Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor








Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>POLİTİKA
30 Ocak 2020 Perşembe - 10:53

CHP Çeşme Kadın Kolları Kongresi yapıldı

CHP Çeşme Kadın Kolları Kongresi gerçekleştirildi. Şeniz İridere yeniden Kadın Kolları Başkanı seçildi.

CHP Çeşme Kadın Kolları Kongresi yapıldı

CHP Çeşme İlçe Örgütü Kongresi'nin ardından, 29 Ocak Çarşamba günü de İlçe Kadın Kolları Kongresi gerçekleştirildi. CHP İlçe Örgütü'nde yapılan Kongre'de, Şeniz İridere, tek aday olarak girdiği seçimde, yeniden Kadın Kolları Başkanı oldu.

Yoğun bir katılımın olduğu Kongre'ye, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Nurdan Şenkal Uçar ve Çeşme sorumlusu Binnur Akgül de katıldı.

"Üzerimize düşen görevin ve sorumluluğun farkındayız"

Divan Başkanı seçilen İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Nurdan Şenkal Uçar, kongrenin açılışında, Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı'nın selamını iletti. Divan Başkanı Uçar, İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı'nın yazılı mesajını da okudu. Balcı, yazılı mesajında, "Bildiğiniz gibi partimiz son yerel seçimlerde büyük bir başarı yakaladı. Artık hepimizin tek hedefi var; önümüzdeki genel seçimlerde partimizin iktidar olmasını sağlamak. Bu hedefe ulaşabilme konusunda biz kadınlara çok büyük görev düşmekte. Biz kadınlar da üzerimize düşen görevin ve sorumluluğun farkındayız. İktidara yürüdüğümüz bu günlerde seçilecek tüm kadınlarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Kongreye katılan tüm Çeşmeli kadın kollarımızı sevgiyle kucaklıyorum" dedi. 

"Kongrenin güzel günlere ışık tutmasını dilerim"

Divan Başkanı Nurdan Şenkal Uçar, yaptığı konuşmada, "Osmanlı döneminde, nüfus sayımlarında dahi sayılmayan kadınlarımız, Cumhuriyet ile birlikte, demokrasi içerisinde, Ata'mız sayesinde hak ettiği saygınlığa kavuşmuştur. Genel iktidara yaklaştığımız bugünlerde, iktidar mücadelesi için canla başla çalışan kadın arkadaşlarım, tarihi bir görev ve sorumluluğu yerine getirmek amacıyla bir araya geldiğimiz bugünde, 97 yıllık tecrübe, birikim ve ilkeli duruşla ideallerimizi geleceğe taşıyacağımız inancımla, kongremizin güzel günlere ışık tutacağı umudumuzla başarılar dilerim. İktidar yürüyüşümüzde, seçilecek her bir arkadaşımı şimdiden ayrı ayrı tebrik ederim" diye konuştu. 

"CHP bayrağını her daim onurla ve gururla taşıdım"

Şeniz İridere de bir konuşma yaparak, "19 Aralık 2017 tarihinde bu şerefli göreve seçildikten sonra, sizlerle birlikte, kol kola, omuz omuza, sevgiyle ve kardeşlikle, hep birlikte yürüdük. Bu yolculuğumuzda, Çeşmeli kardeşlerimizi bir diğerinden ayırmadan, ayrıştırmadan, hepsini kucaklayarak, herkesin derdine, sıkıntısına ortak olmayı ve çözüm bulmayı kendime görev bildim. Ayrıca bilmenizi isterim ki, CHP bayrağını her daim onurla ve gururla taşıdım. Ve güzel ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor günlerde, CHP bayrağını taşımaya devam ederek, çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğime inancım sonsuzdur. Bu inançla, bazen ağlayarak, bazen gülerek, ama her daim azimle, ülkesi için tüm zorlukları sırtlamaya hazır olan kardeşlerim, sizi saygı ve sevgiyle bir kez daha selamlıyor, hepimize güzel bir seçim dönemi diliyorum" şeklinde konuştu. 

"Kadınlar, seçimi kazanmamızda önemli rol oynadılar"

CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar da, partiye ve Çeşme'ye yaptığı katkılardan dolayı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şeniz İridere'ye teşekkür ederek, "Kadın Kollarımız, seçim döneminde yaptıkları yoğun ve özverili çalışmalarla, seçimi kazanmamızda önemli rol oynadı. Kadınlarımız, partilerine ve adaylarına dört elle sarıldılar. Yılmadan, yorulmadan, bıkmadan, gece gündüz çalıştılar. Ev ev gezdiler. TOKİ'de bir Pazar günü, 75 kadınla yaptıkları çalışmayla, 1075 eve girdiler. Biz seçimi o gün kazandık. O yüzden hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum. Bugüne kadar görev yapanlara teşekkür ediyor, yeni seçileceklere de görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu. 

Rozet taktı

Yapılan konuşmaların ardından, İlçe Kadın Kolları'nın yaptığı faaliyetler, slayt gösterisi şeklinde sunuldu. Slayt gösterisinin ardından da, İlçe Kadın Kolları Başkanlığına tekrar aday olan Şeniz İridere, İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, İl Kadın Kolları temsilcileri, birlikte görev yaptığı yönetim kurulu üyeleri ile özverilerinden dolayı eşi ve kızına birer rozet taktı.

Yönetim Kurulu yenilendi

Yapılan seçimlerde, tek aday olan Şeniz İridere, yeniden İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak seçilirken, Yönetim Kurulu üyeliklerine; Ayşen Gültekin, Esma Şener, Şefika Kaya, Elif Keleş, Canan Bayraktargil, Cemile Yalçın, Sevcan Biçer ve Eda Tavas seçildi. İl Delegeliklerine de; Şenis İridere, Sabise Suna Tamer, Betül Aras ve Hayriye Aktaş seçildi. 

Etiketler:
 
Yunanistan'dan sığınmacılara bariyer planı
 
“Vahşi Kentleşmeye karşı durmalıyız”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Basın Kartlarını Gazeteciler vermeli"
Cumhuriyet Halk Partisi’nin gazeteci kökenli milletvekilleri Atilla Sertel ...
Meral Akşener Çeşme'ye geliyor
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2 Şubat Pazar günü Çeşme'yi ziyaret edecek.
Çeşme ve Urla parselleri Meclis gündeminde
İyi Parti İzmir Milletvekili ve Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, ...
 
511 parselin acele kamulaştırılması Meclis'e taşındı
İyi Parti İzmir Milletvekili ve Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, ...
Deniz Yücel’den Çeşme örgütüne ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) ilçe kongreleri biterken gözler 8 Şubat’ta ...
CHP İl Başkanı Yücel bugün Çeşme’de
CHP’de tamamlanan ilçe kongreleri sonrası gözler 8 Şubat'ta gerçekleştirilecek ...
 
Uğur Mumcu bugün daha iyi anlaşılıyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, 1993 yılında ...
CHP'li Sertel, "Uğur Mumcu bugün daha iyi anlaşılıyor"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, "Uğur Mumcu, ...
Kongre tarihi belli oldu
İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 8 Şubat Cumartesi Günü gerçekleşecek il ...
 
YAZARLAR
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Papi Mehmet
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
"HER İLETİŞİMCİ BİRAZ FİLOZOF OLMAK ZORUNDADIR"
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Okan Yüksel
Okan Yüksel
NİCE NİCE YILLARA BALIKÇI
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri