Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin  teması göç.
Can Yücel Kültür Sanat Festivali'nin teması göç.
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Işıl Yücesoy yeni oyunu ile İzmir'de
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
HABERLER>YEREL
27 Mart 2022 Pazar - 15:35

Başkanlar Alaçatı Ot Festivalinde

Alaçatı Ot Festivali'nin son gününde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu , İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer e Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran stantları gezdi, vatandaşlarla sohbet ett,

Başkanlar Alaçatı Ot Festivalinde

Bu yıl 11’incisi düzenlenen Alaçatı Ot Festivali'ne katılım ve ilgi büyük oldu. Festivalin ikinci ve son gününde halkla buluşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, baharın gelişinin ülkeye de umut getirdiğini belirterek, “Toplumlar da bazen kış, kara kış yaşıyor ama arkasından güneşler açıyor ve baharlar geliyor. Emin olun çok güzel bir bahar bizi bekliyor” dedi.



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çeşme Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Alaçatı Ot Festivali’ne katıldı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın ev sahipliğindeki programda ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyeleri Devrim Barış Çelik ve Semra Dinçer, parti temsilcileri, İzmir dışından gelen misafir ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, yurttaşlar yer aldı. Üreticilerin bulunduğu stantları gezerek sohbet eden belediye başkanları, coşkulu kalabalığın büyük ilgisiyle karşılaştı.

“Kıştan çıkıyor bahara giriyoruz, güneş tepemizde”
Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirlerin ağırlandığı festivalin ikinci ve son gününde halkla buluşan Başkan Soyer, “Nasıl özlemişiz. Güneşin altında kucaklaşmayı, güler yüzle buluşmayı nasıl özlemişiz. İyi ki geldiniz. Hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum. Başta Ekrem Oran başkanımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, bütün belediye çalışanlarının eline, emeğine sağlık. Çok güzel, büyük, dev bir organizasyon, alınlarının akıyla götürüyorlar. Helal olsun onlara. Türkiye’nin her yerinden gelmiş misafirlerle buluştuk. Doğada nasıl mevsimler var. İşte kıştan çıkıyor bahara giriyoruz, güneş tepemizde. İnanın toplumlarda da mevsimler var. Toplumlar da bazen kış, kara kış yaşıyor ama arkasından güneşler açıyor ve baharlar geliyor. Emin olun çok güzel bir bahar bizi bekliyor. Ve o baharı hep beraber kuracağız. Bu topraklarda güler yüzle, güle oynaya beraber yaşayacağız, göreceksiniz. Çok az kaldı çok. Kimse enseyi karartmasın. O güzel memleket bizi bekliyor” ifadelerini kullandı.  

“Çok çalışıyoruz”
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da, “Bugün çok kıymetli bir festivaldeyiz. Ot festivali, ilk defa gelebildim. Bu güzel toprakların bereketini, tadını, lezzetini, üretimin gücünü, kadının gücünü hissettim. Harikasınız. Emeğinize sağlık. Bu cennet vatanın her köşesi bereketlidir, insanı güzeldir. Neyi eksik? Bir şeyi eksik. Onu siz iyi biliyorsunuz. Biz de sorumluluğumuzun farkındayız. Kıymetli, yürekli arkadaşım Tunç Soyer’in ifade ettiği gibi gerçekten çok çalışıyoruz. Hiç hata yapmadan, eksik bırakmadan, sizleri dinleyerek, iş üreterek ülkemizin geleceğine şehirlerimizden en faydalı süreci yürütmeye çalışıyoruz. Bundan kuşkunuz olmasın” diye konuştu.

Çıtayı yükselttik
Bu yıl 11’incisi düzenlenen festivalde çıtayı en yükseğe çıkardıklarını belirten Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ise, “Madem çıtayı en üste koyduk, sonunu da en iyi şekilde taçlandıralım dedik. İki tane büyük başkanımız burada. İzmirimizin şehremini Tunç Soyer Başkanımız aramızda. Ve İstanbul’u yıllar sonra yeniden CHP’ye kazandıran Ekrem İmamoğlu aramızda. Bizi kırmadılar ot festivalimize geldiler” açıklamasında bulundu.
Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, “Kadıköy ve İzmir’in yüreği aynı yerden atıyor. Biz 1938’de kaldık, 1881’de doğduk. Atatürk’ün çizdiği yolda yakında Türkiye’yi aydınlığa kavuşturacağız” diye konuştu.

Etiketler:
 
Çeşme'de çevrecilerden protesto!
 
MHP'den 'Adım adım 2023' toplantısı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çeşme'de çevrecilerden protesto!
Çeşme’de Dr. Binbaşı Halis Temel’in yarattığı ve koruduğu Çeşme Paşalimanı’daki ...
Alaçatı'da festival coşkusu!
Doğadan toplanan yüzlerce türdeki otun tezgahlarda yerini aldığı 11’inci ...
11. Alaçatı Ot Festivali başladı
Bu yıl 11'inci kez düzenlenen Alaçatı Ot Festivali, düzenlenen kortej ...
 
TMMÖB'dan Çeşme Projesi açıklaması
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği İl Koordinasyon Kurulu’ndan Çeşme ...
Alaçatı'da festival zamanı...
C?es?me Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi du?zenlenen, Ege’nin enfes ...
TOKİ Çeşme’de 32 alanı satıyor
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut ...
 
Aya Yorgi yapılaşmaya açılıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği’nin askıya çıkardığı planlara göre ...
11’inci Alaçatı Ot Festivali 24-27 Mart’ta başlıyor!
Çeşme Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen, Ege’nin enfes ...
Çeşme'de sular çekildi!
Çeşme'nin Alaçatı mahallesi Sörf Bölgesi'nde , deniz 30 metre kadar çekildi. ...
 
YAZARLAR
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
"HER İLETİŞİMCİ BİRAZ FİLOZOF OLMAK ZORUNDADIR"
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Sıcak ya da soğuk
Okan Yüksel
Okan Yüksel
NİCE NİCE YILLARA BALIKÇI
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri