Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor








Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>POLİTİKA
23 Nisan 2018 Pazartesi - 10:48

İyi Parti'ye geçtiler

Erken seçim kararı alınmasının ardından Çeşme'de de siyaset hareketlendi. Cemil Baysın yedi arkadaşı ile birlikte MHP'den istifa ederek İyi Parti'ye geçti.

İyi Parti ye geçtiler

CHP'den 15 Milletvekili'nin istifa ederek İyi Parti'ye geçmesinin ardından Çeşme'de de siyaset hareketlendi. MHP Çeşme İlçe Teşkilatı'nda daha önce Yönetim Kurulu üyeliği yapan Cemil Baysın, yedi arkadaşı ile birlikte, MHP'den istifa ederek İyi Parti'ye geçtiler. Cemil Baysın ve arkadaşlarına, İyi Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Certel tarafından İyi Parti rozeti takıldı. 

İyi Parti'ye kaydını yaptırmasının ardından sosyal medya sayfasında bir açıklama yapan Cemil Baysın, Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezinin ve Devlet Bahçeli'nin Ak Parti hükümeti ile birlikte hareket ediyor olması sebebi ile Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ettiklerini belirterek, "Bu günden sonra siyasi mücadelemizi İyi Parti içinde vereceğiz. Bizler İyi Parti'ye, ülkesine ve yasalara tam bağlı bireyler olarak adalet ve yargının bağımsız olması ve Ak Parti hükümetinin baskıcı, ayrıştırıcı, yandaşçı zihniyetine karşı durmak amacı ile geldik. Ve ülkemizi, milletimizi bu dar günlerden çıkarmak için burada mücadele edeceğiz" dedi. 

Açıklamasında,  içeride ve dışarıda tüm kötü niyetlilere karşı dik duracak ve taviz vermeyecek, aldatılamayacak ve komşu ülkelerle olan ilişkilerimizi düzeltecek ülke yönetimine ihtiyaç olduğunu ifade eden Baysın, "Yarınımızdan endişe duyduğumuz bir zamandayız. Ülkemiz demokrasiden uzaklaşıp her geçen gün bir adım daha geriye doğru gidiyor. Olağanüstü Hal ile yönetilen bir ülke olduk. Halkımızın büyük bir bölümü sindirilmiş susturulmuş durumda. Şu an medeniyetten, insan haklarından uzaklaşan, saymakla bitmeyecek bir çok konuda eksiye düşen bir ülkeyiz. Siyaset, memleketi kalkındırmak ve halka hizmet etmek yerine kendini ve yandaşını kalkındırmak, karşında olanı sana destek vermeyeni de, devletin sana verdiği imkanları kullanarak baskılarla sindirerek yok etme kurumu oldu. İyi Parti olarak, bir an önce ülkemizi bu zihniyetten kurtarmalıyız.

Ülkemizi bir çok konuda geliştirmek, kalkındırmak ve muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için projeler üretmeliyiz. Böyle davranmazsak, önümüzde daha karanlık günler bizleri bekliyor. Bu ortamda büyük baskılar ve engellemeler olmasına rağmen cesaret ve fedakarlık gösterilerek İyi Parti'yi kuranları ve burada mücadele etmek için gelen herkesi saygı ile selamlıyorum. Siyaset ve ülkemizin yönetiminde çocuklarımızın geleceği için umut ışığı oldular. Şahsım ve arkadaşlarım adına burada olmaktan onurlu ve gururluyuz. Buradan toplumun bizler gibi gerçek Milliyetçi, Atatürkçü ve Cumhuriyet'e bağlı olan kesimlerine bir mesaj göndermek istiyorum; Bıçağın kemiğe dayandığı şu günlerde halkımız artık ayağa kalkmalı üzerindeki ölü toprağını silkelemeli ve korkmamalı. Korku, karşındakini dahada fazla güçlendirir bunu artık idrak etmek zorundayız.

Hiç kimse oturduğu yerden konuşup, tarafsız kalarak, 100 binlerce şehit verilerek kazanılmış atalarımızın bize emaneti bu cennet topraklara karşı olan sorumluluğunu yerine getiremez. İleride çocuklarımızın yüzüne gönül rahatlığı ile bakabilmemiz için kendi görüşlerimize uygun siyasi partilerin içinde söz sahibi olmalı, toplumsal menfaatler ve ülke yararına çalışmalı, aynı zamanda oylarımıza ve sandıklarımıza sahip çıkmalıyız" diyerek istifa kararını açıkladı. 

 
Festivaller kenti
 
23 Nisan coşkusu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Volkan Evci, "Amaçlarına ulaşamayacaklar"
Erken seçim kararı üzerine bir açıklama yapan İyi Parti Çeşme İlçe Başkanı ...
CHP'li Oran, "Baskın değil, 'acil' seçim kararı"
Erken seçim kararı alınması üzerine bir açıklama yapan CHP Çeşme İlçe ...
Türkiye 24 Haziran’da sandığa gidiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim çıkışı yapan MHP lideri ...
 
CHP’den ''OHAL değil demokrasi'' eylemi
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, Konak Meydanında "OHAL DEĞİL ...
''Kavgaya yer yok!''
İzmir’de basına kapalı gerçekleşen toplantıda örgütle buluşan Kılıçdaroğlu ...
CHP'li Ayata, Çeşmeli CHP'lilere "Seçim stratejileri"ni anlattı
CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Sencer Ayata, CHP Çeşme İlçe Başkan ...
 
Konya’da seçim stratejileri konuşuldu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkanlarıyla ...
CHP Milletvekili Altıok, "İttifak, kaybettiğinin itirafıdır"
CHP Çeşme İlçe Örgütü'nü ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, ...
CHP Kadın Kolları'ndan iki imza kampanyası birden
CHP Çeşme Kadın Kolları, şeker fabrikalarının özelleştirilmesine karşı ...
 
YAZARLAR
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Papi Mehmet
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
"HER İLETİŞİMCİ BİRAZ FİLOZOF OLMAK ZORUNDADIR"
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Okan Yüksel
Okan Yüksel
NİCE NİCE YILLARA BALIKÇI
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri