Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Moskova'da Nazım Hikmet etkinliği yapılacak
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
Meclis Üyesi Sefer Topçu aday adaylığını açıkladı
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu!
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
Atatürk’ün en sevdiği şiir olan ”Ferda” dijital platformlarda...
TÜRK DİL DERNEĞİ'NİN KONUĞU GAZETECİ  ERÇETİNGÖZ
TÜRK DİL DERNEĞİ'NİN KONUĞU GAZETECİ ERÇETİNGÖZ
HABERLER>POLİTİKA
24 Ekim 2019 Perşembe - 09:18

CHP'den Sandık Görevlilerine Teşekkür Belgesi

CHP Çeşme İlçe Örgütü, partiye uzun yıllar emeği geçen parti büyükleri ile 31 Mart Yerel Seçimleri'nde sandıklarda görev yapan partililere Teşekkür Belgesi verdi.

CHP den Sandık Görevlilerine Teşekkür Belgesi

"31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde inanç ve özveriyle ortaya koyduğunuz çalışmalarınızdan dolayı teşekkürlerimizi sunarız" yazan ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları'nın imzasını taşıyan Teşekkür Belgelerinin dağıtıldığı toplantı, Çakabey Kültür Merkezi'nde, çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Toplantıya, CHP İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz, Parti Eğitmeni Tülay Bayır, Çeşme Belediyesi Başkan Yardımcısı Fayika Tütüncüoğlu Öner, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şeniz İridere, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Simge Dura ve çok sayıda partili katıldı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ise, kontrol amaçlı anjiyo yaptırması nedeniyle, toplantıya gecikmeli katıldı. 

"Çok önemli bir görevi ifa ettiniz"

Coşkunun ve heyecanın yüksek olduğu toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantının ilk konuşmasını yapan  CHP İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz, toplantıya katılanları İzmir İl Başkanı Deniz Yücel adına selamlayarak, "31 Mart günü çok önemli bir seçim yaşadık ve büyük bir mücadele sonucunda önemli bir zafere imza attık. Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin üyeleri sizler, gerçek anlamda partinize sahip çıkarak, altı oklu CHP bayrağını Çeşme Belediyesi'nin çatısında dalgalanmaya devam ettirdiniz. Sandık görevi çok erdemli ve çok önemli bir görevdir. Sizler, CHP çatısı altında, çok önemli bir görevi ifa ettiniz. Türkiye'de başaramadığımızı, İzmir'de, Çeşme'de başarıyoruz. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İzmir genelinde 8 bin sandıkta, 8 bin sandık görevlimiz ve 2'şer müşahidimiz, sandıklarına sahip çıktı ve ıslak imzalı tutanakları partilerine getirdiler. Sizler, hepiniz, kutsal bir görevi yerine getirdiniz. Partinizin oylarına sahip çıktınız. İyi ki Çeşme örgütümüz var. İyi ki, İzmir örgütümüz var. İyi ki sizler varsınız" diye konuştu. 

"Büyük bir zaferin mimarları oldunuz"

CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları da yaptığı konuşmada, "31 Mart Yerel Seçimleri'nde bir zafer kazandıysak, bu hepimizin zaferidir. Gemimizin kaptanı, 'Çeşme bizim sevdamızdır' diye yola çıkan Belediye Başkanı Ekrem Oran ve Meclis Üyesi arkadaşlarımızla beraber, gece gündüz, hem sahada, hem sandık başında, hem de alanda çalışarak, hepiniz, çok büyük bir zaferin mimarları oldunuz. Ben, bu zaferi kazananların karşısında saygıyla eğiliyorum. İyi ki böyle bir örgütle çalıştım. Sizlerle beraber olduğum için çok gururluyum. Hepinize saygılar sunuyorum" şeklinde konuştu. 

"Başarıya büyük gayretlerin sonucunda ulaşıldı"

Belediye Başkan Yardımcısı Fayika Tütüncüoğlu Öner de bir konuşma yaparak, "Sizlerin gayretli çalışmaları sonucunda bu güzel zaferi elde ettik. Gerçekten bu başarıya büyük gayretlerin sonucunda ulaşıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'in söylediği gibi, batıdan doğuya doğru bir güneşin doğduğunu söylemek istiyorum. Bizim aldığımız her türlü karar, yaptığımız her türlü işlem, gerçekten doğuya örnek olacak niteliktedir. Bundan sonraki seçimlerde de daha büyük başarılar elde etmek dileğiyle, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"CHP'li belediyeler, CHP'nin genel iktidarının yolunu açacak"

Kontrol amaçlı anjiyo olması nedeniyle toplantıya gecikerek katılmak zorunda kaldığını açıklayarak, konuşmasını yapmak üzere sahneye çıkan Belediye Başkanı Ekrem Oran, "Doktor kalkmamamı söyledi. Ama benim makamımı borçlu olduğum sizler buradayken gelmemem mümkün değildi. Çok büyük bir aileyiz. Biz, bu ülkenin umuduyuz. Biz, bu ülkenin kurucu ve kurtarıcısı Cumhuriyet Halk Partisi'yiz. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum ve minnettarım. Bu dönemde iktidara gelen CHP'li belediyeler, CHP'nin genel iktidarının yolunu açacak belediyelerdir. Benim Çeşme'de başarısız olma lüksüm yok. Başarmak zorundayım. Ben, ülkem için, sizler için başarmak zorundayım. Hep beraber başaracağız" diye vurguladı. 

"Çeşmeliler yakında Çakabey Kültür Merkezi ile vedalaşacak"

Konuşmasında, Çakabey Kültür Merkezi'ni çok sevdiğini, bu salonda hiç yenilmediğini açıklayan Başkan Oran, "Ama artık bu salon amacına hizmet etmeli. Çeşmeliler yakında bu binayla vedalaşacak. Bu salonu ve aşağısını Çeşme Belediyesi'nin hizmet binası yapacağım. Sizlerin desteği ile seçilen Belediye Meclisi, burasını belediye hizmet binası olarak ilan etti. Zaten üst ölçekli planlarda burası belediye hizmet alanıydı. Binlik planlarda burasını kültür ve ticaret merkezi olarak belirlemişler. Ama 5 binlik planlarda çevirmeyi unutmuşlar. Biz de üst ölçekli planlara uyulması gerektiğini belirterek burasını belediye hizmet alanına çevirdik. İstimlak kararı ile burasını geri alacağız. Çeşme Belediyesi olarak 25 yıl boyunca hizmet edecek hizmet binasını burada yapacağız" diye konuştu.

"Ilıca'ya Büyükşehir ile beraber Kültür Sarayı yapacağız"

'Biz sinema, tiyatro seyredemeyecek miyiz? Koromuz nerede konser verecek?' diyenler için de cevap veren Başkan Oran, "Ilıca'da Migros'un üstünde, 2010 yılından beri  hiçbir şey yapılmayan büyük bir mekan var.  Yürüyen merdivenleri, asansörleriyle, üzerine ölü toprağı atılmış gibi kullanılmayan bir yer var. Orasını yarımadanın Kültür Sarayı haline getiriyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile beraber bunu gerçekleştireceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer bunun müjdesini Pazar günü verdi. Biz, kongre turizmi ile kışın da Çeşme'nin canlanacağını söylemiştik. İşte kongre turizmine ve Çeşme'de baleye, konserlere, tiyatroya sahne olacak, bütün yarımadanın en güzel Çok Amaçlı Kongre ve Kültür Sarayı'nı Ilıca'da yapacağız. Orada sinema da olacak" diye açıkladı.

"Masalevlerimiz geliyor"

Projelerinin bir bir gerçekleşeceğini belirten Başkan Oran, "Huzurevimiz geliyor. Masalevimiz geliyor. Masalevleri'nde kreşin yanında annelere mesleki eğitim yerleri ve yaşlılarımızı gün içerisinde oyalayacağımız yerler olacak. Bunları da en az oy aldığım yerlerde yapacağım. Oralardan başlayarak, bütün mahallelerimizde yapacağız. Ama önce Ovacık, Germiyan ve Reisdere'de yapacağız" diye konuştu. 

"Sosyal demokrat belediyecilik nasıl yapılırmış, herkese göstereceğiz"

Çeşme Belediyesi Alaçatı Hizmet Binası'nın açılması ile nikah memurluğu dışında bütün belediye hizmetlerinin Alaçatı'ya getirildiğini vurgulayan Başkan Oran, "10 bin nüfuslu Alaçatı'ya, belediye işleri için Çeşme'ye gitmelerine gerek kalmadan, bütün birimlerimizle hizmet veriyoruz. Seçim meydanlarında ne yapmayı söz verdiysek, kısıtlı bütçemizle sözlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Çeşme, bu dönemde gerçek sosyal demokrat belediyecilik nasıl yapılırmış, dosta, düşmana gösterecek" diyerek konuşmasını tamamladı. 

Yapılan konuşmaların ardından, partiye uzun yıllar hizmet veren parti büyüklerine ve 31 Mart Yerel Seçimleri'nde sandıklarda görev yapan partililere Teşekkür Belgeleri verildi. 

Etiketler:
 
2019 Basın Özgürlüğü Ödülü sahibini buldu
 
Siz FETÖ ile flört mü ediyorsunuz?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Komünist ve İşçi Partileri toplantısı Çeşme'de yapıldı
21. Uluslararası Komünist ve İşçi Partileri toplantısı, 58 ülkeden 74 ...
CHP'li başkanlar İzmir'de kampa giriyor!
CHP, belediye başkanlarını altı aylık performanslarını değerlendirmek ...
CHP'de üye listeleri askıya çıktı
CHP'de kongre süreci başlarken, mahalle delegelerinin seçiminde esas olacak ...
 
Belediyeler Maliye’nin kıskacında
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, İller Bankası ...
CHP'de 'kongre maratonu' bugün başlıyor
MYK’da belirlenen kongre takvimine göre bugün CHP Genel Merkezi, muhtarlık ...
AK Parti, Çeşme’de kamp yapacak
AK Parti İzmir İl Teşkilatı, önümüzdeki ay Çeşme’de kampa girecek. Yaklaşık ...
 
Eski Başkanlardan tepki açıklamaları!
CHP Yüksek Parti Disiplin Kurulu tarafından ihraç edilen Çeşme eski Belediye ...
İhraç edildiler!
Çeşme eski Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu yıllardır üyesi olduğu CHP’den ...
CHP Gençlik Kolları'ndan sokak hayvanları için kermes
Çeşme CHP Gençlik Kolları ve hayvansever Çeşmeli gençler, sokak hayvanlarına ...
 
YAZARLAR
Atilla Köprülüoğlu
Atilla Köprülüoğlu
EROL GÜNAYDIN 91 YAŞINDA...
İbrahim Aktaş
İbrahim Aktaş
Süper Kupa’nın Zamanı
Nüvit Tokdemir
Nüvit Tokdemir
Bayram gazetecinin neyine!
Okan Yüksel
Okan Yüksel
"ANADOLU ROCK OZANI" CEM KARACA 79 YAŞINDA...
Dr.Ahmet Güler
Dr.Ahmet Güler
Lal Denizli Çeşme Belediye başkanlığını devir aldı.
Sedat Kaya
Sedat Kaya
SICAK VE ŞEFKATLİ BİR EL TÜRKİYE HARİTASINI OKŞADI..."
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
Ana Sayfa Yerel Bölge Ulusal Dunya Politika Ekonomi Turizm Kültür-Sanat-Magazin Sağlık Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri