Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor








Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>POLİTİKA
12 Kasım 2018 Pazartesi - 09:28

Çeşme’ye cerrah aday!

Bugüne kadar yaptığı başarılı ameliyatlarla adını tıp dünyasına yazdıran Op. Dr. Mehmet Görgün, doğup büyüdüğü Çeşme’den 2019 yerel seçimlerinde CHP’den belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Çeşme’ye cerrah aday!

Başarılı cerrahlığının yanı sıra aynı zamanda iyi bir turizmci de olan Dr. Mehmet Görgün, Çeşme’nin köklü aileleri arasında yer alıyor. Çeşme için bir hayalim var diyerek yola çıkan Dr. Görgün “bölgenin insan kaynakları ve doğal zenginlikleri kadar kültür mirasını da özenle koruyarak sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine katkıda bulunmak için çalışacağını dile getirdi. Görgün “ sosyal ilişkilerinde anlayışlı ve herkesi kucaklayan, halkın sesi olacak bir belediye başkanı olmayı düşlüyorum” dedi.

Doğma büyüme Çeşmeli

Türkiye'de Morbid Obeziteli hastalarda ilk başarılı Laparoskopik Gastrik Bypass ameliyatını yaparak bu alanda öncü olan Dr. Mehmet Görgün, halen  muayene hekimi olarak çalışmaya devam ediyor. Doğma büyüme Çeşmeli olan ve hemşerileri tarafından çok sevilen Görgün, Çeşme’ye vefa borcunu hizmet ederek ödemek istediğini söyledi.

2019  Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde CHP’nin Çeşme Belediye Başkan adayı olmak için aday adaylığını açıklayan Görgün, “12 ay yaşadığım memleketime üyesi ve delegesi olmaktan gurur duyduğum CHP’nin belediye başkanı olarak hizmet vermek istiyorum" diye konuştu.

Çeşme’nin sorun ve ihtiyaçlarını yakından bilen Dr. Görgün, Çeşme’nin başta turizm olmak üzere hak ettiği yere gelmesi için çaba harcayacağını söyledi. Yeryüzündeki en güzel yaşam alanlarından biri olan Çeşme’de turizmi tüm yıla yaymak için çalışmalar yürüteceğini söyleyen Görgün, “Bütün bu çalışmaları yaparken başta yaşadığımız çevrenin korunması ve gelecek kuşaklara daha güzel ve yaşanabilir bir Çeşme bırakma prensibini hiçbir zaman unutmayacağız. Sadece turistlerin istek ve beklentileri değil yıl boyu Çeşme’de yaşamlarını sürdüren hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda, halkla hep birlikte ilçemizi yönetecek, geliştirecek ve güzelleştireceğiz.” dedi.

Dr. Mehmet Görgün kimdir?

05 Haziran 1957 Ilıca - Çeşme doğumlu olan Görgün Çeşme'nin en eski ailelerinden birinden ve halen Çeşme'de yaşamını sürdürmektedir. İlkokul eğitimini Ilıca'da tamamladıktan sonra Çeşme'deki ortaokulda parasız yatılı sınavını kazanarak İzmir Buca Lisesi'nde eğitimini tamamladı. Daha sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni başarıyla bitiren Görgün, 1981 yılında Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak çalışmaya başladı. Asistanlık sınavını kazandıktan sonra İzmir Atatürk Sağlık Sitesi İzmir Devlet Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı oldu, 1986 yılında da başasistan olarak atandı. Askerlik görevi için girdiği sınavlarda dereceye girerek İstanbul Haydarpaşa GATA Askeri Hastanesi’nde asteğmen olarak görevini tamamladı.

1992 yılında açılan sınavlarda başarılı olarak Genel Cerrahi Klinik Şef Yardımcılığı kadrosuyla İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne atandı. Burada özellikle Laparoskopik (kapalı) Genel Cerrahi ameliyatlarında özel çalışma ve çabalarıyla Türkiye'de Morbid Obeziteli hastalarda ilk başaralı Laparoskopik Gastrik Bypass ameliyatını yaparak bu alanda öncü oldu. Ege Cerrahi Derneği'nde başkanlık yapan ve birçok önemli kongre ve organizasyona imzasını atan Dr. Görgün, Ekim 2011 de hükümetin çıkardığı yönetmelik gereği Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastane'nden emekli olarak serbest muayene hekimi olarak çalışmaya devam etmektedir.

Dr. Görgün, Türk Tabipler Birliği, İzmir Tabip Odası, Türk Cerrahi Derneği, Ege Bölgesi Cerrahi Derneği, Kolorektal Cerrahi Derneği, Endoskopik ve Laparoskopik Cerrahi Derneği, Türkiye Obezite Cerrahisi Derneği (TOSS), The European Association for Endoscopic Surgery (EAES),  International Federation for the Surgery of Obesity&Metabolic Disorders (IFSO) derneklerinin aktif üyesi. Ayrıca Çeşme Otelciler Birliği’nin (ÇEŞTOB) Lord Hotel işletmeci ortağı olarak üyesi. Evli ve iki çocuklu olan Dr. Görgün'ün eşi Hematoloji Uzman Doktoru, oğlu bilgisayar mühendisi, kızı da mimardır. İyi derecede ingilizce bilmektedir.

 
Çocuklar bu habere çok sevinecek
 
Çeşme’de Yelkenler Çocuklar için Açıldı…
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çeşme CHP, "İlkelerini ilelebet yaşatacağız"
CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ...
İYİ Parti'de Volkan Evci yeniden başkan
İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'na Hüsmen Kırkpınar'ın atanmasının ardından, ...
"Aymazlık, yozlaşmışlık.."
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2014 seçimlerinde CHP'den ...
 
CHP İl Başkanı Yücel, "Aday adayları ile mülakat planlıyoruz"
Ankara’ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile genel başkan yardımcıları ...
Başkan Kocaoğlu'ndan seçim temennisi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, seçim dönemleri öncesi ...
Ak Parti Çeşme’den anlamlı kampanya!
Ak Parti Çeşme İlçe Başkanlığı, aday adaylarından bağış olarak 1000 fidan isteyecek.
 
AK Parti'de Aday Adaylığı başvuruları bugün başlıyor
Yerel seçimler için geri sayım sürerken, AK Parti'de de aday adaylığı ...
“Faize bütçe var ama emekliye yok!”
CHP İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Kamil Okyay Sındır, ...
Çeşme için ‘Dalgıç’ dedi
Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden ...
 
YAZARLAR
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
EL CORDEBES GİBİ KAZANDIN ŞAMPİYON GÖZTEPE
Okan Yüksel
Okan Yüksel
PAPİ MEHMET
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Papi Mehmet
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri