Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor








Ünal Ersözlü’den Tek Şiirlik Bir Evren
Ünal Ersözlü’den Tek Şiirlik Bir Evren
MİLLİYET EKOLÜ KORDON’DA BULUŞTU
MİLLİYET EKOLÜ KORDON’DA BULUŞTU
Alaçatı'da çocuklara yeni yaşam alanı
Alaçatı'da çocuklara yeni yaşam alanı
Gazeteci Barış Terkoğlu gözaltına alındı
Gazeteci Barış Terkoğlu gözaltına alındı
Sara, serbest bırakıldı!
Sara, serbest bırakıldı!
HABERLER>BÖLGE
2 Ekim 2017 Pazartesi - 08:20

Konak Tramvayı Üçkuyular'a bağlanıyor

Konak Tramvayı'nda 3 Ekim Salı gününden itibaren yeni bir etaba geçiliyor. Hattın Üçkuyular bağlantısı için Fahrettin Altay Meydanı'ndan sahile bağlanan Şehit Binbaşı Ali Resmi Tufan Caddesi'nin bir bölümü, 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Konak Tramvayı Üçkuyular a bağlanıyor

Fahrettin Altay Meydanı'ndan sahile bağlanmak isteyen taşıt sürücüleri, alternatif olarak belirlenen Deniz Feneri Sokak'ı kullanacak.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü Konak Tramvayı'nın hat imalat çalışmaları kapsamında 3 Ekim Salı gününden itibaren hattın Üçkuyular bağlantısına başlanacak. Bu kapsamda Şehit Binbaşı Ali Resmi Tufan Caddesi’nin Eski Vergi Dairesi ile Fahrettin Altay Metro İstasyonu arasında kalan bölümü tamamen trafiğe kapatılacak. Çalışmalar sırasında, Şehit Binbaşı Ali Resmi Tufan Caddesi’ni kullanan araçlar, sahil yolu katılımını Deniz Feneri Sokak üzerinden sağlayacak. Şehit Binbaşı Ali Resmi Tufan Caddesi’nde yapılacak hat döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarının 30 gün içinde tamamlanması hedefleniyor. 


Nefes kesen tempo
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı güzergâhı üzerinde bulunan Şair Eşref Bulvarı’nda hat imalat çalışmalarına Lozan Meydanı ile Alsancak Camii arasında geçtiğimiz aylarda başlamış ve Montrö Meydanı hariç olmak üzere bu çalışmaları Gazi Bulvarı'na kadar tamamlanmıştı. Diğer yandan da Ali Çetinkaya Bulvarı, Gazi Bulvarı (yol geçişleri hariç), Alsancak Sait Altınordu – Vahap Özaltay Meydanları arasındaki Alsancak Gar Geçişi ile Şair Eşref Bulvarı – Gazi Bulvarı kesişimi üzerindeki çalışmalar bitirilmişti. Halen, Cumhuriyet Bulvarı ve Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda, Meles Köprüsü ile Halkapınar Depo Sahası arasında kalan Halkapınar Geçiş Köprüsü'nün üzerinde, Ziya Gökalp Bulvarı’nda ve Sait Altınordu Meydanı’nda hat imalat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

 
İzmir'in "Akıllı Kent" hamlesi
 
İzmir’de Balkan havası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'in "Akıllı Kent" hamlesi
Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük fiber optik altyapısını kurdu.
MHP’den Aşure etkinliği!
MHP Çeşme İlçe Başkanlığı düzenlediği aşure etkinliği ile Kerbela şehitlerini andı.
Avrupa Şeref Bayrağı’ Karşıyaka'nın oldu
Katıldığı uluslararası projeler, kardeş kentlerle kurduğu iyi ilişkiler ...
 
Bu yarış "hayat" için
İzmir'de düzenlenen "İtfaiye Yangın ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası"nda ...
“Dildeki yozlaşmaya dur demeliyiz”
İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen, basının toplumun ...
Hayalleri gerçek oldu
İzmir’in kalbi Konak’ta hayata geçirilen AB projesi ile çoğunluğu Roman ...
 
Urla'nın konuğu oldular
İzmir Büyükşehir Belediyesi "Sağlıklı Yaş Alma ve Dayanışma Merkezi"nin ...
İzmir Rüzgar Sempozyumu Başladı
TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) İzmir Şubesi ve Elektrik Mühendisleri ...
'İzmir depreme hazır değil'
İzmir'de düzenlenen deprem sempozyumunda İzmir'in yapı stoğu envanterinin ...
 
YAZARLAR
Ömer Önal
Ömer Önal
BİLDİĞİMİZ ALAÇATI MI, YAŞADIĞIMIZ ALAÇATI MI?
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
N U B AR T E R Z İ Y A N
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Altınordu'nun paraşütsüz düşüşü!
Sedat Kaya
Sedat Kaya
YOL ŞARKICISINA VEDA...
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
DOKUNMA, YANARSIN!
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
K O R K U Y O R L A R
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri