Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
HABERLER>SPOR
5 Şubat 2018 Pazartesi - 11:10

Yeniden Lider koltuğunda

Çeşme Belediyespor bir hafta aranın ardından yeniden lider koltuğuna oturdu. Maçın başında, amansız bir hastalık sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Çeşme Beledişyespor aşığı taraftar Ramazan Arslan anısına pankart açıldı.

Yeniden Lider koltuğunda

Geçtiğimizi hafta sonunda Güzelbahçe Belediyespor ile oynadığı gergin maçın ardından 1-1 berabere kalarak averaj farkı ile liderliği bir haftalığına Bayındırspor'a bırakan Çeşme Belediyespor, evinde konuk ettiği Torbalı Çaybaşıspor'u 2-0 yenerek, hem namağlup ünvanını korudu hem de liderlik koltuğuna yeniden oturdu. 

Süper Amatör Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Çeşme Belediyespor, ligin 19. haftasında Torbalı Çaybaşıspor'u konuk etti. Maçın başında, genç yaşta amansız bir hastalık sonucu yaşamını yitirerek Çeşme'yi acıya boğan, Çeşme Belediyespor aşığı taraftar Ramazan Arslan anısına "Tribünde bir eksik, cennette bir fazlayız" pankartı açıldı. 

Maçın ilk yarısına hızlı başlayan Çeşme Belediyespor, 26. dakikada Halit'in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Maçın 33. dakikasında da Çeşme Belediyespor penaltı kazandı. Penaltı atışını ikinci Kaptan Fatih gole çevirerek, takımını 2-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı, Çeşme Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi. 

Maçın ikinci yarısında, her iki takımında yaptığı karşılıklı ataklar ve gol pozisyonlarından sonuç çıkmadı. Maçın bitiş düdüğünün ardından kazandığı 3 puanla 41 puana yükselen Çeşme Belediyespor, Güzelbehçe Belediyespor ile 3-3 berabere kalan Bayındırspor'dan liderliği geri aldı. Bayındırspor, 39 puanla ikinci sıraya düşerken, Alaçatıspor ile 1-1 berabere kalan İzmirspor, 38 puanla üçüncü sırada yer aldı. 

"Bu takım, Çeşme'nin takımı, kimsenin tapulu malı değil"

Maçın ardından bir açıklama yapan, Güzelbahçe Belediyespor maçında saha dışına atılarak cezalı duruma düşen ve son maçı saha dışından yönetmek zorunda kalan  Çeşme Belediyespor Teknik Direktörü Malik Gençalp, futbolun anlık olduğunu, bittikten sonra fazla konuşmaya gerek olmadığını belirterek, "Bugün maçı konuşmayacağım. Bütün oyuncularım, ellerinden gelen her şeyi yaptı. Sadece şunu söyleyeceğim; Çeşme Belediyespor, kimsenin tapulu malı değil. Burada hepimiz, yönetiminden en alt kademesine kadar, görev yapmak için bulunuyoruz. Misyonunu tamamladıktan sonra herkes bırakıp gidecek. Çeşme Belediyespor, bütün Çeşme'nin malı, Çeşme'nin takımı, sevenlerinin takımı. Lütfen herkes bunu böyle bilsin. Ben de, yönetim de, her birimiz misyonumuzu tamamladıktan sonra gideceğiz. Göreve geldiğimiz günden beri en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Lütfen insanlar, aldıklarımıza değil, verdiklerimize baksınlar. 1996 senesinden beri benim bu takıma aşinalığım var. Bir kuruş talep etmeden geldim, bu takımı çalıştırdım. Bu takımı çalıştırmaktan da kıvanç duyuyorum, gurur duyuyorum. Lütfen, insanlar bunu böyle bilsinler. Tekrar söylüyorum; bu takım Çeşme'nin takımı. Çeşme'yi sevenlerin takımı. Hiçbirimizin tapulu malı değil" diye konuştu. 

Öte yandan, kendi sahasında ligin güçlü takımlarından İzmirspor'u ağırlayan Alaçatıspor, 1-1 berabere kaldı. Aldığı 1 puanla puanını 29'a yükselten Alaçatıspor, lig sıralamasındaki altıncılığını korudu. 

Ligin 20. hafta maçları 10 Şubat Cumartesi günü, saat 13.00'de oynanacak. Çeşme Belediyespor, Menderes Belediyesi Eğitim Kültür Spor deplasmanında puan arayacak. Alaçatıspor da Şirinyerspor ile deplasmanda karşılaşacak. 

 

 
Enflasyon rakamları açıklandı
 
“Shining Star Awards’ ödülü Çeşme’nin oldu.
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
250 Bin ziyaretçiye Türkiye tanıtımı!
Almanya’da 20-28 Ocak tarihlerinde düzenlenen 49. Boot Düsseldorf Fuarı ...
Turnuvanın adı 'Ramazan Arslan Turnuvası' oldu
Çeşme Belediyespor tarafından düzenlenecek "Halı Saha Turnuvası"nın adı, ...
İzmir Kış Trofesi Çeşme'de Başladı…
EAYK-Çeşme Marina tarafından düzenlenen 2018 İzmir Kış Trofesi 1. Ayak ...
 
Gergin maçta puanlar paylaşıldı
Çeşme Belediyespor, evinde konuk ettiği Güzelbahçe Belediyespor ile karşılaşırken, ...
Şimdi sergi zamanı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Şubat ayında 4 farklı sergiyi sanatseverlerle ...
Çeşmeli 6 satranççı Milli Takım'da
Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonası'na katılan 6 Çeşme Belediyespor ...
 
2018 İzmir Kış Trofesi Heyacanı Başlıyor
Ege Açıkdeniz Yat Kulübü (EAYK) ve Çeşme Marina tarafından organize edilen ...
Lider arayı açıyor
Süper Amatör Lig'in 16. haftasında konuk ettiği Kuruçeşmespor'u 1-0 yenen ...
Çeşmeli satranççılar Milli Takım'a girme mücadelesinde
Türkiye Satranç Federasyonu'nun düzenlediği en önemli organizasyonlardan ...
 
YAZARLAR
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
NAM-I DİĞER "LAZ ERCAN"
Okan Yüksel
Okan Yüksel
NİCE NİCE YILLARA BALIKÇI
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Bayram gazetecinin neyine!
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri