Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor








Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT-MAGAZİN
4 Ocak 2017 Çarşamba - 07:18

“Evde izlenecek film, sinemada izlenecek film” ayrımı ortadan kalkıyor

Sinemia Premium, üyelerine baştan sona kusursuz bir sinema deneyimi yaşatıyor ve ayrıcalıklı bir yaşam tarzının kapısını açıyor.

“Evde izlenecek film, sinemada izlenecek film” ayrımı ortadan kalkıyor

Sinemia Premium, üyelerine baştan sona kusursuz bir sinema deneyimi yaşatıyor ve ayrıcalıklı bir yaşam tarzının kapısını açıyor. Sinemia Premium üyeleri ayda iki bilet fiyatına istedikleri salon ve seansta diledikleri kez film izleyebiliyor. Böylece “evde izlenecek film, sinemada izlenecek film” ayrımı ortadan kalkıyor; üyelerin sinemaya gitme sıklığı 4 katına çıkıyor. Üyeler ayrıca, şehrin en gözde restoran ve kafelerde indirim elde ediyor, gala ve özel gösterimle katılma şansı yakalıyor.

Özel sinema kulübü Sinemia, Premium Üyelik sistemi ile Türkiye’nin sinema alışkanlıklarını baştan yaratıyor. Sinemia Premium üyeleri, sinemaya gitme kararı aldığı ilk dakikadan, film sonrasındaki kahve keyfine kadar A’dan Z’ye kusursuz bir deneyim yaşıyor. Üstelik üyeler, ayrıcalıklı bir yaşam tarzının da parçası oluyor.

İki bilet fiyatına, artık her film sinemada izleniyor

Sinemia Premium Üyelik ile artık “evde izlenecek film, sinemada izlenecek film” ayrımı ortadan kalkıyor. Üyeler ayda iki bilet fiyatı kadar bir ücret ödeyerek, Türkiye’nin her yerinde, her salonda, her filmde ve her seansta 30 kez sinemaya gidebiliyor. 2D, 3D, IMAX, MPX, Dolby Atmos, 4DX ve hatta D-BOX, Açık Hava Sinemaları veya VIP Salonlar fark etmiyor.

Üyelerin sinemaya gitme sıklığı 4 katına çıkıyor

Sinemia Kurucusu Rıfat Oğuz, “Sinema Premium üyelerinin sinemaya gitme sıklığı bu kolaylıklar sayesinde 4 katına çıkıyor. Ayrıca Premium üyelerimiz yılın en popüler, en çok merakla beklenen filmlerinin galalarına, ön gösterimlerine ve sinema dünyasına dair özel davetlere katılabiliyor” dedi.

Restoran, kafe ve pek çok markada özel indirimler

Sinemia Premium üyeleri artık sadece sinemada değil, özel indirimlerle hayatın her alanında ayrıcalıklı. Üyeler, şehrin en gözde mekanlarında 400'den fazla restoran, cafe ve şarküteride indirim avantajından yararlanabiliyor.

Üyelik için ilk adres: Sinemia.com

Sinemia Premium üyesi olmak için, ilk adres Sinemia.com. Web sitesine Facebook ya da Linkedin hesabınızla giriş yaparak, dilediğiniz süreli üyelik paketini seçebilirsiniz. Bilgilerinizi girdikten sonra üyelik isteğiniz onaylanacak ve Sinemia kartınız adresinize postalanacak. Üyelik işlemi tamamlandıktan sonra, yapmanız gereken tek şey, Sinemia mobil uygulamasını telefonunuza indirmek, sinema salonunun yolunu tutmak ve Sinemia kart ile gişede ek bir ücret ödemeden biletinizi alıp filmin tadını çıkarmak.

Sinemia hakkında:

Sinemia, sinemaseverlerin sinema aşkını sınırsız ve özgürce yaşayabilmeleri için kurulmuş sosyal bir sinema platformudur. Sinemia Premium üyeleri, üyeliklerinin sürdüğü ay boyunca Türkiye’nin her yerindeki tüm sinema salonlarında sınırsız film izleyebilirler. Ayrıca düzenlenen ön gösterim, sanatçı sohbetleri ve özel organizasyonlar ile üyelere sunulan özel, prestijli bir sosyal yaşam biçiminin parçası olurlar. Sinemia banka kartı altyapısıyla lokasyon bazlı teknolojiyi bir araya getiren Türkiye’nin ilk teknoloji girişimidir.

Bugün Türkiye ve İngiltere’de faaliyet göstermekte olan Sinemia ilk yatırımını 2015 Aralık ayında pek çok başarılı girişimin yatırımcısı Aslanoba Capital’den almıştır. 2016 yılı Temmuz ayında Aslanoba Capital ve İstanbul Startup Angels üyelerinden Ali Çebi ve Burak Örücü Sinemia’nın ikinci yatırımını gerçekleştirmiştir. Üçüncü yatırım için ise aynı yıl içerisinde Silikon Vadisi merkezli venture capital firması 500 Startups ile el sıkışmıştır.

Sinemia, kullanıcılarına özel film önerileri, listeler ve sinema dünyasından güncel haberler sağlayan, ayrıca beğeni ve paylaşım yapmalarına olanak vererek sosyal bir mecra sunan uygulamasını, 2016 yılı sonuna dek 20 ülkeye taşımak için çalışmalarını sürdürmektedir.

 
200 ton atık toplandı
 
Finale 1 kala yenildiler, ama gururlular
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de “Ahududu” Günleri
Tiyatrokare’nin 25. tiyatro sezonunun yeni oyunu “Ahududu”, 14 Ocak’ta ...
Ödüllü yönetmen ''İnadına İzmir'' dedi
Altın Portakal'da "Yağmurlarda Yıkansam" filmiyle ödüle layık görülen ...
YAZARLAR
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Beyaz Atlı Süvariler
Sedat Kaya
Sedat Kaya
CELAL
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
“HERKESLE VE HİÇ KİMSESİZ”
Okan Yüksel
Okan Yüksel
PAPİ MEHMET
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Papi Mehmet
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri