Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
HABERLER>SAĞLIK
18 Kasım 2022 Cuma - 11:08

Çeşmeli çocuklar Kaan Efe'yi yalnız bırakmadı!

Çeşme Eğitim-İş Sendikası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün izniyle, Çeşme’de bulunan okullarda KAAN EFE’nin tedavisi için gereken paranın toplanabilmesi amacıyla yardım kampanyası düzenlendi.

Çeşmeli çocuklar Kaan Efe yi yalnız bırakmadı!

Çeşmeli çocuklar, minik KAAN EFE için tek yürek oldu. Çeşmeli çocuklardan 1 TL verende oldu, biriktirdiği harçlığın tamamını veren de oldu, ama içlerin birisi sadece 5 TL verebildiği için KAAN EFE’den özür diledi. Hepsinin ortak dileği KAAN EFE’nin bir an önce tedavi olması ve sağlığına kavuşmasıydı.

Çeşme’de toplumsal sorumluluk projelerine duyarsız kalmayan ve pek çok ilke imza atan Çeşme Eğitim-İş Sendikası Başkanı Burak Atasefa, okullardaki yardım kampanyasına gönülden destek olan Çeşmeli Çocuklardan sonra Çeşmelilerden de KAAN EFE için destek istedi. 

Burak Atasefa çağrısında Çeşme halkına şöyle seslendi;

“Sevgili Çeşmeliler;

Biliyorsunuz ki ülkemizde kanayan bir yaradır SMA hastası çocuklar. Ülke genelinde ne yazık ki SMA hastası çocukların ve ailelerinin hayata tutunma çabalarını hepiniz bilirsiniz. Olması gereken elbette devletin bu konuya el atmasıdır ancak ne yazık ki şu anda siyasal iktidar bu konuda kulağını tıkamış ve bu çocuklarımızı kaderine terk etmiş durumdadır. Bir çocuğumuzun hayatı şu anda sarayın 3 günlük elektrik faturası kadardır ve durum bu kadar acıdır. 

Ancak ortada bir gerçek var ki bu çocuklarımızın hayatı, artık siz duyarlı insanların elindedir.

Ne yazık ki hiçbir aile, bu çocukların hayata tutunması adına gereken 1.800.000 Doları veremez. Bu nedenle bu aileler, valilik izniyle kampanyalar düzenleyerek zenginiyle, yoksuluyla herkesten yardım beklemektedir. Bu yardım bekleyenlerden biri de Eğitim-İş üyesi bir arkadaşımızın yeğenidir. Uzun zamandır yaklaşık 250 gönüllü olarak Kaan Efe’yi hayata döndürmek için çaba sarf ediyoruz. Ünlü sanatçılarımız konserler verdi, bağışçılarımız destekte bulundu ve toplanması gereken 34.600.000 TL’nin 30.000.000 TL’den fazlası toplandı. Şu anda ihtiyacımız olan sadece 2-3 Milyon TL’dir.

Bununla birlikte, toplanması gereken paranın şu anda %64’ü toplanmış durumda. Toplanan para miktarı %70 olduğunda “Elim Sende” platformu ve “1 Euro 1 İnsan” platformu paranın kalan kısmını hızlı bir şekilde tamamlıyor. İhtiyacımız olan yaklaşık 3 Milyon TL civarı para toplandığında, Elim Sende ve 1 Euro 1 İnsan platformlarının kalan kısmı tamamlama şansını kazanacağız.

Sendikamız olarak, sendika üyesi arkadaşlar olarak yardımda bulunduk. Ancak bizim gücümüz bu miktarı toplamak adına yeterli değildir. Bu nedenle siz Çeşmelilerden yardım talep ediyoruz.   Bu konuda öncelikle Çeşmeli zenginlerimizden yardım istiyoruz. 

Ancak çok az zamanımız kaldı. Sadece en fazla 1,5-2 ayımız kaldı. Eğer bu para toplanmazsa 2 ay sonra çocuğumuz artık hayatta olmayacak. En zenginimizden en fakirimize kadar yardımınıza ihtiyacımız var. 1 milyondan tutun da 1 TL’ye kadar ihtiyacımız var. Damlaya damlaya göl de olur, hayat da olur. Zenginlerimizden, halkımızdan, öğrencilerimizin harçlığına kadar ihtiyacımız var. Ve tek amacımız, çocuğumuzun yaşaması.

Bu konuda sizden duyarlılık bekliyor ve desteğinizi istiyoruz. Bizler Eğitim-İş sendikası olarak bu davaya gönül verdik ve çocuğumuzun gereken parası toplanana kadar çabamızı sürdüreceğiz. Ve sizin desteklerinizle Kaan Efe’yi hayata döndüreceğiz, inanıyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz.

Unutmayın, sizin dönüp bakmadığınız paralar, Kaan Efe’nin hayatıdır. Kiminin 1 TL’si, kiminin 1 milyon Tl’si Kaan Efe için hayata tutunmak demektir. Bazı ilçelerimizde esnaflar bir günlük karlarını bağışlamışlar, kimi ilçelerde öğrencilerimiz harçlıklarını kampanyaya bağışlamışlar, kimi zenginlerimiz de büyük bağışlar yaparak yüklü miktarda destek sağlamışlardır.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün izniyle okullarda öğrencilerimizden para topladık. Güzel yürekli çocuklarımız yaptıkları bağışlarla birlikte yürekleriyle de Kaan Efe bebeğimize destek verdiler. 1 TL veren de oldu, bugüne kadar biriktirdiği paranın tamamını veren de oldu, 5 TL verebildiği için özür dileyen de oldu. Bu güzel yürekli çocuklar, siz güzel yürekli Çeşmelilerin çocukları.

Bir kişi değişir, dünya değişir düşüncesiyle destek verdiğimiz kampanyaya hepinizi bekliyoruz. Şimdiden tüm Çeşme halkına desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.”

KAAN EFE, için zaman daralıyor...

VALİLİK ONAYLI KAAN EFE YARDIM KAMPANYASI BAĞIŞLARI;

SMS İLE  BAĞIŞ İÇİN

Tüm operatörlerden KAAN EFE yazıp 6201'e SMS göndererek 20 TL bağışta bulunulacağı gibi,  ayrıca valilik izni olan ibanlara da bağışta bulunulabiliyor.

 

 
İZSU'dan Çeşme'ye 300 km'lik yeni içme suyu hattı
 
Alaçatı'da Windsurf Show!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çes?me Devlet Hastanesi’ne 12 hekim atandı.
Sag?lık Bakanlıg?ı 2022 Yılı 3. Dönem atama kurası sonuçları isim listeleri ...
Bilet al SMA’lı çocuklara umut ol
Kalıtsal kas hastalığı SMA hastalarının tedavilerine destek olmak amacıyla ...
AKP sağlık çalışanlarına da ayrımcılık yaptı
Sağlık çalışanlarına ek ödeme getirildi, belediye hastaneleri ve kurum hekimleri dahil edilmedi
 
Michelin yıldızlı Şef Anadolu mutfağı için İzmir'de
91. İzmir Enternasyonal Fuarı ile eşzamanlı düzenlenen uluslararası gastronomi ...
Vaka sayısı açıklananın en az 40 katı
Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre haftalık vaka sayısı 117 ...
Tabip Odası'ndan Gündem Çeşme'ye özel açıklama!
Gündem Çeşme’ye özel açıklama yapan İzmir Tabip Odası Başkanı Dr. Süleyman ...
 
Kritik 'hatırlatma dozu' uyarısı
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik özlü, "Gençseniz ve bağışıklık sisteminiz ...
'Her iki testten biri pozitif!'
İzmir Tabip Odası Başkanı Süleyman Kaynak, Türkiye genelinde olduğu gibi ...
Korkutan 'koronavirüs' uyarısı
Tüm dünyada koronavirüs önlemleri kaldırılırken, BioNTech'in kurucu ortaklarından ...
 
YAZARLAR
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
NAM-I DİĞER "LAZ ERCAN"
Okan Yüksel
Okan Yüksel
NİCE NİCE YILLARA BALIKÇI
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Bayram gazetecinin neyine!
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri