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Futbolculara sağlık seti bağışladı
Çeşme'de faaliyet gösteren Gözde Eczanesi, geleneksel hale getirdiği ...
Son Pist Yarışı İzmir'de
2017 Türkiye Pist Şampiyonası'nda sezonun 5.ve son ayak yarışları İzmir ...
Hayatını Kaybetti!
Olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, tedavi gördüğü ...
 
Atatürk Haftası'nda Atatürk için koştular
Çeşme Atatürk Anadolu Lisesi, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk ...
Çeşme berabere, Alaçatı mağlup
Süper Amatör Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Çeşme Belediyespor, evinde ...
Stat yok, niyet de yok!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin ...
 
Yelkenler Çeşme rüzgarı ile şişti
Uluslararası Çeşme Yat Kulübü (ICYC) ve Ege Açıkdeniz Yat Kulübü’nün (EAYK) ...
Bisikletin kalbi Çeşme'de attı
Çeşme Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Veloturk ve Argeus organizasyonunda ...
Pedallar çocuklar için dönecek
Çeşme, hafta sonunda Veloturk GranFondo Bisiklet Yarışları'na evsahipliği yapacak.
 
YAZARLAR
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
"HER İLETİŞİMCİ BİRAZ FİLOZOF OLMAK ZORUNDADIR"
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Okan Yüksel
Okan Yüksel
NİCE NİCE YILLARA BALIKÇI
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri