Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor








İzmir'de Eğitime Destek Kermesi
İzmir'de Eğitime Destek Kermesi
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
HABERLER>YEREL
26 Ocak 2017 Perşembe - 16:08

EMITT Turizm Fuarı'nda Çeşme Damgası

Dünyanın en büyük Turizm Fuarları arasında gösterilen İstanbul'daki EMITT Fuarı'nda Çeşme, markalaşmış turizm beldesi olarak gücünü hissettirdi.

EMITT Turizm Fuarı nda Çeşme Damgası

İzmir'deki Turizm Travel Fuarı'nın ardından, Hollanda'daki Ultrecht Turizm Fuarı'nda yer alan Çeşme, 26-29 Ocak tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen EMITT Fuarına da katılarak, Çeşme turizmini tanıtmayı sürdürdü.

EMITT Fuarı'nda geniş ve ferah bir stant açan Çeşme, "Dünyanın en ünlü plajındasınız" sloganıyla Ilıca Plajı'nı ve korunan mimarisi ve sokaklarıyla dünyaca tanınan Alaçatı'yı ön plana çıkarırken, Çeşme ve konaklama tesisleri hakkında çok sayıda tanıtım broşürünü de konuklara dağıttı.

EMITT Fuarı'ndaki Çeşme standına gelerek, Çeşme'nin tanıtımına katkı sağlayan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Çeşme'de daha önce Kaymakamlık yapan, şu anda Çatalca Kaymakamlığı görevini sürdüren İnci Sezer Becel'i de Çeşme standında ağırlayarak, kendisiyle bir süre görüştü. 

"Çeşme'yi özlemle anıyorum"

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ve Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Veysi Öncel ile yaptığı sohbetin ardından yaptığı açıklamada, "İstanbul'dan EMITT Fuarı'ndan Çeşme'ye, Çeşmeli hemşerilerime selam ve sevgilerimi iletmek istiyorum. Çeşme, meslek hayatımda, çok severek çalıştığım ve özlemle andığım, keyifli görev yaptığım bir yerdi. Şu anda görev yaptığım Çatalca'dan, zaman zaman Çeşme'yi anıyoruz. Bu fuara gelirken de ilk önce Çeşme standını göreceğiz diye geldim. Çeşmeli dostlarımızı görmek üzere bugün buradayım. Tüm Çeşmelilere sevgilerimi sunuyorum" diye konuştu.

"2017 sezonu için umudumuz yüksek"

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, yaptığı açıklamada, turizm fuarlarına "Çeşme" markası olarak katıldıklarını belirterek, "İzmir'deki fuardan sonra, EMITT fuarına da katılarak 2017 yılı yaz sezonu hazırlıklarını sürdürüyoruz. Geniş bir stanta, Çeşme ismine yakışır bir anlayışla dizayn edilmiş bir stantta, Çeşmemizi tanıtıyoruz. 2017 sezonu için umudumuz yüksek. Umuttan ziyade, 2016'da ne ifade ettiysem, bütün olumsuzluklara rağmen Çeşme turizminde gerileme olmadan, stabil bir şekilde yılı bitirmiştik. 2017'de mutlaka bizim beklentilerimiz karşılanmış olacaktır. Zor mu işimiz? Evet zor. Türkiye'nin içinde yaşadığı, hiç olmaması gereken, referanduma kadar giden bir yapı içerisinde, insanların tatil planlarını bile askıya alacağı şekilde etkilenme olacaktır. İnşallah, kazasız, belasız bir şekilde 2017 sezonunu geçireceğiz" şeklinde konuştu. 

"2016'dan daha iyi bir sezon geçireceğimiz kesin"

ÇEŞTOB Başkanı Veysi Öncel de yaptığı değerlendirmede, EMITT Fuarı'nda, Çeşme'nin tanıtımı için yoğun çaba sarfettiklerini belirterek, "Yaşanan terör olaylarından sonra, Türkiye'deki iç pazar bizler için çok önem taşımakta. Büyük bir stantta Çeşme'nin tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Gelen misafirlerimize broşürlerimizi, Çeşme'nin tanıtım kitaplarını, Çeşme haritalarını dağıtıyoruz. Fuar boyunca yararlı görüşmeler yapacağız. İkili anlaşmalar gerçekleştirilecek. Bütün otelci arkadaşlarımız, canla başla çalışıyorlar. İyi bir sezon geçirmeyi umut ediyoruz. 2016'dan daha iyi bir sezon geçireceğimizi, yeni yılın başından beri söylüyoruz. Bu görüşümden de vazgeçmiş değilim. 2016'dan daha iyi bir sezon geçireceğimiz kesin. Bu yaz da Çeşme, turizme damgayı vuracak" diyerek 2017 yılı için beklentilerini dile getirdi.

29 Ocak tarihine kadar sürecek EMITT Fuarı'nda, Çeşmeli turizmciler, yoğun bir çalışma yaparak Çeşme'nin tanıtımını yapacaklar.

 
Ödemeler bugün başlıyor!
 
EMİTT Faurı açıldı...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çeşmeli çiftçiler, altın sorularda elendi
12. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda düzenlenen bilgi ...
42 gün sonra yeniden
42 gün aradan sonra Çeşme'de kaçak göçmen sorunu yeniden başladı. Çeşme'den ...
2017 İzmir Kış Trofesi Başladı
Uluslararası Çeşme Yat Kulübü (ICYC) ve Ege Açık Yat Kulübü’nün (EAYK) ...
 
Ildır'lı balıkçılar, Lady Tuna için toplandı...
Çeşme'nin Ildır Mahallesi'ndeki balıkçılar, Ildır yakınında kayalara oturarak, ...
Çeşme Marina, Boot Düsseldorf Fuarı'nda
Çeşme Marina, Almanya'daki Boot Düsseldorf Fuarı'nda stant açtı.
Ve gitti...
Çeşme'de, 18 Aralık saat 13.30 sularında karaya oturarak ciddi bir çevre ...
 
Kış Trofesi Başladı
ICYC ve EAYK‘ın birlikte düzenlediği 2017 Kış Trofesi 1. Ayak Yarışları, ...
Şifne Termal Otel yeni sezona hazırlanıyor
Çeşme’nin önemli termal tesislerinden biri olan Şifne Termal Otel, yeni ...
Anne babalıkta ustalaştılar
Çeşme Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin desteğiyle, Pir Sultan Abdal Kültür ...
 
YAZARLAR
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
BİR GEMİ YANAŞTI SAMSUN'A...
Esat Erçetingöz
Esat Erçetingöz
Tarihi Şükran Otel artık yok!
Okan Yüksel
Okan Yüksel
BİZ KİMİZ?
Sedat Kaya
Sedat Kaya
"ANNELER GÜNÜ"NÜN KARANLIK TARİHİ...
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Beyaz Atlı Süvariler
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri