Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
TÜRK DİL DERNEĞİ'NİN KONUĞU GAZETECİ  ERÇETİNGÖZ
TÜRK DİL DERNEĞİ'NİN KONUĞU GAZETECİ ERÇETİNGÖZ
HABERLER>POLİTİKA
5 Ağustos 2019 Pazartesi - 15:35

MHP'den Çeşme için öneri paketi

MHP Çeşme İlçe Teşkilatı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İl Başkanı Veysel Şahin'in bilgisi dahilinde, Çeşme'nin eksikliklerinin giderilmesi için önerilerde bulundu.

MHP den Çeşme için öneri paketi

MHP Çeşme İlçe Başkanı Gazi Fildir ve MHP'li Belediye Meclis Üyeleri Alpaslan Koparal, Hasan Karataş ile Hüseyin Özen'in imzasıyla açıklanan öneri paketinde, Çeşme'nin hak ettiği yere gelebilmesi için yapılması gerekenler sıralandı. 

Boş orman alanlarına zeytin ve sakız dikilmesi önerisini Bakan Pakdemirli olumlu karşıladı

Yapılan açıklamada, Çeşme'deki boş orman arazilerine zeytin ağacı ve sakız ağacı dikilmesi için kamuoyu oluşturma kararı aldıkları belirtilirken, önerilerini Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye sözlü olarak ilettikleri ve Bakan Pakdemirli'nin de sıcak baktığı ve Bölge Müdürü'ne talimat verdiği ifade edildi. İzmir Orman Bölge Müdürü ile önümüzdeki hafta, boş orman alanlarının tespiti için bir toplantı yapılacağı da açıklandı. Açıklamada, Ilıca Plajı'nın yanında bulunan Tanay Orman Kampı'nın Çeşme Belediyesi'ne devredilmesinin de Bakan Pakdemirli'den talep edildiği vurgulandı.

"Havaalanının iptal edileceği haberlerine tepki gösterilmeli"

Alaçatı Havalimanı hakkında görüşlerin de yer aldığı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi Çeşme İlçe Başkanlığımız Alaçatı’da Havaalanının yapılmasını arzu etmektedir. Havaalanının yapımına TAV Ceosu Sani Şener’ in ve ÇEŞTOB Başkanı Yakup Demir’ in karşı çıkmasına anlam vermemiz mümkün değildir. Ayrıca İlçe Başkanlığımız ve Meclis Üyesi arkadaşlarımız Projenin devamı için mücadele ederken Çeşme’de ki diğer Siyasi Parti İlçe Başkanlıklarının hiçbir tepki koymaması bizleri hayrete düşürmektedir. Biz Milliyetçi Hareket Partisi Çeşme İlçe Başkanlığı olarak Belediye Başkanı Sayın Ekrem Oran’ın Havaalanının yapımının iptal edileceği haberlerine tepki göstermesini ve olaya sahip çıkmasını arzu etmekteyiz" denildi. 

Taş ocağının Çeşme Belediyesi'ne devri istendi

Çiftlik yolundaki taş ocağının Çeşme Belediyesi'ne devredilmesi de istenilen açıklamada, "Musalla Mahallesinde ve Çiftlik Mahallesi yolu üzerinde bulunan Ulusoy’a Otopark olarak kullanılması için verilen Eski Taş Ocağının Ulusoy tarafından kullanılmadığı aşikardır. Buranın Amfi Tiyatro ya da benzeri sanatsal, kültürel ya da eğitim gibi faaliyetlerde kullanılması şartıyla Çeşme Belediyemize verilmesini arzu etmekteyiz. Ayrıca bu taş ocağının önündeki Yapı Ruhsatı şüpheli olduğuna inandığımız Balıkçı Barınağı Niteliği taşıyan alanın Denizcilik Derneği veya Çeşme Belediyemize tahsis edilerek İlçemiz Balıkçılarının çok önemli ihtiyacı olan Balıkçı Barınağı olarak kullanılmasını arzu etmekteyiz" diye belirtildi. 

Çeşme MHP'den yapılan açıklamada diğer öneriler de şöyle sıralandı;

"Alaçatı sakinlerinin Halk Plajı olarak kullandığı tek plaj olarak kalan Bedir Mevkiindeki Bedir Koyu ve arkasındaki Ormana ait parsellerin Belediyemize tahsis edilerek halkımızın kullanımı için Wc, Duş gibi temel ihtiyaç mekanlarının yapılmasını istiyoruz.

Ildırı’da gün geçtikçe gelişen Balıkçılığın istihdamı için Devletimizin hukuken bir çalışma yaptırıp balıkçılarımızın ihtiyacı olan Balıkçı Barınağının ivedilikle yapılmasını Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı olarak arzu etmekteyiz.

Şİfne’ de yıllar önce planlanan fakat yapımı için bir türlü harekete geçilemeyen bölgemize çok önemli katkıları olacak Şifne Yat Limanının yapılması konusunda aceleci olunmasını Milliyetçi Hareket Partisi olarak arzu etmekteyiz.

Devletimizin Karareiste yapmış olduğu Üç tane İlçemizi ilgilendiren ( Çeşme, Karaburun, Urla) Karareis Barajının hayata geçirilmesini arzu etmekteyiz.

Yazın nüfusu 1 Milyonu bulan Çeşmemizin Devlet Hastanesinde, C sınıfı Hastaneden B sınıfı Hastaneye geçmesine rağmen birçok dalda halen dahi Doktor açığı bulunmaktadır. Acil servis bölümü yetersiz kalmaktadır. Ayrıca MR ve Tomografi cihazları bulunmamaktadır. Bu eksikliklerin ivedilikle giderilmesi halkımız ve tatilcilerimiz için hayati önem taşımaktadır.

Çeşme’mizin Reisdere, Çiftlik ve Ovacık Mahallelerinde eksik olan Sağlık Ocakları’nın yapılmasını ayrıca Çiftlik Mahallemizde halkın büyük ihtiyacına istinaden Eczane açılması izninin verilmesini Milliyetçi Hareket Partisi olarak arzu etmekteyiz.

Çeşmemize büyük katkıları olacak tüm bu konularla ilgili gerek Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekillerimizin gerekse İktidar Partisi İzmir Milletvekillerinin ve Çeşme Belediye Başkanının çalışma yapmasını arzu etmekteyiz."

Etiketler:
 
Oran’dan anlamlı Kaz Dağları mesajı
 
Urla'da 70 maçlık turnuva
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Beko, İzmir’in Çernobil’ini sordu
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in Çernobil’i olarak anılan Gaziemir’deki ...
TRT’de açığa alınanlar göreve döndü, silahlar ortada yok
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, kaybolan ...
CHP’li Sındır: “doğal varlıklarımızın talan edilmesine izin vermeyeceğiz!”
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Şirince ve Belevi Mahallelerinde ...
 
Serter’den Bakan Pakdemirli’ye kaçan tren eleştirisi
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman ...
Şirince'yi yok edecek proje TBMM gündemine taşındı
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Selçuk’a yapılması planlanan mermer ...
Kaftancıoğlu, Gençlerle Buluştu
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun ‘’İradeyi Savunmak: İstanbul ...
 
CHP'li gençlerin Emek, Gelecek ve Zafer Kampı başladı
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve CHP Seferihisar İlçe Gençlik ...
Selçuk Belediyesi’nden yalanlama!
Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel imzası ile yayınmlanan ...
Sındır’dan elektrikli traktör çıkışı; “Acilen kamuoyunu aydınlatın”
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Türkiye’nin İlk Yerli Elektrikli ...
 
YAZARLAR
Sedat Kaya
Sedat Kaya
BİR AVUÇ ALKIŞ
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Denizli, Çeşmelilerin gönlünü çabuk kazandı
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
ALİ SİRMEN'İN MAHPUSLUK KEHRİBAR TESBİHİ...
Okan Yüksel
Okan Yüksel
EBEBİYATIN KEMALLERİ
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Kara kaplı defter!
Levent Donduran
Levent Donduran
Bir şiiri olmalı herkesin!..
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri