Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
TÜRK DİL DERNEĞİ'NİN KONUĞU GAZETECİ  ERÇETİNGÖZ
TÜRK DİL DERNEĞİ'NİN KONUĞU GAZETECİ ERÇETİNGÖZ
HABERLER>SPOR
30 Mayıs 2017 Salı - 09:00

Çeşme Belediyespor başarıdan başarıya koşuyor

Çeşme Belediyepor'un alt yapı takımları U-12 ve U-19 şampiyonluklarını ilan ederken, Plaj Voleybolu takımı Ege Bölge İkincisi oldular. Satranç takımı da Türkiye Satranç İkinci Ligi'nde oynama hakkı elde etti.

Çeşme Belediyespor başarıdan başarıya koşuyor

Çeşme Belediyespor U-12 ve U-19 takımları lig maçlarının bitmesine birer maç kalmasına rağmen şampiyonluklarını ilan ederken, Plaj Voleybolu oyuncuları da Ege Bölge İkincisi olarak Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde ettiler. Öte yandan Satranç Takımı da Türkiye Satranç İkinci Ligi'n de oynayacak.

Çeşme Belediyespor'un alt yapı takımları olan U-12 takımını çalıştıran Hakan Kara, İbrahim Gören, Gökay Ateşler ve U-19 takımını çalıştıran Mesut Erşahin ile Ertuğrul Kavas'ın başarılı yönetimleri ve takım oyuncularının büyük başarısı ile her iki takım da maçlarının bitmesine birer hafta kalmasına rağmen şampiyonluklarını ilan ettiler.

Öte yandan Çeşme Belediyespor Plaj Voleybolu takımının oyuncuları Öznur İssi ve Sude Cenger, 6 Mayıs tarihinde başlayan turnuvada başarılı oyunlar çıkararak 28 Mayıs'taki son maçlarında Ege Bölge İkincisi olmayı başardılar. Derya Arıç'ın çalıştırdığı Plaj Voleybolu takımı, 30 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında Sinop'ta yapılacak Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti. 

Çeşme Belediyespor Satranç Takımı da Türkiye Satranç Ligi'nde oynayarak Çeşme'yi temsil edecek.

"Daha çok gencin spor yapmasından yanayız"

Başarıları ardı ardına gelen Çeşme Belediyespor Kulübü'nün Başkanı Şerif Gün bir açıklama yaparak, başarılardan duyduğu memnuniyetini ifade etti. Öncelikle Çeşme Belediyespor'un kurumsallaşmasına önem verdiklerini vurgulayan Kulüp Başkanı Gün, "Kulübü sağlıklı bir yapıya oturtmaya çalışıyoruz. Tabi ki ardı ardına gelen başarılar bizi daha da heveslendiriyor. Bir anda gelen sonuçlar değil bunlar. Bizden önceki yönetimin de, antrenörlerin de, çalışan arkadaşlarımızın da büyük katkıları var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Alt yapıdaki bütün branşlardaki tabanı genişletmeye çalışıyoruz. Maalesef okullarımıza yeterli düzeyde giremedik. Okullarımız halen bir direnç içerisinde. Okulları da katıp, tabanda sporu daha da yaygınlaştırırsak bu başarılar daha fazlasıyla gelir. Biz daha çok gencin spor yapmasından yanayız. Bütün branşlarda istedikleri, özledikleri, becerdikleri her branşta spor yapmalarını istiyoruz" diye konuştu.

"Öznur ve Sude herkese örnek oldular"

Plaj Voleybolu takımının gösterdiği başarıdan çok memnun olduğunu vurgulayan Gün, "Takımı çalıştıran Derya Arıç hocaları başta olmak üzere iki oyuncumuz da, Çeşme'de voleybolun gelişmesinde örnek olacak sporcular. İyi sporcular, daima çekicidir. Yaşamlarıyla da herkese örnek olurlar. Kadın sporcularımızı daha çok destekliyorum. Daha çok genç kızımızı spor yaparken görmek istiyoruz. Öznur ve Sude, yaşam tarzlarıyla, sporcu kişilikleri ile, başarılarıyla örnek sporcular. Kendilerini her konuda sonuna kadar destekleyeceğiz. Umarım ikisi de üniversitede iyi bir bölüm kazanır ve spora üniversite de devam ederler. Ama onlar başarılarıyla Çeşme'de Plaj Voleybolu'nun önünü açtılar. Bu örnek duruşlarının hep devam edeceğine inancım tam. Futbolda da öyledir. Futbolda bizim önümüzü Büyük Mustafalar, Palaçaki İsmetler, Tokmak Hasanlar, Nuri ağabeyler bize örnek olmuşlardı. Onların yolunda gittik. Biz, Çeşme Belediyespor'da böyle bir gelecek yaratmak istiyoruz" şeklinde konuştu. 

"Sporcu iyi insan olmalı"

Sporcunun her şeyden önce iyi insan olması gerektiğinin altını çizen Kulüp Başkanı Şerif Gün, "Sporcu, ahlaklı, dürüst ve iyi insan olmalıdır. Hocalarımızdan hep istediğim; sporcularımızın davranışlarına önem vermeleri. Giyimiyle, davranışıyla, toplum içindeki yaşamıyla, iyi bir insan olmalılar. Başarıları kadar iyi insan olmaları da önemli. Sadece şampiyon olmaları, benim için çok önemli değil. Bizler, öncelikle iyi insan yetiştirmek istiyoruz. Tabi ki, başarılar, şampiyonluklar da önemlidir, küçümsemiyoruz ama iyi ve ahlaklı olmaları da şampiyonluklar kadar önemli" dedi. 

"Çeşmelileri spora davet ediyoruz"

Çimi yenilenen futbol sahasını halkın spor yapması için herkese açtıklarını da belirten Şerif Gün, "Haftada üç gün ücretsiz aerobik dersleri veriyoruz. Ayrıca her günkoşu bandını ve kondisyon aletlerini kullanma imkanı sağlıyoruz. Ancak ne yazık ki katılımın az olduğunu görüyoruz. Aerobik derslerini 08.00-09.00 saatleri arasında veriyoruz. Saatlerin erken olduğu düşünülebilir. Ama artık yaza girdik. Havalar daha da ısınacak. Belki daha da erkene çekmek zorunda kalacağız. Bütün imkanları sağlamamıza rağmen üzülerek söylüyorum ki, yeterli ilgiyi görmedik. Aerobik sporunu en az 40-50 kişi ile yaparız diye düşünüyordum. Çim zeminimiz, kondisyon aletlerimiz, akademili hocamız ve müziğiyle her türlü imkanı sağladık. Biz Çeşmelileri ısrarla spora davet ediyoruz. Spor sağlıktır diyoruz" diyerek çağrıda bulundu. 

 
Muhtar sigorta primleri devletten
 
MS Hastalığına dikkat!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çeşme'nin Kartalları yeri göğü inletti
Beşiktaş'ın ligin bitimine bir hafta kala Gaziantepspor'u 4-0 yenerek ...
İzmir Kent Konseyi'nin hedefi 500 kilometre
İzmir Kent Konseyi, İzmir’in katılımcı olduğu Avrupa Bisiklet Yarışması ...
Çeşme’de kupalar sahiplerini buldu
Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Çeşme-İzmir’de düzenlenen T.C. Gençlik ...
 
"İzmir’i Avrupa Şampiyonu yapacağız"
İzmir’i Avrupa Şampiyonu yapmak için Ege İhracatçı Birlikleri Bisiklet Takımı pedal çeviriyor.
Sağlıklı yaşam için spora davet
Çeşme Belediyespor yöneticileri, Çeşmelileri sağlıklı yaşam için spora davet ettiler.
Yelken heyecanı sona erdi
Türkiye Yelken Federasyonu’nun organize ettiği Optimist – Optimist Junior, ...
 
Yelken heyecanı sürüyor
Türkiye Yelken Federasyonu’nun organize ettiği Optimist – Optimist Junior, ...
Çeşme’de yelken şöleni başladı…
Türkiye Yelken Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan 16-21 Mayıs ...
12 Madalyanın yarısını kazandılar
Özel Çeşme Ege Bilgi Ortaokulu öğrencileri, Çeşme'de düzenlenen masa tenisi ...
 
YAZARLAR
Sedat Kaya
Sedat Kaya
BİR AVUÇ ALKIŞ
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Denizli, Çeşmelilerin gönlünü çabuk kazandı
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
ALİ SİRMEN'İN MAHPUSLUK KEHRİBAR TESBİHİ...
Okan Yüksel
Okan Yüksel
EBEBİYATIN KEMALLERİ
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Kara kaplı defter!
Levent Donduran
Levent Donduran
Bir şiiri olmalı herkesin!..
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri