Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor








Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>POLİTİKA
26 Kasım 2018 Pazartesi - 10:19

CHP Dayanışma Yemeği ile aday adaylarını tanıttı

CHP Çeşme İlçe Örgütü, düzenlediği Birlik ve Dayanışma Yemeği ile Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi aday adaylarını tanıttı.

CHP Dayanışma Yemeği ile aday adaylarını tanıttı

CHP İzmir Milletvekilleri Özcan Purçu ve Kani Beko ile eski milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Musa Çam'ın ve eski parlementer Belediye Başkan aday adayı Remzi Özen katıldığı yemekte, aday adayları partililerle buluştu. 

"Omuz omuza mücadele anlamlı ve zorunludur"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Birlik ve Dayanışma Yemeği'nin açılış konuşmasını CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları yaptı. Kavasoğulları konuşmasında, aydınlık yarınların idraki, inşası ve idamesinin ancak Kuvay-ı Milliye ruhu ile mümkün olduğunu vurgulayarak, "Bizler, bağımsızlığa, özgür düşünceye, çağdaş eğitime, aydınlık yarınlara inanan, bunun için topyekun savaş vermiş, emperyalizme diz çöktürmüş bir neslin evlatlarıyız. İşte bu yüzden birlikte olmamız, dayanışmamız, omuz omuza mücadelemiz anlamlıdır ve zorunludur. Son 16 yılda yaşadığımız sürecin hepimiz farkındayız. Kişisel ikballeri uğruna ülkemizi karmaşanın ve kaosun eşiğine getirmiş bir siyasi anlayışın ağır sonuçlarını yaşıyoruz. Bu bakımdan, yaklaşık dört ay sonra gerçekleştirilecek seçimler, yalnızca muhtarların, meclis üyelerinin ve belediye başkanlarının belirleneceği mahalli seçimler olmanın çok ötesinde anlam taşımaktadır" diye belirtti.

 "Hiçbir kırgınlık yaşanmadan, seçimi kazanmak için var gücümüzle çalışacağız"

Önümüzdeki yerel seçimlerin önemine dikkat çeken Kavasoğulları, "Bu seçimler, var olan iktidar boşluğunu ortadan kaldırmak, ülkemizde 1920 ruhunu ve Cumhuriyet değerlerini yeniden ayağa kaldırma mücadelesidir. Çünkü andımızdan, İstiklal Marşı'mızdan, milli değerlerimizden rahatsız olanlar, hiçbir zaman Türk Ulusu'nun iktidarı olamamıştır. Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarı, ülkemizin yarınları için tek umuttur. İlçemizde, hemşehrilerimizin yoğun ilgisi ile 1999 yılından bu yana devam eden CHP iktidarını, oylarımızı arttırarak sürdürmek asli görevimizdir. Bu değerli görev için yarışan aday adayı arkadaşlarımızın her biri bizim için çok değerlidir. Çeşme'yi tanıyan, Çeşmeli'nin sorunlarını bilen, içimizden gelen aday adayı arkadaşlarımızla, Çeşmemiz'in daha güzel yarınlara kavuşacağına inanıyoruz. Adaylarımız belirlendikten sonra  hiçbir kırgınlık yaşanmadan, seçimi kazanmak için var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Seçilecek Belediye Başkanımız'ın Kemalist devrimler ışığında, insan odaklı, sosyal belediyecilik anlayışı ile herkesin başkanı olacağına, yüreklere dokunarak, dertlerini çözeceğine ve Çeşmemiz'i hak ettiği yere taşıyacağına yürekten inanıyorum" diyerek konuşmasını tamamladı. Konuşmasının ardından konuk CHP İzmir Milletvekilleri Kani Beko ve Özcan Purçu ile eski milletvekilleri Musa Çam ve Remzi Özen'i sahneye davet eden CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, konuklara söz verdi. 

"Önemli olan onurlu insan olmaktır"

İlk sözü alan eski milletvekili ve Çeşme Belediye Başkan aday adayı Remzi Özen, "Hiçbir makam, hiç kimseye kalmaz. Ben de bir zamanlar milletvekiliydim. Önemli olan, bu ortamı yaşamak, halkın içinde olmak, halkla beraber olmaktır. 81 milyonun bir tanesi olarak onurlu insan olmaktır" dedi. 

"Makamlar gelir geçer, dostluklar sonsuza kadar devam eder"

CHP İzmir eski Milletvekili ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Musa Çam da kısa bir konuşma yaparak, "CHP Çeşme İlçe Örgütü'nün düzenlemiş olduğu Birlik ve Dayanışma Yemeği'nde sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Bütün mevkiler, makamlar gelir geçer, ama dostluklar sonsuza kadar devam eder" diye ifade etti. 

"Yerel seçimlerde başarılı olacağız"

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu da, "Ülkemiz için, Cumhuriyet Halk Partisi saflarında, canımız pahasına mücadele edeceğiz. Çeşme için, İzmir için, ülkemiz için mücadele edeceğiz. Herkes kolayı yapabilir, ama zoru herkes yapamaz. O zoru yapmak da tarihte bize nasip oldu. Yerel seçimlerde başarılı olacağız. Bu iktidarı yıkacağız" diye konuştu. 

"Ne yediğimiz değil, kimlerle bir araya geldiğimiz önemli"

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko da kısa bir konuşma yaparak, "Önümüzdeki yerel seçimler çok önemli, çok kıymetli. Bugün bu yemekte ne yediğimiz çok önemli değil. Kimlerle bir araya geldiğimiz önemli. Dolayısıyla, bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz, birleşirsek var oluruz. Birleşe birleşe büyüyüp, CHP'yi iktidar yapmak için, bedeli ne olursa olsun, yan yana, omuz omuza, birlikte mücadele etmeye hazır olduğumuzu, bir kez daha ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, Belediye Meclis aday adaylığı için başvuran 48 kişi partililere tanıtıldı. Çeşme Belediye Başkan aday adaylığı için başvuran Muhittin Dalgıç, M. Ekrem Oran, Onur Saatli, Gülseli Saatli, Nükhet Akyıldız, Hakkı Berksu, Mehmet Görgün, Nedim Gümüş ve Remzi Özen sahneye davet edildi. Belediye Başkan aday adayları, sahnede el ele tutuşarak, birlik ve beraberlik içinde olduklarını gösterirken, aday adaylarından Hakan Dalokay ile Nilüfer Etkin'in yemeğe katılmamaları dikkatleri çekti. 

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç da yaptığı konuşmada, 25 Kasım'ın Dünya Kadına Şiddete Karşı Mücadele Günü olduğunu vurgulayarak, "Kadına şiddeti nefretle kınıyorum. Kadına karşı her türlü şiddete, psikolojik, fiziki şiddete karşı olduğumu bir kez daha ifade ediyorum. Sadece kadına değil, tüm insanlara, hayvanlara ve doğamıza karşı şiddeti nefretle kınıyorum. Ayrıca önümüzdeki yerel seçim için aday adayı olan bütün arkadaşlarıma da başarılar diliyorum" dedi. 

CHP İlçe Örgütü'nün düzenlediği Birlik ve Dayanışma Yemeği, dans ve oyunlarla gecenin geç saatlerine kadar devam etti. 

 
Kadına şiddete “davullu” tepki
 
Helikopter düştü! 4 Asker şehit
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Bakan, İzmir'de satılan kamu arazilerini Meclis'e taşıdı
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir’de satılan ve kiralanan kamu arazilerinin akıbetini sordu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, "İzmir'e heyetler gelecek"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun İzmir adaylarıyla ilgili çalışmaların ...
Atila Sertel İzmir’i savundu “hodri meydan” dedi
Kamu İktisadi Teşebbüsleri Üst Komisyon toplantısında TCDD eski Genel ...
 
CHP başkan adaylarını halka soracak
CHP, başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere birçok kentte anket çalışması başlatıyor.
Tarım Bakanı’nı İzmir’de staj yapmaya çağırdı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, TBMM'de ...
Çeşme’de gözler Dayanışma Yemeği’nde!
Siyasi partilerde Mart 2019 yerel seçimler öncesinde aday belirleme süreci ...
 
Çeşme CHP Dayanışma Yemeği düzenliyor
CHP Çeşme İlçe Örgütü, Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği aday adaylığı ...
Salıcı,“ İzmir bizim gözbebeğimiz”
CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı İzmir’deki birlik, beraberlik ve dayanışma ...
"Dostça bir seçim olsun"
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçen hafta Milliyetçi ...
 
YAZARLAR
Sedat Kaya
Sedat Kaya
ŞİKAGO'DA DÖRT DELİKANLI
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
“HERKESLE VE HİÇ KİMSESİZ”
Okan Yüksel
Okan Yüksel
PAPİ MEHMET
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Papi Mehmet
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri