Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor








Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>SPOR
14 Ağustos 2018 Salı - 10:06

Top başı yaptılar

Bu yıl da Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Çeşme Belediyespor, 2018 - 2019 sezonu için top başı yaptı.

Top başı yaptılar

Yeni sezon için, aralarında 2. ve 3. Lig'de oynamış futbolcuların da olduğu 9 dış transfer yapan ve alt yapısından da 10 futbolcuyu A takıma alan Çeşme Belediyespor, iddialı bir takım oluşturdu. A takımın Teknik Direktörlüğünü Hakan Kara yapacak. Gökay Ateşler Antrenör Yardımcısı ve Recep Toparlak da kondisyoner olarak görev yapacak. 

"Asıl hedefimiz 3. Lig"

Sezon açılışı nedeniyle bir açıklama yapan Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, A takımı, akademi mezunu genç bir teknik ekibe teslim ettiklerini belirterek, "Bu yıl daha deneyimli, daha tecrübeli ve bizim alt yapımızdan gelenlerle daha genç bir takım oluşturduk. İddiamız bu yıl da devam ediyor. Geçen yıl yapamadığımızı bu yıl gerçekleştirerek Bölgesel Amatör Lig'e yükseleceğiz. Ama bizi asıl hedefimiz 3. Lig. Bu hedefimizden geri adım atmıyoruz. Çeşme'ye de 3. Lig yakışır" diye konuştu. 

"Başarıya ulaşmak için bütün koşullar uygun"

Çeşme Belediyespor olarak bir çok branşta yapmış oldukları amatör çalışmaların yanında futbolun lokomotif bir branş.olduğunu vurgulayan Şerif Gün, "Bu lokomotif branşta da başarıyı hedefliyoruz. Başarıya ulaşmak için bütün koşullar uygun. İyi bir takım oluşturduk, kulüp olarak ekonomik sorunumuz yok. Kulüp yönetimi de yenilendi. Çeşme'yi seven, genç iş adamlarından oluşan, özveriyle çalışacak bir yönetim oluşturduk. Futbolcularımızın kalacağı lojmanı yeniledik. Lojmanda bir aile ortamı yaratmaya çalıştık. Ayrıca Dalyan yolu üzerindeki tesisimizde Güç Geliştirme Merkezi oluşturduk. Çeşme Belediye Başkanımız Muhittin Dalgıç'ın tam desteği ile oluşan bu ortamda tüm futbolcularımızın var güçleriyle çalışarak takımı başarıya ulaştıracaklarına inancımız tam. Bu yıl başaracağız" şeklinde konuştu. 

"Alt yapıdan gelen genç futbolculara şans verilmesini istedim"

Dış transferde, bünyelerine uyan karakterli oyuncular aldıklarını vurgulayan Gün, "Bu tecrübeli oyuncuların, alt yapımızdan gelen genç futbolcularımıza çok yararlı olacaklarına inanıyorum. En büyük arzum, en az 6 Çeşmeli futbolcumuzun ana kadroda yer alması. Başarı, o zaman daha keyifli olur. Dışarıdan gelen futbolcularımız da Çeşme Belediyespor için mücadele edecekler, ama kendi çocuklarımızın ana kadroda yer almasından çok mutlu olacağım. Hocalarımızdan da alt yapıdan genç futbolcularımıza daha fazla şans vermelerini istedim. Tabi ki bu, alt yapıdan gelen genç futbolcularımızın gayretine ve çok çalışmalarına bağlı" diye kaydetti. 

"Karakterli oyuncular aldık"

Yeni sezonun ilk antrenmanından önce bir açıklama yapan Çeşme Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kara da, yeni sezonun Çeşme için hayırlı olmasını dileyerek, "Yaklaşık iki yıldır Yardımcı Antrenör olarak görev yaptım. İlk sezonumda gol averajıyla Play-Off'u kaçırdık. Geçen sezon Play-Off'lara kaldık. Ama çıkamadık. Bu yıl hedefimiz BAL'a çıkmak. Bu amaca uygun transfer politikası izledik. Çeşme Belediyespor'un armasına yakışır, karakterli oyuncular almaya çalıştık. Geçen yıl dış transferle gelen 2 oyuncuyla sözleşme yeniledik. Ayrıca 7 dış transfer daha yaptık. Çeşme Belediyespor'un alt yapı imkanları yüksek. Alt yapıdan da 10 futbolcuyu A takıma çıkardım. Asıl amacım, dış transferle aldığımız tecrübeli futbolcuların alt yapıdan gelen genç futbolculara yol gösterici olmaları. Dışarıdan aldığımız futbolcuların bazıları 2. ve 3. Lig'de oynamış futbolcular. Transferlerde çok ince eleyip, sık dokuduk. Transfer ettiğimiz futbolcuların hocalarıyla, hatta alt yapı hocalarıyla da görüştük. İyi transferler yaptığımızı düşünüyorum" diye konuştu. 

"20 futbolcumuz Çeşmeli"

Kendisinin de alt yapıdan geldiğini, alt yapıya çok önem verdiğini vurgulayan Hakan Kara, "Alt yapıdan yükselttiğimiz genç futbolcuların A takıma uyumunu sağlamam gerekiyor. Onlara yol göstereceğiz. Geçen yıl 13-14 dış transfer yapılmıştı. Bu yıl 9 transferle yetindik. Amacımız; hem yerli futbolculara, hem de alt yapıdan gelecek futbolculara yer açmaktı. Şu an 29 futbolcumuz var. Bunların 20'si Çeşmeli" dedi. 

"Sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz"

Yeni sezonda tecrübeli bir takım oluşturduklarına inandığını belirten Kara, "Transferleri ben istedim. Yönetim de bana destek olarak hepsine onay verdi. Bütün transferlerin sorumlusu benim. Büyük bir sorumluluk aldım. Güvendiğim futbolcuları aldım. Güzel bir takım kurduk. Güzel bir hazırlık döneminden geçeceğiz. Yaklaşık 1,5 aylık zamanımız var. Çok iyi hazırlanarak, sezon sonunda da mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Hazırlık döneminin ilk 16 gününde temel çalışma yapacağız. 28 Ağustos tarihinde hazırlık maçı yapacağız. Aynı gün 2 maç yapmayı düşünüyorum. 2 takım gelecek. Kadromuz şu an 29 kişi. Genç futbolcularımız var. Herkes kendisini sahada gösterecek. Biz teknik ekip olarak gençlerin önünü açıyoruz. Onlar da bize bunun karşılığını vereceklerdir. Toplu antrenmanlara başladıktan sonra denenmek isteyen genç oyuncular da var. İşi ciddi tutacağız. Bu yıl ödül ve ceza sistemi de var. Çalıştığı için antrenmanlara gelemeyen arkadaşlarımız var. Onlardan elemeler olacak" diye konuştu.

"Bir aileyiz"

İlk antrenman için yeşil sahaya çıkan futbolculara bir konuşma yapan Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, 2018 - 2019 sezonunda Çeşme Belediyespor'un başarısı için hep birlikte mücadele edeceklerini belirterek, "Hepimiz bir aileyiz. Saygı ve sevgi çerçevesinde çok çalışarak başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Yönetim Kurulu olarak, verdiğimiz sözleri yerine getirme gayreti içinde olacağız. Sizden ricam; birbirinizi sevin, sayın. Birbirimize kenetlenirsek başarı gelir" dedi. 

Konuşmanın ardından sezonun ilk antrenmanı, koşu ve kondüsyon çalışması ile devam etti. 

Antrenmanın sona ermesinin ardından da futbolcular ve teknik yönetim, mangal partisi yaptılar. 

Çeşme Belediyespor A takımı şu isimlerden oluşuyor;

İbrahim Gören, Fatih Kemikler, Onur Sezer, Selman Sırça, Uğurcan Erbaş, Abdullah Gök, Mehmet Eser, Berkant Altıner, Berk Özserttaç, Abdülsamet Öz, Eren Biçer, Hakan Genç, Anıl Çağrı Seçkin, İbrahim Kuşcan, Serdar Tuna, Yalçın Eroğlu, Hasan Durmaz, Deniz Öz, İsmet Gökseloğlu, Fatih Kaklık, Abidin Gökdemir, Ömer Börekçioğlu, Cemal Boztepe, Çağlar Parlar, Çağrı Yıldırım, Eray Öztürk, İbrahim Gökseloğlu, Recepcan Küçükkaya, Mustafa Can Uyanık.

 
Körfez geçişine yürütmeyi durdurma kararı
 
Belçika’da doğdular, İzmirli olacaklar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye Optimist Takım Şampiyonası Urla'da yapılacak
TYF Türkiye Optimist Takım Şampiyonası 09-12 Ağustos tarihleri arasında ...
Çeşme Belediyespor'da 2 transfer daha
Çeşme Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken, ...
Altyapıdan 8 futbolcu A takıma çıktı
Çeşme Belediyespor altyapısından 8 futbolcu A takıma çıktı.
 
Teknik Direktör'ün mutlu günü
Çeşme Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kara, bekarlığa veda etti.
Çeşme Belediyespor'a 2 transfer daha
Yeni sezona güçlü bir kadro kurarak hazırlanan Çeşme Belediyespor, 2 transfer daha gerçekleştirdi.
Çeşme Belediyespor'a bir transfer daha
Süper Amatör Lig hazırlıklarını yoğunlaştıran Çeşme Belediyespor, bir transfer daha gerçekleştirdi.
 
Çeşme, Satranç 2. Ligi'nde İzmir'in tek temsilcisi olarak kaldı
Çeşme Belediyespor Satranç Takımı, Konya'da gerçekleştirilen Satranç 2. ...
Çeşme Marina’dan Pilates Ayrıcalığı
Çeşme Marina, marina misafirlerinin hem yazın keyfini çıkarmasına hem ...
Arkas Çeşme’den Demircan Dünya 6.’sı oldu.
Polonya’da 09-17 Temmuz tarihleri arasında Gdynia’da düzenlenen Laser ...
 
YAZARLAR
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Papi Mehmet
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
"HER İLETİŞİMCİ BİRAZ FİLOZOF OLMAK ZORUNDADIR"
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Okan Yüksel
Okan Yüksel
NİCE NİCE YILLARA BALIKÇI
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri