Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
TÜRK DİL DERNEĞİ'NİN KONUĞU GAZETECİ  ERÇETİNGÖZ
TÜRK DİL DERNEĞİ'NİN KONUĞU GAZETECİ ERÇETİNGÖZ
HABERLER>SPOR
15 Ocak 2017 Pazar - 17:45

Fena dağıttılar: 6-0

Çeşme Belediyespor, ligin ikinci yarısının ikinci maçında ağırladığı Selçuk Efes Belediyespor'u 6-0 yenerek moral depoladı.

Fena dağıttılar: 6-0

Maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı oyunuyla üstünlüğü elden bırakmayan Çeşme Belediyespor, ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda da baskılı oyununa devam eden Çeşme Belediyespor, yaptığı ataklarla rakibine nefes aldırmadı. İkinci yarıda elde ettiği 2 penaltının birisini gole çeviremeyen Çeşme Belediyespor, son dakikalarda bulduğu golle rakibini 6-0 yenerek, play off hedefinde moral depoladı. 

Çeşme Belediyespor'un maçın başından sonuna kadar atak futboluna ve farklı skor elde etmesine karşın, taraftarın sessiz kalması ve takımına destek vermemesi  ise dikkatleri çekti.

"Bizi izlemeye devam edin"

Maçın ardından bir açıklama yapan Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, yeni transferlerin uyum sorununa rağmen rakiplerini farklı skorla yendiklerini vurgulayarak, "İkinci yarının ikinci maçında elde ettiğimiz bu sonuç, önümüzdeki maçlarda moral motivasyon olarak bizleri olumlu etkileyecek. Transfer ettiğimiz sporcuları izledik. Antrenman eksikleri var. Arkadaşlarımız bu eksikliği giderirler. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağımıza ve daha etkili oyunlar çıkaracağımıza inanıyorum. Futbolun güzellikleri devam edecek. Bundan sonra çok kolay puan ve maç vereceğimizi zannetmiyorum. İddialıyız, inançlıyız. Tüm Çeşmelilere 'Bizi izlemeye devam edin' diyorum" diye konuştu.

"Muhatabınız benim"

Maç başlamadan önce bazı taraftarların astığı, teknik direktörün istifasını isteyen pankart için taraftara mesaj veren Kulüp Başkanı Gün, "Kendileri ile, hafta içerisinde, yönetim kurulumuz ve teknik heyetle birlikte bir toplantı yaptık. Ama bazı konularda ısrar ediyorlar. Çok azınlıkta olduklarını zannediyorum. Onları da kazanmak istiyoruz. Futbol seyircisiz olmaz. Taraftarsız olmaz. Biz onlar için çalışıyoruz. Kendilerine de söyledim; ne kadar futbol izleyen varsa, hepsi antrenör. Herkes takım yapmaya kalkarsa, bu işin sonu gelmez. Herkes 'Kelle' isterse bu işin sonu gelmez. Bu işin karar mercii yönetim kuruludur. Yönetim kurulunun başında da ben varım. Gereken cevabı onlara verdim. Bundan sonra da vermeye hazırım. Tartışmaya da hazırım. Camiamız içerisinde benden başka kimse muhatap olmayacak. Her şeyi göğüslemeye hazırım. Onların da ikna olacaklarına inanıyorum. Kimseyi kaybetmek istemiyorum. Bütün güzellikler zaten onlar için" diyerek açıklamada bulundu.

"Kimse merak etmesin, bu takımı istedikleri yere getireceğiz"

Farklı galibiyet sonrası açıklamada bulunan Çeşme Belediyespor Teknik Direktörü Malik Gençalp de, geçen hafta da söylediği gibi eksiklerin arkasına sığınmadığını vurgulayarak, "Çok eksik oyuncumuz vardı. Futbolda temel bir kural vardır; iyi futbol, iyi oyuncularla oynanır. Sakatlıklar ve cezalı oyuncular, geçen hafta bizim belimizi bükmüştü. Bu nedenle geçen hafta takılmıştık. Ama bu haftaki sonuç da gösterdi, Çeşme Belediyespor'un önü, bundan sonra açıktır. Yeni gelen oyuncuların fizik kondüsyonları biraz daha yükselince, daha da iyi olacağız. Bugün, oyun olarak da, skor olarak da herkesi tatmin eden bir oyun vardı. Bugünkü sonucu bütün Çeşme Belediyesporlu taraftarlara armağan ediyorum. Kimse merak etmesin, bu takımı istedikleri yere getireceğiz. Yeter ki bu takıma sahip çıksınlar. Bu takımın 6 gol atıp, bir o kadar da gol kaçırması, beni sevindirdi. Biraz daha eksiklerimiz var. Onu da tamamlayıp, sezon sonunda bir üst gruba çıkacağız. Bunu herkes böyle bilsin. Yeter ki, ufak tefek kazalara kurban gitmeyelim" değerlendirmesinde bulundu. 

Etiketler:
 
Karne hediyesi sinema ve tiyatro
 
Güreş coşkusu hava muhalefeti tanımadı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
1-1'lerini üzmediler
Çeşme Belediyespor, yenilenen sahasında misafir ettiği Sakin Şehir Seferihisarspor ...
Finale 1 kala yenildiler, ama gururlular
Çeşme Belediyespor Genç Kızlar Voleybol Takımı, finale bir adım kala yenilseler ...
Alaçatıspor kan yeniledi
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Alaçatıspor, üç oyuncusu ile yolunu ...
 
Çeşme Kartalları, ''Bu ülkeyi yıkamayacaklar''
Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mesut Karaca, İstanbul'daki ...
Çeşme Kartalları, yeni yılda barış diledi
Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mesut Karaca, bir mesaj ...
Kalleşçe bir saldırı
Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı yazılı açıklama ile Ortaköy saldırısını sert bir dille kınadı.
 
G.Saray'dan terör açıklaması
İstanbul'da yaşanan terörsaldırısı G. Saray kulübü tarafından kınandı.
Fenerbahçe'den terör açıklaması
Fenerbahçe kulübü resmi sitesinden yaptığı açıklama ile İstanbul Ortaköy’de ...
Kulüplerden sert tepki
İstanbul’da yaşanan terör saldırısına Beşiktaş kulübü yazılı açıklama yaparak tepki gösterdi.
 
YAZARLAR
Sedat Kaya
Sedat Kaya
BİR AVUÇ ALKIŞ
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Denizli, Çeşmelilerin gönlünü çabuk kazandı
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
ALİ SİRMEN'İN MAHPUSLUK KEHRİBAR TESBİHİ...
Okan Yüksel
Okan Yüksel
EBEBİYATIN KEMALLERİ
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Kara kaplı defter!
Levent Donduran
Levent Donduran
Bir şiiri olmalı herkesin!..
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri