Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
TÜRK DİL DERNEĞİ'NİN KONUĞU GAZETECİ  ERÇETİNGÖZ
TÜRK DİL DERNEĞİ'NİN KONUĞU GAZETECİ ERÇETİNGÖZ
HABERLER>YEREL
3 Ocak 2019 Perşembe - 15:44

Özel çocuklara özel yılbaşı eğlencesi

Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çeşme'deki özel eğitim gören özel çocukları ağırlayarak, özel yılbaşı eğlencesi düzenledi.

Özel çocuklara özel yılbaşı eğlencesi

Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Görkem Erdoğan'ın öğretmenlerine teklifi ve Okul Müdürü Aydan Çakmakoğlu'nun da kabul etmesiyle gerçekleşen özel yılbaşı eğlencesinde, Çeşme'deki okulların Özel Eğitim sınıflarında eğitim gören özel çocuklar ve öğretmenleri katıldılar. 

Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Uygulama Oteli restoranında gerçekleştirilen özel yılbaşı eğlencisinde, Anadolu Lisesi'nde eğitim gören öğrencilerin hazırladıkları yiyecekler özel konuklara ikram edilirken, okul öğrencilerinin bir bölümü de çeşitli animasyon giysileri giyerek özel çocukları eğlendirdiler. Yapay kar makinesi ile yağdırılan kar ise özel çocukları sevince boğdu. 

Çeşme'nin tek organizasyon şirketi olan ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle tanınan Acar Organizasyon da, müzik sistemi, yapay kar cihazı, pamuk şeker ve patlamış mısır ikramları ile özel öğrencilerin eğlencesine katkıda bulundu. Karagöz-Hacivat oyunuyla da eğlenen özel çocuklar, etkinliğin sonunda panolara asılan kağıtlara boyadıkları parmakları ile resim yaptılar. 

12. sınıf öğrencisinin teklifi ile gerçekleşti

Özel çocuklara özel yılbaşı eğlencesi fikrini ortaya atan ve öğretmenleri ile okul müdürü Aydan Çakmakoğlu'nun desteğiyle gerçekleşmesini sağlayan 12. sınıf öğrencisi Görkem Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Edebiyat öğretmenimiz, bir sosyal sorumluluk projesi yapmamızı istedi. Kitap bağışlamak gibi fikirler ortaya çıktı. Kitap bağışlamak, tabi ki güzel bir düşünce. Ama ben daha farklı bir sosyal sorumluluk projesi olması gerektiğini düşündüm. Dalyan Mahallesi'nde özel çocukların eğitim gördüğü bir okul var. Bizim okulumuzda da özel eğitim sınıfı var. Onları davet ederek bir özel yılbaşı eğlencesi yapılmasını önerdim. Hem o özel çocuklar mutlu olsun, hem de biz onların eğlenmesine katkıda bulunduğumuz için mutlu olalım istedim. Düşüncemi öğretmenlerime söyledim. Onların ve okul müdürümüzün de olumlu karşılaması ile, projemiz daha da büyüdü ve Çeşme'deki bütün okullardaki öğrencileri kapsayacak şekilde gelişti. Umuyorum ki, bu özel eğlencede özel kardeşlerimizin yüzlerinin gülmesine neden olmuşuzdur" diye konuştu. 

"Öğrencilerimiz için de iyi bir etkinlik oldu"

Okul Müdürü Aydan Çakmakoğlu da yaptığı açıklamada, "Çeşme'deki okullarda eğitim gören özel çocuklarımızı mutlu etmek ve okulumuz öğrencileri ile aralarında iletişim kurabilmek ve bir araya getirmek istedik. Öğrencilerimiz için de yararlı bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu düşünüyorum. 12. sınıf öğrencimizin teklifini, öğretmenlerimiz bana aktardı. Biz de olumlu bularak, Çeşme'deki okullarda eğitim gören bütün özel çocuklarımızı kapsayacak şekilde genişlettik. Bizim öğrencilerimizin onları tanımaları, onların mutlu olmaları için çaba göstermeleriyle iyi bir etkinlik oldu. Tüm özel çocuklarımızın yüzlerinin güldüğü bir yıl olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. 

3 öğretmenin de katkıları ile başarılı bir organizasyon gerçekleşti

Kütüphanecilik Kulübü Öğretmeni Bengü Çağlaşan, Müzik Kulübü Öğretmeni Binnaz Ayral ve  Kültür Edebiyat Kulübü Öğretmeni Sema Kama, öğrencilerinin teklifini çok olumlu bularak sosyal sorumluluk projesinin gerçekleşmesine katkıda bulunurken, yaptıkları açıklamada da, "Öğrencimiz, 'En güzel toplum hizmeti, özel çocuklarımızı sevindirmektir' dedi. Etkinlik düşüncesini bize anlattı. Biz de olumlu bularak, okul müdürümüze anlattık. Ahmet Acaroğlu da Acaroğlu Organizasyon olarak bize destek verdi. Patlamış mısır, pamuk şeker, kar makinesi ve ses sistemi ile bize katkı sağladı. Öğrencilerimizin de animasyon katkısı ve yemek ikramıyla güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyoruz" diye anlattılar. 

"Sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam edeceğiz"

Çeşme'nin tek organizasyon şirketi olan ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ile tanınan Acar Organizasyon adına bir açıklama yapan Ahmet Acaroğlu da, "Öğrencimiz ve okul öğretmenlerimiz sosyal sorumluluk projelerini bana anlattılar. Biz de Acar Organizasyon aracılığıyla yapabileceklerimiz söyledik. İkramlarımızla, Karagöz-Hacivat seyirlik oyunuyla, animasyon giysileri giydirdiğimiz öğrencilerimizle, ritm ekibimizle özel çocuklarımıza özel bir yılbaşı eğlencesi düzenledik. Animatörlerimiz özel çocuklarımızla dans ederek onları eğlendirdiler. Bu eğlence fikrini ortaya atan 12. sınıf öğrencimiz Görkem Erdoğan da hem DJ'lik yaptı, hem de Karagöz-Hacivat'ı oynatarak, seslendirdi. Özel öğrencilerimiz giderken de panolara astığımız kağıtlara boyaya batırdıkları elleri ile resim yapacaklar. Acar Organizasyon olarak sosyal sorumluluk projelerine ücretsiz destek vermeye devam edeceğiz" diyerek Acar Organizasyon'un verdiği desteği anlattı. 

Gün boyunca eğlenen özel çocuklar, eğlencenin sonunda okuldan ayrılırken, kendilerine çeşitli hediyeler verildi. 

 
Tüm acil çağrılar tek numarada
 
Bu kalp seni unutur mu?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muhtar, mahallesi için bülten bastırdı
Fahrettinpaşa Mahallesi Muhtarı Rasim Özgül, mahallesi için yapılan çalışmalar ...
Çeşme'de 14 bin 165 imar barışı başvurusu
İmar barışı başvuruları 15 Haziran 2019'a kadar uzarken, Çeşme'de imar ...
Yılın son vatandaş buluşması gerçekleştirildi
Çeşme Kaymakamlığı'nın her ay gerçekleştirdiği kamu kurum yöneticileri, ...
 
Çeşmeli minikler kar sevinci yaşadılar
Mehmet Akpınar Anaokulu'nda eğitim gören Çeşmeli minikler, 2018'i kar ...
Çeşme yeni yıla barış dilekleriyle girdi
Yeni yıl Çeşme ve Alaçatı'da sokak etkinlikleriyle coşkuyla karşılanırken, ...
Çeşme'nin "Zeytin denizi" Germiyan'da
Çeşme'nin Germiyan Mahallesi'ndeki Zeytincik mevkisi, 50 bine yakın zeytin ...
 
Lüks villada hem alem yaptılar hem de soydular
Çeşme'nin Boyalık mevkisindeki bir villaya giren 4'ü erkek, 2'si kadın, ...
Sınıfa kar yağdı
Yılbaşı kutlaması yapılan 16 Eylül İlkokulu'nda kar spreyi ile sınıfta ...
Yılbaşında büyük ikramiye Çeşme'ye vurdu
Sadece yazın değil kışın da önemli turizm merkezlerinden biri olan tatil ...
 
YAZARLAR
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
EROL GÜNAYDIN 91 YAŞINDA...
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Süper Kupa’nın Zamanı
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Bayram gazetecinin neyine!
Okan Yüksel
Okan Yüksel
"ANADOLU ROCK OZANI" CEM KARACA 79 YAŞINDA...
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri