Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor








Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT-MAGAZİN
2 Ağustos 2017 Çarşamba - 14:34

Çeşme'de eğlence doruğa ulaşacak

Çeşme Amfi Tiyatro'da konserler bu ay yoğunlaşarak devam edecek. Temmuz Ayında Ata Demirer, Mazhar Fuat Özkan (MFÖ), Sertap Erener gibi isimleri konuk eden Çeşme, Ağustos ayında da Türkiye'nin ve dünyanın seçkin sanatçılarını konuk ederek, eğlenceyi doruğa ulaştıracak.

Çeşme de eğlence doruğa ulaşacak

Sıla, Genco Erkal,Ferhan Şensoy, Sibel Can,Yılmaz Erdoğan , Deniz Seki gibi isimlerin yanı sıra, dünyaca ünlü, Victor Hugo'nun ölümsüz eseri Notre Dame Quasimodo, Moscow State Kuğu Gölü Balesi Ağustos ayında Çeşme Amfi Tiyatro'da sanatsevere unutulmaz anlar yaşatacaklar.

Sıla 4 Ağustos'ta Çeşme'de

Türk pop müziğinin başarılı kadın vokallerinden Sıla Gencoğlu, 4 Ağustos Cuma akşamı Çeşme Amfi Tiyatro'da sahne alacak. Alışılagelmişin dışında bir repertuar hazırlayan Sıla, kendi şarkılarının yanı sıra eski şarkılarla da sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Genco Erkal'dan "Yaşamaya Dair" müzikli gösteri

Genco Erkal'ın Nazım Hikmet tutkusunun yeni ürünü olan "Yaşamaya Dair" adlı müzikli gösterisi ise 5 Ağustos Cumartesi akşamı Çeşme Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilecek. Nazım Hikmet'in ölümünün 54. yıldönümü için Genco Erkal'ın uyarlayıp yönettiği oyunda, Tülay Günal da oynuyor. Piyano ve viyolonsel eşliğinde oynanacak oyunda, başta Fazıl Say ve Zülfü Livaneli olmak üzere değişik bestecilerin Nazım şarkıları da seslendirilecek. Ağırlıklı olarak ozanın Bursa Cezaevi'ndeki yaşamını, eşi Piraye Hanım'a olan tutkusunu anlatan oyun, daha sonra sürgün yılları ve vatan hasretine odaklanarak, destansı yaşamından izlenimlerle noktalanıyor.

Hayvanat Bahçesi Müzikali çocuklara keyifli anlar yaşatacak

Arkadaşlığın, dayanışmanın ve dürüstlüğün önemini vurgulayan Hayvanat Bahçesi Müzikali de, 7 Ağustos Pazartesi günü Çeşme Amfi Tiyatro'da sahnelenecek. Oyunun kısaca öyküsü şöyle; Yüz dönüm ormanında Win, Rex, Piggy, Tiggy ve eşek Eeyo birlikte ve mutlu yaşarlar. Bir sabah Win'in bal kavanozunun kaybolmasını öğrenmeleriyle hayvanat bahçesinde bir serüven başlar. Tüm arkadaşları Win'in kayıp bal kavanozunu bulmanın peşindedirler. Tiggy ise bal kavanozonu bularak hayvanat bahçesinin kahramanı olmanın peşindedir. Bu serüvene kedi ve arı da katılır. Tiggy, bir araştırma başlatır. Bu araştırmaya daha sonra aslan da katılır ve tüm hayvanlar birleşerek bir plan yaparlar. 

"Notre Dame - Quasimodo Musical" 7 Ağustos'ta

Victor Hugo’nun ölümsüz eseri; "Notre Dame - Quasimodo Musical", 7 Ağustos Pazartesi günüÇeşme Amfi Tiyatro'da sahnelenecek. Fransız İhtilali sonrası Fransa’nın karanlık günlerinden kesitler veren bir müzikal oyunda, çirkin ve kambur Kilise Zangocu Quasimodo ile Fransa’nın ruhani ve dini lideri Claude Frollo’nun, semtte yaşayan çingene Kızı Esmeralda’ya olan aşklarını, Zangoç ile Papaz’ın ruhlarında oluşan ikilemleri ve tepkileri romantik yaklaşımla ele alan müzikal oyun, sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. 
 

"Ferhangi Şeyler" 30 yaşında

Ferhan Şensoy'un 7 Mart 1987'den beri aralıksız oynadığı tek kişilik gösterisi Ferhangi Şeyler, 10 Ağustos'ta Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda 30. yaşını kutlayarak dünya tiyatro tarihine geçecek. Ferhangi Şeyler; dünyada "en çok oynanan tiyatro oyunu" ve sürekli kendi rekorunu kırmaya devam eden efsanevi tiyatro oyunu. Ferhangi Şeyler'de herkesin hayatının içinde olan karakterler var. Görmesek de kendilerini hissettiriyorlar. Ev sahibi Orkinos Hanım (alt katta oturuyor), bakkalın çırağı, bakkalın aptal çırağı, bakkalın daha aptal çırağı (sürekli çırak değiştiriyor), avukat aptal Tayfun, telefonda yanlış numara çevirip numarayı teyit edenler, popüler kültür için müzik yapmaya çalışan müzisyen... Mizah dolu oyun, izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. 

Sibel Can hayranları ile buluşacak

Sibel Can,11 Ağustos'ta Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda muhteşem sesi ve repertuvarıyla bir kez daha izleyenleri kendisine hayran bırakacak. Sanatçı, bu özel gecede seslendireceği sevilen parçalarının yanı sıra, Türk sanat müziği klasiklerinden de dinleyenlere kesitler sunacak.

Kuğu Gölü Balesi Çeşme'de sahnelenecek

Dünya çapında tescillenmiş dansçılardan oluşan “Moscow State Ballet” topluluğu, bale tarihinin seçkin başyapıtı olan “KUĞU GÖLÜ” koreografisini izleyicilerle buluşturacak. Klasik Rus Balesi’nin eski ihtişamını günümüzde yaşatan ayrıcalıkları ile unutulmaz bir gösteri sunacak olan Moskova Devlet Balesi’nin Çeşme'de, 16 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek Kuğu Gölü Balesi ile Bayraklı Smyrna Lions Kulübü ve Albinizm Derneğinin ortak geliştirdikleri Albinizm ve Az Gören Rehabilitasyonu Merkezi Projesi desteklenecek.

Yılmaz Erdoğan "Münaşaka" ile Çeşme'de

Yılmaz Erdoğan tek kişilik oyunu “Münaşaka” ile 18 Ağustos'ta Çeşme Amfi Tiiyatro'da sevenleri ile buluşacak. Dijital teknoloji ve sosyal medyaya dair güçlü tespitler sunan Yılmaz Erdoğan, bir yandan da kendisine dair merak edilen soruları yanıtlayarak seyircileri oldukça komik ve “gerçek” bir yolculuğa çıkaracak.

Anadolu Ateşi, 15. Yıl Özel Gösterisi


Anadolu Ateşi de, 15. Yıl Özel Gösterisi ile 19 Ağustos'ta Çeşme Amfi Tiyatro'da unutulmaz dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, kurulduğu 1999 yılından beri 98 ülke, 285 şehirde gerçekleştirdiği 4760 canlı performans ile 40 milyon izleyiciye ulaştı. Anadolu Ateşi, 15. Yıl etkinlikleri çerçevesinde daha geniş bir kadro ile 3 kuşak bir arada muhteşem bir sahne performansıyla Çeşme'de sahne alacak. 

Deniz Seki, uzun bir aradan sonra Çeşme'de

Ağustos aynın son gösterisinde ise Deniz Seki 25 Ağustos Cuma günü, Çeşme Amfi Tiyatro'da sevenleriyle buluşacak. Her şarkısı hit olan ve müzik listelerinin üst sırasında yer alan Deniz Seki, uzun bir aradan sonra Çeşme'de sahne alacak. Merakla beklenen konseri için hummalı bir çalışma yürüten Deniz Seki, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Deniz Seki, konserinde geçmişten günümüze en sevilen şarkılarının dışında sahnede söylemekten hoşlandığı şarkıları da seslendirecek. Özel tasarlanmış sahnesinde görsel bir şölenle sevenleriyle buluşacak olan Deniz Seki unutulmaz bir geceye imza atacak.

 
İGC Onursal Başkanı İsmail Sivri unutulmadı
 
İşten çıkarmalara karşı iş bırakma
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sakız Adası’nda Halk Dansları Festivali!
Kültür Bakanlığı, Turizm Bakanlığı, Kuzey Ege Bölgesi Bakanlığı ve Sakız ...
“Babalık Anları” Alaçatı'da sergileniyor
Babalık ve erkeklik rolleri üzerine yeniden düşünmeyi öneren AÇEV’in (Anne ...
Altın madalyalı sanatçı Alaçatı'da sergi açtı
Paris’teki dünyaca ünlü Louvre Müzesi’nde düzenlenen “Uluslararası Plastik ...
 
Sıla “Heybeden Şarkılar” söyleyecek
Sıla’dan “Heybeden Şarkılar” rüzgarı 4 Ağustos'ta Çeşme Amfi Tiyatro sahnesinde esecek.
İzmir için yontacaklar
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 5. kez düzenleyeceği Uluslararası ...
Alaçatı, yazarlarla okurların buluşma adresi oldu
Alaçatı Kitabevi ve Kırmızı Kedi Alaçatı Kitabevi, yaz sezonunda yazarlarla ...
 
Nefes Koçu Nevşah, kitaplarını Alaçatı'da imzaladı
Nefes ve Yaşam Koçu Nevşah Fidan, "Nefs" üçlemesinin ilk kitabı "Tin"i ...
Sadece ayı ve leopar çiziyor
Sadece ayı ve leopar resimleri çizen ressam Yunus Emre Dokumacı nedenini anlattı.
İzmir aşığı ressam, İzmir'den ödül alamamaktan yakındı
40 yıldır resim sanatıyla uğraşan İzmir aşığı ressam Şükran Ulucan, İstanbul'dan ...
 
YAZARLAR
Okan Yüksel
Okan Yüksel
PAPİ MEHMET
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Papi Mehmet
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
"HER İLETİŞİMCİ BİRAZ FİLOZOF OLMAK ZORUNDADIR"
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri