Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
HABERLER>TURİZM
6 Ekim 2017 Cuma - 18:59

Köfüncü'den dizi setine teşekkür!

Çeşmei Ildır’daki çekimleri Salı günü tamamlanacak dizinin setini ziyaret eden Çeşme Esnaf Odası Başkanı Osman Köfüncü, tüm ekibe ilçeye yaptığı katkılardan dolayı bir teşekkür ziyaretinde bulundu.

Köfüncü den dizi setine teşekkür!

Doğal ve tarihi güzellikleri ile şimdiye kadar bir çok dizi ve film setini ağırlayan Ildır, şimdi de Star Tv’de yayınlanan ‘Siyah İnci’ dizine ev sahipliği yapıyor.

Çeşmei Ildır’daki çekimleri Salı günü tamamlanacak dizinin setini ziyaret eden Çeşme Esnaf Odası Başkanı Osman Köfüncü, tüm ekibe ilçeye yaptığı katkılardan dolayı bir teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, Ildır mahallesinde çekimleri devam eden "Siyah İnci" dizisinin setini ziyaret ederek, Çeşme'nin tanıtımına katkıda bulundukları için teşekkür etti.

 

Yaz aylarından bu yana Ildır'da, Çeşme merkezinde, Alaçatı ve Dalyan'da çekimleri yapılan "Siyah İnci" adlı dizinin, ilk iki bölümü televizyonda yayınlandı. Yayınlanan her iki bölümde de Çeşme'nin merkez ve mahallerinden görüntülerin yer alması ve dizide sık sık Çeşme ve Ildır'ın adının geçmesinin, Çeşme'nin tanıtımı açısından memnuniyet verici olduğunu ifade eden Köfüncü, dizinin setini ziyaret ederek, Yönetmen Erol Özlevi ve Yapım Koordinatörü Sezgin Acuner,'e teşekkür etti. Köfüncü, Yönetmen Özlevi ve Koordinatör Acuner'e Çeşme esnafı adına çiçek verdi. 

Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın da selamlarını da ilettiğini ifade eden Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köfüncü, "Çeşme ile ilgili yapmış olduğunuz tanıtım için, hem esnaf teşkilatımın, hem Çeşme halkımın adına çok teşekkür ediyorum. Ildır'da arka arkaya dizilerin çekilmesiyle bu bölgede farklı bir ekonomik girdi de sağlanıyor. İnşallah bu dizilerin arkaları da gelir. Çeşme, festivalleriyle, spor aktiviteleriyle adından çok söz ettiren bir yer. Şimdi de bu bölgede çekilen dizilerle adından söz ettirmesi bizleri sevindiriyor. Sizleri Çeşme'de ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz" diye konuştu.

"Siyah İnci" dizisinin Yönetmeni Erol Özlevi de, güzel dilekler ve destek için teşekkür ederek, "Çeşme Belediyesi’nden, Ildır muhtarımız Erdem Yavuz'dan ve Ildırlılardan gördüğümüz destek bizleri çok memnun etti. Ildır'a geldik, gidemiyoruz" dedi. 

Dizinin devam etmesi durumunda önümüzdeki sezonda da Çeşme'de olacaklarını ifade eden Yapım Koordinatörü Sezgin Acuner,  "Çeşme'nin hangi bölgesinde çekim yaptıysak, misafirperverlikle karşılandık. Çeşme Belediyesi'nde çekim yaparken, Belediye Başkan Yardımcısı Şakir Karadede'den çok yakınlık gördük. Çekimler için bize kendi odasını verdi. Ildır halkı, her konuda bize destek oldu. Biz de onlara maddi destek sağlamaya çalıştık. Diz çekimleri nedeniyle çok sayıda insan Ildır'a geldi. Bu nedenle de Ildır'a katkımız olduğuna inanıyoruz. 2006 -2010 yıllarında Kavak Yelleri dizisini de ben yaptım. Benim yanımda çalışan insanların bölge insanına saygı göstermesi çok önemli. Biz, çekimler boyunca halkla bütünleşiyoruz. Bazı dizilerde, dizinin çekildiği yerlerin ismi geçmez. Ama bu dizide, Çeşme'nin de,Ildır'ın da adı sık sık geçiyor. Ayrıca Alaçatı'da çekim yaptıysak, Alaçatı'nın ismi geçiyor. Buna özen gösteriyoruz" şeklinde konuştu. 

Ildır muhtarı Erdem Yavuz da, Ildır'da arka arkaya dizilerin çekilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sizlere çok alıştık. Gittiğinizde sizleri çok arayacağız. Bir an önce Nisan ayının gelmesi ve sizin yeni dönem çekimlerinize başlamanız için dua edeceğiz" dedi. 

Star Tv’de her Perşembe günü, izleyicileri ile buluşan ‘Siyah İnci’ dizisinde Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman başrollerde yer alıyor. 
Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal (Hande Erçel) ve Kenan’ın (Tolgahan Sayışman) aşkı, Vural’ın (Berk Hakman ) kasabaya gelişi ve Hazal ‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olacak.
Dizinin oyuncu kadrosunda Merve Polat, Hüseyin Avni Danyal, Burak Altay, Çağla Demir, Yeşim Büber, Melis Sezen, Mehmet Mehmedof da yer alıyor.  Yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı dizinin senaristi ise Yekta Torun. 
 

 

 
ÇEŞTOB, Van Turizm Fuarı'nda
 
Ödüllü hemşire emekli oluyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
IF WEDDING FASHION İZMİR’DE ALTIN YIL
İzmir’i moda ve tasarımın başkentine dönüştüren IF Wedding Fashion İzmir ...
Demet Akalın Sevenleriyle Buluşacak
Müzik dünyasının ünlü isimlerinden Demet Akalaın, Çeşme'de 20 Ağustos ...
Marina’da Deha Coşkusu Yaşanacak
Çeşme Marina Yacht Club ünlü sanatçıları tatilciler ile buluşturmaya devam ediyor.
 
Çeşme'de Murat Dalkılıç Rüzgarı
İzmirli ünlü popçu Murat Dalkılıç, Çeşme Paradiso Beach Club'ta sahneye çıktı.
Çeşme'de Kenan Doğulu rüzgarı!
Bu yaz Alaçatı’nın gözdesi olan Spiaggia Grande, geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği ...
Çeşme Marina'da müzikli geceler!
Çeşme Marina Yacht Club'da Yaşar bu gece, Cenk Eren ise yarın sahne alacak.
 
“Sevgiliye” büyük ilgi
Bu yaza damgasını vuran şarkı ve klip son yılların en güçlü seslerinden ...
Çeşme'de MFÖ rüzgarı!
Yaz sezonu boyunca birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Çeşme, dün MFÖ'yü ağırladı.
''Kaçmadım, hastaneye gittim''
Çeşme’de dün 03.00 sularında geçirdiği trafik kazası sonrası kaçtığı iddia ...
 
YAZARLAR
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
NAM-I DİĞER "LAZ ERCAN"
Okan Yüksel
Okan Yüksel
NİCE NİCE YILLARA BALIKÇI
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Bayram gazetecinin neyine!
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri