Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor








Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>POLİTİKA
7 Mart 2019 Perşembe - 17:30

Seçim öncesi pozitif mesajlar

Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara’nın ev sahipliğinde düzenlenen Yerel Seçim Güvenliği bilgilendirme toplantısı Ulusoy İdari binasında gerçekleştirildi.

Seçim öncesi pozitif mesajlar

Yaklaşık 1.5 saat süren toplantıya Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, Çeşme Belediye Başkan Vekili Banu Ayhan, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Emin Yılmaz, Sahil Güvenlik Kolluk Destek Timi Komutanı Kıdemli Üstçavuş Hasan Karakurum, GDZ Elektrik Çeşme Şube Müdürü Emre Göksu, Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Cenger, CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, İYİ Parti İlçe Başkanı Volkan Evci, Ak Parti İlçe Başkanı İlter Etike, MHP İlçe Başkanı Gazi Fildir katildi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, ilçede huzurlu ve güvenli bir seçim için tüm birimlerin duyarlı bir şekilde görev yapacağını belirterek, “ Öncelikle tüm adaylara başarılar diliyorum. Bugün bir arada olmamızın sebebi ise seçim sürecinde yapılacak uygulamaları birbirimizle paylaşmak. Seçim sürecinin sonuna kadar adaylarımız, muhtar adaylarımız yapacakları faaliyetleri anlatacaklar. Bu süreçte hepimiz Çeşme’nin menfaati için çalışıyoruz. Seçimler sona erecek bizler yine beraber yaşamaya devam edeceğiz. Bu süreçte üst kademe olarak hep beraber olursak, sahada olan kardeşlerimiz propaganda çalışmalarını daha verimli ve yapıcı gerçekleştirir” dedi.

Kara, amaçlarının propaganda döneminin rahat ve huzurlu bir biçimde geçmesini sağlamak olduğunu belirterek, “ Şu ana kadar hiçbir olumsuzluk yaşamadık, bundan sonra da yaşayacağımıza inanmıyorum. Tüm siyasi parti üyeleri ve adaylarımızın aklıselim, yapıcı bir süreç yürüteceğine inanıyorum. Bu süreci de sağlıklı, huzurlu ve barış içerisinde tamamlayacağımıza inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Çeşme Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin seçim sürecinde uyulması gereken kuralları bir sunum olarak gerçekleştirdikten sonra söz alan Millet İttifakı adayı M. Ekrem Oran, hiç kimse ile bir problemleri olmadığını dile getirerek, “ Burada önemli olan provakasyonları engellemek. Bu her iki taraftan da olabilir. Seçim çalışması için yolda giderken konvoyumuzu Bozkurt işareti yaparak taciz ettiler. Bunu yapanlar yabancı değil. Bunlara gerek yok! Biz birbirimizi tanıyoruz ve beraber yaşıyoruz. İki tarafın gençlerini uyarmak gerekiyor. Seçim bitecek biz yine beraber yaşamaya devam edeceğiz. Şahsi hiçbir sıkıntımız yok. Sükunet içerisinde bu süreci tamamlayalım” dedi.

MHP Çeşme İlçe Başkanı Gazi Fildir ise bu tür provakatif hareketleri yapanları kesinlikle teşkilatları içerisinde barındırmayacaklarını belirterek, “ Bizler Çeşme’de çok güzel bir seçim süreci yaşanacağına inanıyoruz. Bundan da başta Ekrem Oran olmak üzere herkes emin olsun. Çeşme’ye yakışan bir süreci hep beraber tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı adayı Mustafa Cenger ise yerel seçimlerin demokrasinin bir gereği olduğunu belirterek, “ Siyasi partiler adına yarışan bizler de yaşadığımız ilçenin vatandaşlarının tercihine saygı duyacağız. Bu yarışın centilmence geçeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Bu geçmişte de böyleydi, bu seçimde de böyle olacak” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Çeşme Belediye Başkan Vekili Banu Ayhan, CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, Ak Parti İlçe Başkanı İlker Etike, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Emin Yılmaz, Sahil Güvenlik Kolluk Destek Timi Komutanı Kıdemli Üstçavuş Hasan Karakurum, GDZ Elektrik Çeşme Şube Müdürü Emre Göksu, seçim sürecinde tüm adaylara başarılar dileyerek herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışacaklarını dile getirdiler.

 

 
"Dedem gibi sevilen bir muhtar olacağım"
 
Çeşme Kent Konseyi'nden 8 Mart mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Çeşme Adayı Oran vizyonunu anlattı
Millet İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, sandık iddiasını ...
Havai fişeklerle karşıladılar!
Çeşme'nin Ilıca Mahallesi'nde Ilıcalılar ile buluşan CHP Çeşme Belediye ...
İzmir programının tarihi belli oldu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Mart tarihinde İzmir’e gelecek. ...
 
İkinci Cemre Ödemiş'te Düşüyor!
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, 9 Mart ...
CHP'li Sertel: Sahada bahar havası var!
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, “Yerel seçimlerde hizmetler yarışması ...
Soyer, "Üretici birlikleriyle beraber hareket edeceğiz"
Tunç Soyer, "Mutlaka tarımsal kalkınma kooperatifleri ve üretici birlikleriyle ...
 
Çeşme kesin aday listesi
Çeşme'de 31 Mart Yerel Seçimleri'ne katılacak Belediye Başkan Adayları ...
Çalkaya'nın yerine eşi aday gösterildi
CHP Balçova Belediye Başkan Aday Mehmet Ali Çalkaya'nın adaylığının Yüksek ...
Ekrem Oran, "Çeşme Tanıtım Ajansı açacağız"
CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, "Çeşme Belediyesi'nin önderliğinde, ...
 
YAZARLAR
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Papi Mehmet
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
"HER İLETİŞİMCİ BİRAZ FİLOZOF OLMAK ZORUNDADIR"
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Okan Yüksel
Okan Yüksel
NİCE NİCE YILLARA BALIKÇI
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri