Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor








Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>POLİTİKA
9 Şubat 2024 Cuma - 12:20

“Konut sıkıntısını tamamen ortadan kaldıracağız!”

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Çeşme'de sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve teşkilatı ile bir araya geldi.

“Konut sıkıntısını tamamen ortadan kaldıracağız!”

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Çeşme ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve teşkilatı ile bir araya geldi. Dağ’a Cumhur İttifakı’nın Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, Ak Parti İlçe Başkanı Pınar Ayyıldız Özen ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Galip Uluçam ve yönetimi eşlik etti.

Hamza Dağ, "İzmir’imizin genelinde olduğu gibi Çeşme’mize de hassasiyetle yaklaşacağız. Gerek TOKİ eliyle gerekse de Büyükşehir Belediyesi eliyle burada sosyal konutlar yapacağız. Böylelikle Çeşme’deki konut sıkıntısını tamamen ortadan kaldıracağız" dedi.

Programda konuşma yapan Dağ, “Cumhur ittifakımız; memleketimizin istikbali, bağımsızlığı, vatanın ve bayrağın namusu için bir araya gelen bir kardeşler topluluğudur. 15 Temmuz hain işgal girişimine karşı direnen milletimiz tarafından meydanlarda kurulmuştur. Bu yüzden bizim ittifakımız; bu milletin ittifakıdır. Bizim ittifakımız memleketin ittifakıdır. Yani Cumhurun ittifakıdır. Cumhur İttifakı demek; karşılıklı anlayış, birlikte hürmet, ahitte kavli karar etmektir. Cumhur İttifakı; karanlık emellere surdur. Cumhur İttifakı; köhnemiş zihniyetlere ışıktır. Bosna ile uyuyan, Kafkaslar ile uyanan, Kudüs için gözyaşı döken, Doğu Türkistan için ellerini semaya kaldıran ruh, Cumhur İttifakı’dır. Ve bu inanmışlar ordusu, yoluna kararlılıkla devam etmektedir" açıklaamsında bulundu.

'ÇEŞME’DEKİ KONUT SIKINTISINI ORTADAN KALDIRACAĞIZ'

Siyaset yapmanın zevkini ve keyfini yaşayan biri olduğunu ifade eden Dağ, “2006 yılında başladığımda belki İzmir’de tanıdığım kişi sayısı 2 elin, 3 elin sayısını geçmezdi ama bugün kardeşlik mesafesinde olan yüzlerce binlerce insan oldu. İyi ki yanımızdaydınız. Bundan sonra da her zaman bir ve beraber olacağız Allah’ın izniyle. İzmir’imize dört dönem vekil olarak hizmet etme şerefinin ardından bugün Cumhur ittifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. İzmir’imizin sokaklarını, caddelerini adım adım arşınlıyorum. Çeşme’mizdeki ki sorunlara da hakimiz. Çeşme’ye de birileri gibi ilk defa uğramayacağız. İlk etapta turizm sezonunun uzatılması en önemli hedeflerimizden birisi. Bazen çıkıp bizi betona gömdünüz diye eleştiri yaparlar ama bakarsınız betona gömülen yerlerin tamamı deniz kenarında yerlerdir. Bu şehirlerin tamamı CHP’li belediyeler tarafından yönetildi. Doğa, çevre bizim için çok kıymetli hayatta taviz vermeyeceğimiz bir husustur. Kendileri yaparlar, sonra da suç atarlar. Özellikle buradaki konut sorununun orta ve alt gelirli hemşerilerimizi zorladığının farkındayız. Memurların özellikle konut kiralarının pahalılığından dolayı buraya gelirken akıllarında soru işareti olduğunu biliyoruz. İzmir’imizin genelinde olduğu gibi Çeşme’mize de hassasiyetle yaklaşacağız. Gerek TOKİ eliyle gerekse de Büyükşehir Belediyesi eliyle burada sosyal konutlar yapacağız. Böylelikle Çeşme’deki konut sıkıntısını tamamen ortadan kaldıracağız" diyerek sözlerini tamamladı. Öte yandan, Çeşme Belediye Başkan adayı Esat Tanık da selamlama konuşması yaptı. 

Tanık, Çeşme’nin 2024 yılına hiç yakışmayan bir altyapıya sahip olduğunu dile getirerek, vatandaşın teveccühü ile göreve gelmesi halinde Çeşme’nin doğal güzelliğine yakışan bir ilçe olacağını ifade etti.

Etiketler:
 
Schengen vize ücretlerine zam geliyor
 
Lal Denizli, Çeşme Manisalılar Derneği ile Buluştu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cenger’den Esat Tanık’a tam destek!
Yerel seçimler öncesi Çeşme’de siyasetin temposu artarak devam ederken, ...
TKP'nin adayı Dr. Enver Küçükgül oldu.
Türkiye Komünist Partisi'nin Çeşme Belediye Başkan Adayı Dr. Enver Yaser Küçükgül oldu.
Özel’den İzmir listesi yanıtı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir listesi üzerine tepkilere yönelik ...
 
"Bizi Baba Ocağından ayırmayın!"
CHP Genel Merkezi tarafından aday gösterilmeyen Çeşme Belediye Başkanı ...
CHP İzmir İlçe adayları belli oldu!
CHP MYK’sı İzmir’e özel toplandı. Toplantının sona ermesiyle kulisler ...
CHP'nin İzmir Büyükşehir adayı Cemil Tugay oldu!
CHP’de merakla beklenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemşl Tugay oldu.
 
CHP’nin Çeşme adayı Lal Denizli oldu
Mustafa Denizli’nin kızı Lâl Denizli, CHP'den Çeşme için belediye başkan adayı oldu.
CHP’de İthal dayatmaya karşı Çeşme İttifakı!
CHP kanadında İzmir ve ilçelerinin adaylarının açıklanmasına saatler kala ...
“İzmir’de oy alamayacağımız kimse yok”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, İzmir’in tüm ...
 
YAZARLAR
Sedat Kaya
Sedat Kaya
ŞİKAGO'DA DÖRT DELİKANLI
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
“HERKESLE VE HİÇ KİMSESİZ”
Okan Yüksel
Okan Yüksel
PAPİ MEHMET
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Papi Mehmet
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri