Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor








Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>POLİTİKA
26 Kasım 2023 Pazar - 14:40

“İYİ Parti Türk Siyasetinin vazgeçilmezidir”

İyi Parti Çeşme İlçe Teşkilatı, bugün saat 11.00’da Boyalık Otelde toplu üye katılım töreni düzenleyerek yerel seçimler öncesi tempoyu yükseltti.

“İYİ Parti Türk Siyasetinin vazgeçilmezidir”

İyi parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun, İyi Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircioğlu’nun, üst düzey parti yöneticilerinin, İyi Parti Çeşme İlçe Teşkilatının ve parti üyelerinin katıldığı ‘üye katılım töreninde’ yeni üye olan 57 kişinin parti rozeti Müsavat Dervişoğlu tarafından takıldı.

Törende konuşma yapan ve gazetecilerin sorularını da cevaplayan İyi parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavvat Dervişoğlu, Meral Akşener’in selamı ileterek konuşmasına başladı. ‘Bu toplantı  bizim için çok değerli, herkes İyi Parti’yi tartışırken, İyi Parti’den kayıplar beklerken, Çeşme İlçe Başkanımız  Volkan Evci partiye üye katılım programı düzenledi. Bu bize İyi Parti’nin artık  Türk siyasetinde vazgeçilmez bir yeri olduğunu gösteriyor.’ dedi.

Dervişoğlu sözlerine şöyle devam etti;

“Siyasette zaman zaman bu tarz dalgalanmalar oluyor, ben bunu kimin köpürttüğüne bakıyorum öncelikle. O köpürtenlerin kimliği üzerinden de bugün yaşananları bir tehdit olarak görmüyorum İyi Parti’nin kurumsal kimliğine yönelik. Bu adamlar bildiğimiz adamlar, aynı adamlar, onların yöntemlerinin de yabancısı değiliz. 

Ne zamanki biz İyi Parti olarak bütün seçim çerçevelerinde biz tek olarak gireceğiz, kendi adaylarımızla gireceğiz dedik, bu saldıralar başladı. Bu saldırın yapıldığı yerler belli, kimlerden güç aldıkları, kimler tarafından beslendikleri de belli, ayrıca bu kişilerin siyasi geçmişleri de belli. Bize karşı husumet besleme huyundan vazgeçmeyeceklerini de biliyoruz. İyi Parti her hangi bir sıkıntı yaşamadan bu sorunu çözecek. Biz kimsenin iradesine ipotek koymuyoruz İyi Parti olarak seçimlere kendi adaylarımızla gireceğiz diyoruz. Bizi bir kere bile kazandıran olarak görmeyenlerin, bugün kaybettiren olarak takdim etmeye çalışmaları aslında ajandalarını ortaya koyuyor. Bu bir siyasi partiyi başka bir siyasi partiye köle etme alışkanlığı taşıyan bu zatı muhteremler aslında sempati duydukları alanı kirletiyorlar.

50+1’in güncellenmesi için Anayasa değişikliğinin TBMM’ye gelmesi gerekiyor bu şimdilik siyasi bir spekülasyondur. İktidarın bir kanadı 50+1’den muzdarip, diğer bir kanadı da bunun böyle devam etmesini istiyor.

Ne tür bir Anayasa değişikli istediklerine bakacağız. Demokrasinin, parlementonun güçlenmesine vesile olacak bir Anayasasal düzenlemeye Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu kanaatindeyim. Bu 1982’de oylanmış Anayasa’dır, 12 Eylül İhtilali’ni takiben yapılmıştır ama bu Anayasa’nın da çok fazla maddesi bugünkü iktidar tarafından değiştirilmiştir.  Anayasanın üzerindeki Kenan Evren vesayetinden daha fazla vesayet Recep Tayyip Erdoğan’a aittir. Tayyip Erdoğan vesayetini ortadan kaldırabilecek görüşlerimizi zamanı geldiğinde sergileriz. Üye istifaları çok fazla köpürtülüyor, iki kişi memnun olmadığı için gitti diye İyi Parti’ye bir şey olmaz. Biz buradayız, İzmir burada, Çeşme burada… Gidenlerin büyük çoğunluğu eski sıfat sahipleri. Biz siyaseti, siyasi bir sıfat elde etmek için de yapmıyoruz. Biz büyük milletimize hizmet etmek için yolculuğumuzu sürdürüyoruz.  Siyasetçinin İmanı olur, siyaset işi karakter işidir. Bir şey elde etmek üzere karakterinden taviz verecek olanların işgal alanı değildir siyaset. İyi Parti ile ilgili şu an iki temenni var Genel Kurula gitsin, Genel Başkan Olağanüstü Kongre yapsın gibi. Bu partimizin yetkili organlarının vereceği bir karar. Partimiz ihtiyaç duyarsa genel başkanımız da bu kararı verir, biz kongreden kaçan bir parti değiliz. Biz altı yıllık bir parti olmamıza rağmen 7 kongre yaptık bu zamana kadar. Böyle bir kaygımız yok. Beni İzmir halkı seçti, Türk milleti seçti ve İyi Parti’den memur kıldı hizmetine. Keyfe göre kadro mu oluşturacağız. Biz bu yolculuğa sayın genel başkanımız Meral Akşener’le çıktık ve Merak Akşener’le sürdürüyoruz, sürdürmeyede devam edeceğiz. Siyaset karakter, ahlak, vefa, sadakat işidir her şeyden öncede İman işidir. İmanı olanlarla zaten o imanın şekillendirdiği hasletlerle birlikte yürür. Kimsenin endişe olmasın daha önce söylediğim gibi biz buradayız.”

Törende kısa bir konuşma yapan İyi Parti İl Başkanı Sinan Bezircioğlu’da; 

“Sayın Volkan başkanıma hepiniz huzurunda teşekkür ediyorum. İyi Parti her zaman Türkiye’nin en karanlık olduğu dönemde bile bir ışık, bir güneş gibi doğdu. Türkiye’de geleceğe dair bir umut varsa bunun adı İyi Parti’dir, bu umudun adı Meral Akşener’dir. Bugün bizimle İyi Parti’ye katılacak olan yol arkadaşımıza hoşgeldiniz diyorum, sizlerle daha iyi olacağız.” dedi.

İyi partiye yeni katılan üyelerin rozetlerini Müsavvat Dervişoğlu, Sinan Bezircioğlu ve Volkan Evci birlikte taktılar. Çeşme’den 57 kişinin üye olduğu ‘Üye Katılım Töreni’ toplu hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle son buldu.

İyi Parti Çeşme İlçe Başkanı Volkan Evci, yerel seçimler için hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, "Çeşme İyi Parti olarak şu anda üç kişi ile belediye başkan aday adaylığı sürecinde temaslarımız devam ediyor" açıklamasında bulundu. 

 

Etiketler:
 
Çeşme'de fırtına etkili oldu, deniz taştı.
 
Dalgıç, adaylık başvurusunu yaptı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çeşme İyi Parti'den üye atağı!
İyi Parti Çeşme İlçe Teşkilatı, pazar günü üye katılım töreni düzenleyerek ...
CHP yerel seçim startını verdi!
CHP’de kurultay sonrası yerel seçim için çalışmalar hız kazanırken adayların ...
CHP'de aday adayı başvuru tarihleri belli oldu!
Parti Sözcüsü Deniz Yücel, CHP'den aday adayı olmak isteyenlerin 21 Kasım-28 ...
 
İzmir için anket kararı!
CHP lideri Özgür Özel, T24 Ankara Temsilcisi Gökçer Tahincioğlu, T24 yazarı ...
Özel'den Belediye Başkanları için flaş açıklama!
CHP Lideri Özgür Özel, MYK tanıtım toplantısında 2024 yerel seçimlerine ...
Özel'in A Takımı belli oldu!
CHP'de genel başkan değişiminin yaşandığı kurultayın ardından partinin ...
 
''Belediye Başkanlarını Anketler Belirleyecek!''
CHP Lideri Özgür Özel, ilk ziyaretini memleketi Manisa'ya yaptı. Örgüt, ...
A Takımı belli oluyor! İzmir'den kimler var?
CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel'in PM ve YDK seçimlerinde PM ve ...
Özgür Özel'in anahtar listesi belli oldu!
CHP 38. Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi seçimi için başvuru süresi ...
 
YAZARLAR
Sedat Kaya
Sedat Kaya
ŞİKAGO'DA DÖRT DELİKANLI
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
“HERKESLE VE HİÇ KİMSESİZ”
Okan Yüksel
Okan Yüksel
PAPİ MEHMET
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Papi Mehmet
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri