Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Kadir İnanır hayatını kaybetti
Kadir İnanır hayatını kaybetti
Ameliyatlarda “Akıllı Işık” dönemi
Ameliyatlarda “Akıllı Işık” dönemi
Folkart Academy’de mezuniyet heyecanı
Folkart Academy’de mezuniyet heyecanı
FOLKART NOVA’DA YAŞAM BAŞLADI
FOLKART NOVA’DA YAŞAM BAŞLADI
Malatya'da 5,6 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 5,6 büyüklüğünde deprem
HABERLER>POLİTİKA
28 Haziran 2026 Pazar - 16:15

Uluçam 2. kez Başkanlığa seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çeşme İlçe Teşkilatı’nın 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Çeşme Çakabey Kültür Merkezi’nde belediye meclis üyeleri, delegeler, partililer, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Uluçam 2. kez Başkanlığa seçildi.

 MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, il başkan yardımcıları ve il yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla adeta bir gövde gösterisine dönüşen genel kurulda, faaliyet ve mali raporların okunmasının ardından seçimlere geçildi.

Galip Uluçam: “Biz Koltukların Değil, Büyük Bir Davanın Neferleriyiz”
Güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen MHP Çeşme İlçe Başkanı Galip Uluçam, kongrede yaptığı konuşmada sadakat, birlik ve kararlılık vurgusu yaptı. Makamların gelip geçici olduğunu, asıl olanın Ülkücü Hareket olduğunu belirten Uluçam, salondaki coşkulu kalabalığa şu sözlerle seslendi:
“Kongrelerimiz, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, geleceğe olan inancımızı en güçlü şekilde ortaya koyduğumuz kutlu dönüm noktalarıdır. Görevler gelir geçer, makamlar değişir; ama dava bakidir. Baki olan bu kutlu Ülkücü Harekettir.
Bizler koltukların adamı değil, bu büyük davanın neferleri olduk hep. Hiçbir arkadaşımızı dışarıda bırakmaya niyetimiz yoktur. Her bir ülküdaşımız bizim için çok kıymetli ve değerlidir. Çünkü hepimiz aynı idealin yolcularıyız. Bizim yegâne sevdamız Türk milleti, en büyük hedefimiz ise güçlü ve lider Türkiye’dir. Liderimizin gösterdiği istikamette, Üç Hilalli sancağımızı Çeşme’nin her mahallesinde, her sokağında en yükseğe taşımaya kararlılıkla devam edeceğiz.”

Çeşme İçin Birlik ve Hizmet Mesajı
Siyasi görüşü ne olursa olsun Çeşme’de yaşayan herkesi ilçenin ayrılmaz bir parçası olarak gördüklerini ifade eden Uluçam, ayrıştıran değil, birleştiren bir siyaset anlayışını benimsediklerini söyledi.
“Çeşme hepimizin evidir, geleceğidir ve ortak sorumluluğudur. Bizim siyaset anlayışımızda kin yoktur, husumet yoktur; hizmet, samimiyet ve millet sevgisi vardır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Çeşme’nin menfaatine olan her çalışmanın destekçisi olacağız.”
“Gençlerin Umutla Baktığı Bir Çeşme İçin Çalışacağız”
Konuşmasında Çeşme’nin geleceğine ilişkin hedeflerini de paylaşan Uluçam, ilçenin sadece yaz aylarında konuşulan bir turizm merkezi değil; gençlerin umutla geleceğe baktığı, esnafın kazandığı, üreticinin desteklendiği ve vatandaşların huzur içinde yaşadığı bir ilçe olması için çalışacaklarını söyledi.
“Çeşme’nin sorunlarının çözümü, geleceğinin planlanması ve gelişiminin sürdürülmesi noktasında yapıcı bir anlayışla çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizin yararına olan her projeye destek verecek, vatandaşlarımızın sesi olmayı sürdüreceğiz. Bugün gerçekleştirdiğimiz kongremiz yalnızca bir seçim değildir. Bu kongre, teşkilatımızın birlik ve beraberliğini güçlendiren, dava şuurumuzu tazeleyen ve geleceğimize yönelik hedeflerimizi belirleyen önemli bir dönüm noktasıdır.”

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Mesajı Ayakta Alkışlandı
Kongrede divan başkanlığını Galip Uluçam üstlenirken, divan kurulunda MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Alper Kırkpınar, Muhammet Emre Tayyar ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri Melih Cerit ve Levent Gülebastı yer aldı.
Divan kurulunun oluşturulmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongreye gönderdiği yazılı mesaj okundu. Partililer tarafından ayakta alkışlanan mesajda Bahçeli, şu ifadelere yer verdi:
“Bizler için makamlar amaç değil, hizmet vasıtasıdır. Görevler şahsi beklentilerin değil, milli sorumlulukların ifadesidir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin her kongresi; kazananı birlik, beraberlik ve ülküdaşlık olan bir irade beyanıdır. Biriz, diriyiz, kardeşiz; hep birlikte Milliyetçi Ülkücü Hareket’iz.”

İl Başkanı Veysel Şahin’den “Terörsüz Türkiye” ve “İç Cephe” Vurgusu
Kongrede konuşan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Çeşme teşkilatını ve yeniden seçilen Galip Uluçam’ı tebrik ederek, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu “Terörsüz Türkiye” vizyonuna dikkat çekti.
Şahin, “Bilge Liderimizin ifade ettiği gibi, ‘İç cephe tahkim edilmeden dış cephe korunamaz.’ Bizim yürüttüğümüz bu süreç bir pazarlık ya da taviz süreci değil, devletin kararlılığıyla terörün tamamen tasfiye edilmesi sürecidir. Çeşme teşkilatımız da Galip Uluçam başkanlığında bu milli vizyonu ilçemizde layıkıyla temsil etmeye devam edecektir.” dedi.

Galip Uluçam’ın Yeni Yönetimi Şöyle;
İlçe Başkanı: 
Galip Uluçam
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:
Selma Polat, Hakan Tekin, Hasan Coşkun, Yıldırım Yaşar, Mustafa Üstün, İlhan Çimen, Emine Çiftçi, Mustafa Bulduk, Güler Aras, Mustafa Alıcı, Necati Kamacı, Vedat Köstekçi, Erdal Taşdelen, Ümit Asil Berber, Levent Kaymaz, Ajlan Özsaran, Sadri Çetinkaya, Umut Yaşar Çavdar.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:
Şuayıp Kavalcı, Mesut Meziker, Doğan Ayhan, Funda Serin, Ümit Elmas, Serdar Çiçek, Cengiz Bahar, Bilal Erdoğan, Zafer Sökmen, Hüseyin Armağan Küçükkara, İbrahim Kocakaya, Hüseyin Lokmacı, Kamuran Ülgen, Ahmet Dağdelen, Fadime Tan, İnci Yıldız, Mehmet Kurt, Hasan Dağaşan.
İl Delegeleri (Asil):
Galip Uluçam, Gazi Fıldır, Selma Polat, Hasan Coşkun, Hakan Tekin, Ali Gölcük, Durmuş Biçer.
İl Delegeleri (Yedek):
Yıldırım Yaşar, Hakan Çalı, Levent Kaymaz.

Etiketler:
 
Özgür Özel İzmir’de
 
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özgür Özel İzmir’de
CHP'nin seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel, yarın gerçekleştireceği program için İzmir'e geldi.
Özel, cuma günü İzmir'e geliyor
CHP'nin seçilmiş lideri Özgür Özel, cuma günü İzmir’e gelecek. Özel, ilçe ...
CHP İzmir’de utanç gecesi
CHP’nin kalesi olarak kabul edilen İzmir’de dün gece inanılmaz olaylar ...
 
Gümrükçü Makamı Devraldı, Güç binadan ayrıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından İzmir ...
CHP İzmir'de flaş gelişme! Gümrükçü İl Binasında
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı’nda hukuki süreçle başlayan ...
"Yeni parti kurulacak, ben de orada olacağım"
CHP'de 'mutlak butlan' kararının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel ...
 
"Biz bu işi gül bahçesinde yapmadık"
İzmir’in eski Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cemil Tugay’ın ...
Cemil Tugay CHP'den istifa etti!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP’den istifa ettiğini ...
İzmir'de ilçe başkanlarından Çağatay Güç'e destek
Mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanlığı'na yeniden dönen Kemal Kılıçdaroğlu ...
 
YAZARLAR
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
"GÜN EKSİLMESİN PENCERENDEN"
Sedat Kaya
Sedat Kaya
GÖLGE
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Dünya Kupası'nda Amerikan işkencesi!
Ömer Önal
Ömer Önal
ALAÇATI'NIN GELİŞİMİ MEMLEKETİMDE KUŞLAR HÂLÂ UÇUYOR
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
DOKUNMA, YANARSIN!
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
K O R K U Y O R L A R
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri