Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>POLİTİKA
12 Ağustos 2019 Pazartesi - 20:37

CHP Çeşme'de, partinin ağır toplarının katılımıyla bayramlaşma töreni

CHP Çeşme İlçe Örgütü'nde, 2 CHP Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi ve CHP İl Başkan Yardımcısı'nın katılımıyla bayramlaşma töreni yapıldı.

CHP Çeşme de, partinin ağır toplarının katılımıyla bayramlaşma töreni

CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları'nın ev sahipliğindeki Çeşme İlçe Örgütü'ndeki bayramlaşma törenine, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak,  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP Parti Meclisi  Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, CHP Parti Meclisi Üyesi Semra Dinçer, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 

CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, sağlıklı, barış dolu bayramlar diledi. 

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da yaptığı konuşmada, "Çok güzel bir seçim dönemi geçirdik. CHP, Türkiye genelinde, yüzde 45'in üzerinde bir nüfusu yerel yönetimlerde yönetmeye başladı. Bu, CHP'nin genel seçimlerde iktidar olacağının yaklaşan ayak sesleridir. Biz bunu hep beraber başaracağız. Hepinizin bayramını kutluyorum. İyi ki varsınız. Her şey çok güzel oldu" diye belirtti.

"Hep birlikte CHP'yi iktidara taşıyacağız"

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz  ise, "Birlik ve beraberlik içerisinde, hep beraber, kol kola, önümüzdeki dönemde CHP'yi genelde iktidara taşıyacağız. Yerel seçimler sonucunda almış olduğumuz işaretler bunu gösteriyor. Hem Çeşme'de, hem İzmir'de, hem de Türkiye'nin çok önemli şehirlerini alarak, çok önemli bir başarıya imza attık. Ama asıl hedefimiz, CHP'yi iktidar yapmaktır" diye konuştu. 

"Birleşirsek, 2023 yılında iktidar oluruz"

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko da bir konuşma yaparak, "Yüreği insan sevgisi ile dolu, yüreği memleket sevgisi ile dolu, yüreği Cumhuriyet sevgisi ile dolu, yüreği Mustafa Kemal sevgisi ile dolu, güzel Çeşme'nin güzel insanları; sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Yerel seçimlerden çok başarılı bir şekilde geçtik. Ama önümüzde bir mayın tarlası var. Eğer 2023 yılında iktidar olmak istiyorsak, mutlaka dik durmalıyız, çok koşmalıyız, çok çalışmalıyız. Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz. Birleşirsek, 2023 yılında iktidar oluruz" diye kaydetti. 

"Azim ve kararlılıkla iktidarı hep beraber kucaklayacağız"

CHP Parti Meclisi Üyesi Semra Dinçer, yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde azim ve kararlı bir çalışma yürütüldüğünü vurgulayarak, "Evet, bir başarı elde ettik. Bu başarının sonucu, bize daha büyük bir sorumluluk yüklüyor. Omuzlarımızda daha ağır bir sorumluluk var. Çünkü bu memleketin merkezine,

çözüm üreten bir parti olarak konulduk. Biz bunun gereğini yapacağız. 'Mart'ın sonu bahar' diye yola çıktık. Bir mola verdik, 'Her şey çok güzel olacak' dedik ve 'Mart'ın sonu güzel oldu' diye bitiriyoruz. Sizlerin desteği çok önemliydi. Bundan sonra da o azim ve kararlılıkla iktidarı hep beraber kucaklayacağız" şeklinde konuştu. 

"Türkiye bir başka değişimin eşiğinde"

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Aydın Milletvekili  Bülent Tezcan da bir konuşma yaparak, "Türkiye'de bir şeyler değişmeye başladı ve iyi şeyler oluyor. Türkiye'de, iğne oyası gibi, ağır ağır ve kararlı bir biçimde, başta Genel Başkan olmak üzere, CHP  Merkez Yönetimi, örgütleri, geniş tabanlı siyasetin nasıl kurgulanacağını en iyi şekilde gösterdi. Bu yerel seçimlerde, geniş tabanlı siyasetin başarılı olduğunu gördük. Sadece parti tabanı ile değil, en geniş kesimleri kucaklayan siyasetin bizi iktidara getireceğini, bizim kulağımıza hoş gelen sözlerle değil, herkesin gönlüne yatan sözlerle Türkiye'de bir şeyleri değiştirebileceğimizin örneğini bu seçimlerde gördük. Türkiye değişiyor. Yerel seçimler bunun en önemli işaretiydi. Ama 31 Mart'ta bu iş bitmedi. Şimdi Türkiye bir başka değişimin eşiğinde" diye kaydetti. 

"Çevre mücadelesi, insanın geleceğinin mücadelesidir"

Tezcan, konuşmasını şöyle tamamladı; "Kaz Dağları'nda başlayan, Aydın'da JES'lere karşı devam eden, Uşak'ta Murat Dağı'nın katledilmesine karşı, Artvin'de Cerattepe'de, Burdur'da Salda Gölü'nde, Türkiye'nin dört bir yanında çevre mücadelesi devam ediyor. Çevre mücadelesi sadece ağaç, ot, böcek mücadelesi değil, insanın geleceğinin mücadelesi, doğayı tahrip eden, insanı tahrip eden, emeği yok sayan, hunharca her şeyi kar hırsına kurban etmeyi kendinde hak gören yönetim ve iktidar anlayışına karşı bir esaslı direniş ayağa kalkıyor. Bir gram altının kirli gelecek hesabı ve pazarlığı üzerine değil, ona karşı direnen, her damlası kıymetli alın terinin ve emeğin kazandığı bir Türkiye kuracağız."

"Kendi örgütünüzden çıkardığınız, kendi kardeşinize sahip çıkacaksınız"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu da bir konuşma yaparak, "Çeşme'de insanlara, 'Belediye Başkanı'nızdan memnun musunuz?' diye soruyoruz. Görüyorum ki, büyük bir memnuniyet var. Biz bir aileyiz. CHP'nin Belediye Başkanı'nı da, İlçe Başkanı'nı da koruyacak olan örgütüdür. Yıkacak olan da örgütüdür. Burası bir tatil yöresi. Buraya İstanbul'dan geldiğimiz zaman, İstanbul'daki hayatı yaşamıyoruz. Burada her şeyi eksiksiz istiyoruz. Eleştirilerimiz acımasız oluyor. Onun için, Çeşme, Bodrum, Kuşadası, Marmaris, Urla gibi yerlerde Belediye Başkanlığı yapmak zordur. Sizlerin desteğine ihtiyaç var. Bir eksik gördüğünüzde, Başkanınızı, yardımcılarını, bürokratlarını arayıp uyaracaksınız. Ama biri gelip de gereksiz bir eleştiri yaptığında, kendi örgütünüzden çıkardığınız, kendi kardeşinize sahip çıkacaksınız. Ayrıca şunu unutmayın ki, Türkiye ekonomisi bir krizde. Belediyeler ya çok borçlu, ya da kadroları çok dolu. Elbetteki örgütümüzün belediyeden talepleri olacak. Bunu anlayışla karşılıyoruz. Ama birbirimize ne yapabileceğimizi bilerek gidersek, hem hayal kırıklığına uğramayız, hem de birbirimizle rollerimiz çakışmaz. Belediye Başkanı da, içinden çıktığı örgütü daha da dikkatli dinleyecektir. Alaçatı'da şunu gördüm; bir tarafta 40 derecede çalışan turizm çalışanları, bir tarafta da aşırı pahalı tatil yapmaya çalışan ve bu tatilinde de bu duyguları unutmuş bir küçük grup görüyorum. Unutmayın; biz turizm çalışanlarının partisiyiz. Bu insanların halinden anlamamız gerekiyor" diye ifade etti. 

"Açık söylüyorum; bundan sonrası iktidar"

CHP Çeşme İlçe Örgütü'ndeki bayramlaşma töreninde son konuşmayı yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak da, "Yerel yönetim seçimlerinden çok büyük bir başarı ile çıktık. Bunda en büyük katkı sizlerin. Bugün Türkiye'de birçok yerel yönetimde iktidarız. Nüfusun yüzde 45'i bizim belediyelerimizin yönetimi altında. Türkiye ekonomisinin yüzde 60'ı bizim belediyelerimizin yönettiği yerlerde oluşmuş vaziyette. Dolayısıyla bu bize çok büyük sorumluluk yüklüyor. Açık söylüyorum; bundan sonrası iktidar. Artık Ankara'da da iktidar. Şu anda iktidara doğru yürüyen bir partinin mensupları olarak, o sorumluluk içinde, o duruş içinde hareket etmek zorundayız. Herkesi kucaklamak zorundayız. Herkesin elinden tutmak, herkesin sorunları ile ilgilenmek zorundayız" diye konuştu.

"Ekonomik sıkıntıyı bizim belediyelerimiz üzerinden bize yüklemek istiyorlar"

Öztrak, konuşmasında şu görüşlere yer verdi;

"Göreceksiniz,Türkiye'de çok büyük ittifakı CHP'nin sağlama potansiyeli olduğunu artık göstermiştir. Genel Başkanımız, uygulamış olduğu stratejilerle, bugün artık CHP'nin bir iktidar merkezi ve odağı olma potansiyeline sahip olduğunu göstermiştir. O nedenle bundan sonra yapacağımız çalışmalarda, çok daha fazla dikkatli olmak, herkesi kucaklamak zorundayız. Karşı taraf ilginç bir strateji izliyor. Türkiye'de, ekonomiden dolayı müthiş bir hoşnutsuzluk var. Herkes mutsuz. İnsanlar iş yapamıyor. Sıkıntı her geçen gün biraz daha büyüyor. Bunların niyeti; bu sıkıntıyı bir şekilde bizim belediyelerimiz üzerinden bize yüklemek. Biz buna izin vermeyeceğiz. Örgüt olarak belediyelerimize sahip çıkacağız. Belediyelerimiz de şunu bilecekler; CHP'ni iktidara taşıyacak olan uç beyleridirler. Hepsi buna göre hareket edecekler. Bilecekler ki; izledikleri her stratejini sonunda CHP, Ankara'da iktidara biraz daha yaklaşacaktır. Türkiye'nin işsizlik sorununu bizim belediyelerimiz çözemez. Bu sorunu, bu işsizliği meydana getiren Recep Tayyip Erdoğan çözmek zorundadır. Çözemiyorsa gidecek. Biz geleceğiz, çözeceğiz."

Etiketler:
 
Atlı Jandarma ekibi Çeşme’de
 
Çeşme için sıcak uyarısı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Çeşme Gençlik Kolu Başkanlığı'na Simge Dura atandı
CHP Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Ozan Uyan, Çeşme CHP İlçe Başkanlığı'na ...
CHP'li gençler Kaz Dağları'na gitti
“Doların yeşiline değil DOĞANIN yeşiline sahip çıkmaya geldik” diyerek ...
MHP'den Çeşme için öneri paketi
MHP Çeşme İlçe Teşkilatı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İl Başkanı ...
 
CHP’li Beko, İzmir’in Çernobil’ini sordu
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in Çernobil’i olarak anılan Gaziemir’deki ...
TRT’de açığa alınanlar göreve döndü, silahlar ortada yok
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, kaybolan ...
CHP’li Sındır: “doğal varlıklarımızın talan edilmesine izin vermeyeceğiz!”
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Şirince ve Belevi Mahallelerinde ...
 
Serter’den Bakan Pakdemirli’ye kaçan tren eleştirisi
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman ...
Şirince'yi yok edecek proje TBMM gündemine taşındı
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Selçuk’a yapılması planlanan mermer ...
Kaftancıoğlu, Gençlerle Buluştu
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun ‘’İradeyi Savunmak: İstanbul ...
 
YAZARLAR
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
"HER İLETİŞİMCİ BİRAZ FİLOZOF OLMAK ZORUNDADIR"
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Okan Yüksel
Okan Yüksel
NİCE NİCE YILLARA BALIKÇI
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri